احتمال افزایش دوبرابری بودجه شیر مدارس


با تلاش مسئولین دولتی،‌ زمینه برای افزایش 150 میلیاردتومان به بودجه مصوب 117 میلیاردتومانی برنامه شیرمدارس فراهم شده است و قرار است تا دو هفته آینده برنامه شیرمدارس در تمامی استان ها اجرایی شود.

به گزارش لقمه، دکتر عزیزاله کمال زاده دبیر اسبق کمیته ملی شیرمدارس و مشاور دفتر برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد در ایران، در سمینار شیر برای زندگی از احتمال افزایش حدود دو برابری بودجه شیرمدارس و الزام تمامی استان ها به اجرای برنامه شیرمدارس از دو هفته آینده خبر داد.

اعتبار شیرمدرسه در بودجه امسال 117 میلیارد تومان بوده است که ظاهرا بخشی از این بودجه باید برای پرداخت بدهی سال گذشته در نظر گرفته میشد و عملا بودجه اندکی دست شیرمدرسه را می گرفت اما با افزایش دو برابری بودجه شیرمدرسه و نیز برگرداندن چندین میلیارد تومانی که از بودجه کنونی برای پرداخت بدهی های سال گذشته کمیته ملی شیرمدرسه به کارخانجات کسر شده بود می توان امیدوار بود که شیرمدرسه با همان 70 نوبت، در میان دانش آموزان بیشتری توزیع خواهد شد.

طبق اطلاعات کسب شده از منابع استانی، به دنبال تاکید رییس جمهور، مسئولین دولتی از جمله معاون اول رییس جمهور، معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور، وزیر آموزش وپرورش ، وزیر صنعت، معدن و تجارت و برخی مسئولین دیگر زمینه را فراهم کرده اند که 150 میلیارد تومان دیگر به بودجه مصوب قبلی شیرمدارس اضافه کنند.

در صورتی که 150 میلیارد تومان به بودجه برنامه شیرمدرسه اضافه شود حدود 9 میلیون دانش آموز در سراسر کشور می توانند 70 نوبت شیرمدرسه دریافت کنند این در حالی است که با بودجه اندکی که دولت قبل برای این برنامه در نظر گرفته بود که بخشی از آن باید برای پرداخت بدهی ها کسر میشد تنها یک میلیون و 500 هزار تا 2 میلیون دانش آموز تحت پوشش این برنامه قرار می گرفتند.

در حال حاضر بودجه 117 میلیارد تومانی در بین استان ها برای اجرای برنامه شیرمدارس تقسیم شده و دستورالعمل توزیع شیرمدارس به استان ها ابلاغ شده است که ظرف یکی دو هفته آینده و در نهایت تا اواخر آذرماه این برنامه باید اجرایی شود.

گفتنی است مهدکودک ها ، دبستانی ها و متوسطه اول از اولویت های دریافت شیرمدارس هستند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامت نیوز

کد: 5686 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۵ آذر بازدید: 2316 ساعت: 11:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
7 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
11 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  احساس گناه پس از پرخوری پایگاه خبری لقمه: پرخوری کردن و پاک سازی بعد از آن...

  قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد پایگاه خبری لقمه: مردم قهوه سبز را برای چاقی، دیاب...

  ویتامین D و بیماری سل

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ارتباط رنگ‌ها با غذا خوردن/ رنگ‌ها و وزن افراد رنگ‌ها روی عملکرد بدن ما تأثیرگذار هستند، به طور مثال بعضی از رنگ‌ها باعث بالا رفتن فشارخون افراد می‌شوند و ایجاد هیجان می‌کنند و بر عکس بعضی دیگر از رنگ‌ها باعث ایجاد احساس آرامش در افراد می‌شوند.
خوراکی های مضر برای دندان در ایام عید مسلما هیچ کدام از ما دوست نداریم هر شش ماه یکبار به دندانپژشکی برویم. اما معاینه های دندانپزشکی به بدی درد دندان و تحمل هزینه های بالای پر کردن یا عصب کشی نیستند. در کنار این معاینات باید در تغذیه خود نیز سلامت دندان هایمان را در نظر داشته باشیم.
کاهش مصرف چربی با 9 ترفند ساده اگر می‌خواهید چند کیلو لاغر شوید یا راحت‌تر نفس بکشید چند توصیه داریم تا مصرف چربی را کاهش دهید.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.