غذاهای مفید برای درمان آنفولانزا


ابتلا به آنفولانزا برای هیچ کس خوشایند نیست و همه به دنبال راه چاره‌ای برای رفع علائم آن هستند. یکی از بهترین کارها مصرف غذاهای طبیعی است که تأمین کننده مواد غذایی مانند پروتئین و ویتامین برای تقویت سیستم ایمنی و نیز تأمین انرژی بدن است.

به گزارش لقمه، NATURAL NEWS در گزارش اخیر خود فهرست کوتاه اما مفیدی از این غذاها تهیه کرده است:


گوشت ماکیان: اولین غذایی که فرد مبتلا به آنفولانزا باید بخورد گوشت ماکیان است که می‌تواند مرغ یا خروس باشد. این کار پروتئین بسیاری را که برای تأمین قدرت، انرژی و نیز ترمیم عضلات ضروری است به بدن وارد می‌کند.


ماهی: ماهی نیز مانند مرغ تأمین کننده مقدار فراوانی پروتئین برای کمک به افزایش قدرت و انرژی است. این غذا همچنین حاوی اسیدهای امگا 3 و ویتامین‌هایی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند. مصرف ماهی مواد مغذی را وارد بدن می‌کند که ما برای غلبه کردن بر علائم مرتبط با آنفولانزا به آن‌ها نیاز داریم.


دانه‌های گیاهی: با خوردن این دانه‌ها مانند لوبیا پروتئین و نیز مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی جذب خواهید کرد. ویتامین‌ها و مواد معدنی به افزایش و حفظ یک سیستم ایمنی سالم کمک خواهد کرد. با داشتن سیستم ایمنی قوی آنفولانزا در زمان معقولی از بدن شما دور خواهد شد.


غلات: این غذاهای نشاسته دار که حاوی کربوهیدارت هستند به بدن انرژی می‌بخشند و فایده دیگرشان این است که ماده غذایی را تأمین می‌کنند که افراد به هنگام دچار شدن به حالت استفراغ و تهوع می‌توانند بخوردند. یک غذای خشک مانند غلات ویتامین‌ها و مواد معدنی دارد که به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کنند.


سوپ: در نهایت گزینه مناسب دیگر به هنگام داشتن حالت دل آشوب خوردن سوپ است. از آنجایی که سوپ مایع است و حاوی بخش‌های کوچکی از گوشت مرغ و سبزی‌ها است می‌توان با خوردن ماده‌ای سبک و بدون بدتر کردن سیستم هاضمه آنفولانزا را بهبود بخشید.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامانه

کد: 7882 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ بهمن بازدید: 2582 ساعت: 12:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
5 استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
6 جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
7 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
9 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
10 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
11 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مضرات غذاهای چرب و شور برای دانش‌آموزان مصرف میان وعده و غذاهای شور بین دانش آموزان نه تنه...

  چاقو، قاتل ویتامین ها برخی از میوه ها كه حاوی ویتامین (ث) هستند به دلیل ...

  برگ بو برای لاغری فوری پایگاه خبری لقمه: برگ بو داراری خواص زیادی است که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چلوخورشت "چنزو" پایگاه خبری لقمه: «جیرجیرک» خبرسازترین حشره در دو،‌ سه هفته اخیر بوده است اما نه به عنوان یک حشره آوازخوان که بیشتر در مناطق گرمسیری زندگی می‌کند؛ بلکه به عنوان جانوری که در یکی از استان‌های کشور یک خوردنی نسبتا محبوب محسوب می‌شود.
چرا سویه جدید آبله میمونی می تواند خطرناک باشد پایگاه خبری لقمه: سازمان جهانی بهداشت درباره بیماری آبله میمونی، هشدار بهداشتی صادر کرده است که می تواند خطرناک باشد.
قهرمانان میوه‌ای کدامند؟ برای سنجش ارزش و اهمیت هر چیزی معیارهایی وجود دارد. مهم‌ترین معیار سنجش ارزش میوه‌ها نیز میزان آنتی‌اکسیدان‌های آنهاست. البته میوه‌ها معمولاً خیلی دست پر هستند و فواید زیادی برای سلامتی ما دارند.
کی هوس چه خوراکی میکنیم؟ حتماً شما هم افرادی را دیده اید که بعضی مواقع هوس می کنند که نوعی خوراکی خاص مصرف کنند حتی بعضی اوقات خود ما نیز به مصرف بعضی غذاها تمایل پیدا می کنیم.