واردات میوه و مرکبات مجوز ندارد


درپی درخواست مجلس از رییس‌جمهور برای جلوگیری از واردات بی‌رویه میوه در راستای حمایت از تولید و کشاورزان، معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: امسال مجوزی برای واردات میوه به ویژه مرکبات صادر نشده است.

به گزارش لقمه، 16 نماینده مجلس شورای اسلامی که شامل اعضای کمیسیون کشاورزی و تعداد دیگری از نمایندگان خانه ملت بودند طی نامه‌ای از رییس‌جمهور خواستند "حمایت همه جانبه از تولید داخلی به ویژه کشاورزی و جلوگیری از متضرر شدن تولیدکنندگان به طور حتم باید کنترل جدی و مؤثری از سوی وزارتخانه‌های مربوطه از جمله وزارت جهاد کشاورزی و وزارت تجارت و نهاد ریاست جمهوری صورت گیرد".

هدایت‌الله میرمرادزهی، عضو هیات‌ رییسه کمیسیون کشاورزی دراین باره به ایسنا گفت: اگر مسئولان نسبت به تولیدات داخلی بی‌توجه باشند و در جهت کمبود این اقلام به جای حمایت از تولید داخلی و افزایش راندمان تولید و بهره‌وری، اقدام به واردات بی‌رویه این محصولات کنند به طور حتم در آینده نزدیک، کشور تمام استعدادهای خود از جمله کشاورزان زحمت‌کش و بی‌ادعا را در تولید محصولات استراتژیک از دست می‌دهد که نتیجه‌اش چیزی جز ضربه زدن به تولید داخلی نیست.

در پی این درخواست بهارستانی‌ها از رییس جمهور، عبدالمهدی بخشنده - معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی - در این باره به ایسنا گفت: بر اساس آخرین آمار به دست آمده امسال مجوزی برای واردات میوه به ویژه مرکبات صادر نشده است و اگر هم وارداتی صورت گرفته باشد شامل میوه‌های فانتزی مانند موز است که واردات آن مشکلی در روند تولید داخلی ایجاد نمی‌کند.

پیش از این نیز اسماعیل عباس‌پور - مدیرکل بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی - اعلام کرده بود باتوجه به اینکه از سال گذشته تاکنون هیچ مجوزی برای واردات میوه صادر نشده است، امسال واردات میوه نخواهیم داشت و وزارت جهاد کشاورزی از ابتدای امسال برنامه‌ریزی‌های متعددی برای افزایش صادرات انواع محصولات کشاورزی و میوه را در دستور کار خود قرار داده و در حال شناسایی پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های مختلف برای رشد صادرات است.

بر اساس آمار گمرک، طی هشت ماه امسال 273 هزار تن انواع میوه‌های خوراکی، پوست مرکبات یا پوست خربزه، 118 هزار تن انواع سبزیجات، نباتات، ریشه و غده‌های خوراکی به کشور وارد شده که البته نشانی از میوه‌های تولیدی داخل مانند مرکبات در آن‌ها نیست.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5762 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۲ آذر بازدید: 1913 ساعت: 7:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
2 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
3 کمتر از یک درصد بذر کشور وارداتی است ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
5 ایران آخرین هشدار را به پاکستان داد: شکایت می‌کنیم و غرامت می‌خواهیم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ شهريور
6 بیش از ۱۰ میلیون تن کالای اساسی وارد کشور شد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
7 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
8 سهم هر ایرانی از واردات غذا چند دلار است؟ ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 واردات مشروط لوازم خانگی/ سهم ۸۰ درصدی کالاهای ایرانی از بازار ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 ۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
11 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 ماده خوراکی برای درمان آنفولانزا در خانه برخی از مواد غذایی و خوراکی هایی که در درمان آنفول...

  ورزش های قندسوز را بشناسید درمان مناسب بیماری پیچیده دیابت علاوه بر همکاری، ب...

  تاثیر كفیر بر پوست و مو یكی از نوشیدنی‌‌های بسیار مفید كه در بحث تغذیه بسی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوشمزه‌ترین‌ افطاری‌های ماه رمضان در پایتخت مشهور است که در تهران قدیم، روشنایی معابر تنها تا2 ساعت پس از غروب آفتاب ادامه داشت اما به میمنت از راه رسیدن ماه رمضان نه تنها عبور و مرور بعد از غروب آفتاب قطع نمی‌شد بلكه تا طلوع آفتاب ادامه داشت.
سرطانزا بودن پسته تازه چقدر صحت دارد؟ در حالی که اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه می‌دهد که انجمن پسته به‌عنوان تولیدکننده و صادرکننده این محصول این اظهار نظر را حاصل بی‌اطلاعی می‌داند.
کشف حقایقی عجیب درباره چاقی قرار گرفتن در معرض موادی خاص در مدت زمان رشد جنین و یا در سال‌های نخست پس از تولد اغلب رشد معمول سیستم هورمونی بدن را دچار اختلال می‌کند و به رشد بیشتر سلول‌های چربی منجر می‌شود.
هیچ‌یک از نوشیدنی‌های کفیر در بازار ایران، کفیر نیست! یک متخصص صنایع غذایی تاکید کرد:«هیچ کدام از دوغ هایی که به نام نوشیدنی کفیر در بازار وجود دارد در واقع کفیر نیست چرا که تولید کفیر به لحاظ شرعی در کشورهای اسلامی اشکال دارد.»