آدامس بجویم یا نجویم؟


یک دندانپزشک گفت: آدامس همزمان می‌تواند آثار مثبت و منفی در داخل دهان اعمال کند. از طرفی با داشتن قند موجب گسترش پوسیدگی دندان می‌شود و از طرفی با افزایش ترشح بزاق و عمل جویدن می‌تواند موجب بهبود و تسهیل خودشویی محیط دهان شود.

به گزارش لقمه، مصطفی فاطمی اظهار داشت: مطابق یک قاعده کلی هر ماده‌ای که باعث شود میزان قند در محیط دهان افزایش یابد می‌تواند موجب گسترش پوسیدگی دندان شود چرا که محیط دهان محیط مناسبی برای تبدیل قند به اسید توسط باکتری‌هاست.

این دندانپزشک گفت: از سوی دیگر می‌توان گفت هر ماده‌ای که باعث افزایش ترشح بزاق و عمل جویدن شود می‌تواند موجب بهبود و تسهیل خودشویی محیط دهان شود مخصوصاً در بیمارانی که از یک سمت دهان خود استفاده نمی‌کنند و آن ناحیه پر از جرم و پلاک است می‌تواند کاربرد مثبتی داشته باشد.

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی تصریح کرد: آدامس با داشتن هر دو جنبه فوق می‌تواند همزمان آثار مثبت و منفی در داخل دهان اعمال کند اما برای جلوگیری از تأثیر سوء آن می‌توان از آدامس‌های بدون قند که آدامس‌هایی با قندهای غیر قابل تخریب هستند استفاده کرد؛ البته باید دقت داشت مصرف بی‌رویه آدامس می‌تواند موجب مشکلات گوارشی و از جمله اسهال در فرد شود.

فاطمی، مصرف متعادل آدامس‌های فاقد قند را به عنوان یک عامل کمک کننده تلقی کرد و گفت: باید دقت داشت اثر خوشبو کنندگی آدامس‌ها یا افزایش بزاق توسط آنها به هیچ عنوان نمی‌تواند جایگزین مسواک، خمیر دندان، نخ دندان و حفظ بهداشت دهان دندان شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5756 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۱ آذر بازدید: 4410 ساعت: 1:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 طراح لوگوی پفک نمکی در گذشت+ماجرای طراحی لوگو ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
3 صادرات آدامس از واردات پیشی گرفت ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
4 چه افرادی از جویدن آدامس خوداری کنند ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
5 11 خواص بی نطیر پاپایا را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
6 خوردن 9 غذا قبل از مهمانی و عروسی ممنون ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير
7 وجود «آدامس نفتی» کذب است ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۱ ارديبهشت
8 توصیه‌های وزارت بهداشت برای خرید آدامس ۱۳۹۳ شنبه ۱ آذر
9 آدامس هایی که مواد مخدر دارند ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور
10 چطور مواد غذایی چاق کننده را کنار بگذاریم؟ ۱۳۹۳ شنبه ۳ خرداد
11 غذاهای خنگ کننده را بشناسید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اطلاعیه و هشدار وزارت بهداشت برای تب کریمه کنگو پایگاه خبری لقمه: طبق اعلام روابط عمومی سازمان دام...

  روغن جامد را از برنامه غذایی خود حذف کنید ارتباط مستقیمی‌ میان رژیم غذایی و بیماری قلبی وجود...

  چه بخوریم تا شانس بارداری بیشتر شود؟ الگوی غذایی مهم‌تر از یک ماده غذایی خاص پژوهش‌های دانشگاهی جدید نشان می‌دهد تغذیه مناسب ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی پایگاه خبری لقمه: یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق به تولید نسل جدیدی از داروهای نوین در درمان سرطان شده که با فاصله کوتاهی بعد از سازنده اصلی و با کمتر از یک‌دهم قیمت در اختیار بیماران قرار گرفته است.
آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» پایگاه خبری لقمه: قارچ سمی که این روزها بسیاری از هموطنان مان را راهی بیمارستان کرده و جان 15 نفر را گرفته است، «فرشته نابودگر» نام دارد که شباهت بسیاری به قارچ خوراکی سفید رنگ دارد.
دوپینگ حافظه با این خوراکی‌ها در زمان امتحانات مغزدانه‌ها از بهترین خوراکی‌ها برای تقویت حافظه در روزهای امتحان به شمار می‌روند و برای این روزهای دانش‌آموزان و دانشجویان، خوراکی‌های مطلوبی محسوب می‌شوند.
آیا با خوردن لواشک و آلوچه لاغر می شویم؟ قره قروت، آلوچه و لواشک از محبوب ترین تنقلات به شمار می روند. این خوراکی ها مانند بسیاری از مواد غذایی هم فوایدی دارند و هم مضراتی.