گزارش عملکرد ۱۰۰ روزه وزارت صنعت/۱
جزئیات ذخایر ۱۱ قلم کالای اساسی/ مقایسه قیمت‌های مرداد با آبان


در گزارش ۱۰۰ روز وزارت صنعت گزارش مقایسه‌ای قیمت، میزان واردات و توزیع کالاهای اساسی به همراه میزان ذخایر ۱۱ قلم کالای اساسی منتشر شده است.

به گزارش لقمه، علیرغم تبدیل نرخ ارز کالاهای اساسی از مرجع به مبادله‌ای از مرداد ماه سال جاری، با مدیریت و نظارت بر تامین و توزیع به موقع کالاهای اساسی، از جهش قیمت‌ها جلوگیری گردید و آرامش نسبی در جامعه به وجود آمد که موجب تنظیم و کاهش تقاضای خانوار گردیده است.

ـ مقایسه افزایش قیمت‌های برخی از کالاهای اساسی در جداول زیر ارائه شده است:

نام کالا  تغییر قیمت مرداد 92 به نسبت اسفند 91 تغییر قیمت هفته اول آبان 92 نسبت به مرداد 92
برنج طارم اعلاء 23 درصد 0%
پنیر پاستوریزه 2 درصد    8 درصد
تخم‌مرغ 5 درصد 13 درصد
روغن نباتی جامد 22 درصد % 1-
روغن نباتی مایع 21 درصد 2 درصد
شکر 21 درصد  8درصد
 کره پاستوریزه 10 درصد     55 درصد
گوشت گوساله 3 درصد   1 درصد
گوشت گوسفندی 0% 2 درصد
گوشت مرغ (تازه)   8 درصد 3 درصد
برنج هندی   15 درصد  % 2-
ماکارونی  20 درصد  15 درصد
شیر خام 2.3 درصد چربی 5 درصد  6 درصد

 ـ واردات کالاهای اساسی به منظور اطمینان بخش کردن نسبی موجودی کالاهای اساسی به شرح زیر:

ـ گندم 532 هزار تن به ارزش 148 میلیون یورو و ضمنا 365 هزار تن به ارزش 296 میلیارد تومان از کشاورزان داخلی خریداری شده است.

ـ برنج 218 هزار تن به ارزش 172 میلیون یورو

ـ روغن خام 294 هزار تن به ارزش 227 میلیون یورو

ـ شکر خام 130 هزار تن به ارزش 48 میلیون یورو

ـ گوشت قرمز، واردات بسیار جزئی و خرید داخل حدود 2.5 هزار تن

ـ مرغ، واردات بسیار جزئی و خرید داخل حدود 23.5 هزار تن

ـ ذرت، واردات 280 هزار تن به ارزش 90 میلیون دلار و خرید 54 هزار تن به ارزش 51 میلیارد تومان از واردکنندگان

ـ کنجاله سویا، واردات 285 هزار تن به ارزش 155 میلیون دلار و خرید 66 هزار تن به ارزش 119 میلیارد تومان از واردکنندگان

ـ جو واردات صفر و خرید 12 هزار تن به ارزش 12 میلیارد تومان از واردکنندگان

* کالاهای اساسی توزیع شده طی این دوره:

ـ گندم 2.2 میلیون تن

ـ برنج 16.5 هزار تن ( توضیح اینکه عمده واردات و توزیع کالاهای اساسی به عهده بخش غیردولتی می‌باشد)

ـ روغن خام 176 هزار تن

ـ شکر خام 148 هزار تن

ـ گوشت قرمز 5.1 هزار تن

ـ گوشت مرغ 34.6 هزار تن

ـ ذرت 592 هزار تن

ـ جو 199 هزار تن

ـ سویا 223 هزار تن

ـ میزان کفایت موجودی کالاهای اساسی برای 11 قلم مهم، در تاریخ 25 آبان نسبت به 25 مرداد به ترتیب زیر تغییر یافته است: گندم 102 روز ( رشد 26.5 ـ درصد )، برنج 70 روز رشد 16 درصد، روغن خام 105 روز رشد 5 درصد، شکر 115 روز رشد 50 درصد، گوشت قمرز 15 روز رشد 3 درصد، گوشت مرغ 98 روز رشد 32 درصد، جو 100 روز رشد 5 درصد) ذرت 52 روز رشد صفر، کنجاله 103 روز رشد 17 درصد، شیر خشک 114 روز رشد 280 درصد، و کره 4 روز رشد 333 درصد.

ـ پرداخت کلیه مطالبات کشاورزان و تسویه بدهی بابت خرید گندم از دولت دهم و یازدهم

ـ تصمیم گیری خرید تضمینی گندم برای سال آتی و پیگیری تامین منابع مالی مورد نیاز

ـ تخصیص ارز مبادله‌ای برای واردات کالاهای اساسی ( به استثنای گندم که قرار شده مابه‌التفاوت آن از اعتبارات یارانه تامین گردد)

ـ تدوین طرح دو نوبت سبد کالاهای رایگان شامل برنج، روغن، تخم‌مرغ، پنیر و گوشت مرغ در جامعه هدف ( حدود 21 میلیون نفر از افراد تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی، روستائیان، عشایر، کارگران و کارمندان) و ارائه به معاون اول محترم رئیس‌جمهور




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5740 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۰ آذر بازدید: 1685 ساعت: 1:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
3 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
4 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
5 شکر دولتی هر کیلوگرم ۴۴ هزار و ۵۰۰ تومان ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6 واردات مشروط لوازم خانگی/ سهم ۸۰ درصدی کالاهای ایرانی از بازار ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
7 ۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
8 تبلیغ غیرقانونی در ویژه برنامه المپیکی تلویزیون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 دلیل کمبود لوبیا سفید و دپوی 5 هزار تنی حبوبات در گمرک ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
10 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
11 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اگر می‌خواهید بچه دار شوید، ناگت نخورید! نتایج پژوهش جدیدی که در مجله‌ی پزشکی Diabetologia ...

  دلایل شایع احساس گرسنگی همیشگی پایگاه خبری لقمه: چندین محرک برای گرسنگی وجود دارن...

  سرطان دهان چقدر خطرناک است؟ سرطان‌های دهان 2 تا 4 درصد مجموع سرطان‌ها را تشکیل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی در مورد حضور موفق در نمایشگاه های بین المللی اولین قدم برای ورود به بازارهای صادراتی و شناسایی مشتریان بین الملل، حضور در نمایشگاههای بین المللی در منطقه های شناسایی شده است.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
درباره سندروم روده تحریک پذیر بیشتر بدانید کارشناس زبانشناسی و متخصص بیماری های گوارشی با حضور در برنامه صبح پارسی درباره زبان مادری و بیماری های گوارشی صحبت کردند.
چه مانعی بر سر لاغری وجود دارد؟ بسیاری از افکار غلط و نادرستی که بر ذهن ما حاکم است باعث می شود که با وجود رژیم های لاغری ،نتوانیم لاغر شویم.