غذاهای مفید برای درمان آنفولانزا


ابتلا به آنفولانزا برای هیچ کس خوشایند نیست و همه به دنبال راه چاره‌ای برای رفع علائم آن هستند. یکی از بهترین کارها مصرف غذاهای طبیعی است که تأمین کننده مواد غذایی مانند پروتئین و ویتامین برای تقویت سیستم ایمنی و نیز تأمین انرژی بدن است.

به گزارش لقمه، NATURAL NEWS در گزارش اخیر خود فهرست کوتاه اما مفیدی از این غذاها تهیه کرده است:


گوشت ماکیان: اولین غذایی که فرد مبتلا به آنفولانزا باید بخورد گوشت ماکیان است که می‌تواند مرغ یا خروس باشد. این کار پروتئین بسیاری را که برای تأمین قدرت، انرژی و نیز ترمیم عضلات ضروری است به بدن وارد می‌کند.


ماهی: ماهی نیز مانند مرغ تأمین کننده مقدار فراوانی پروتئین برای کمک به افزایش قدرت و انرژی است. این غذا همچنین حاوی اسیدهای امگا 3 و ویتامین‌هایی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند. مصرف ماهی مواد مغذی را وارد بدن می‌کند که ما برای غلبه کردن بر علائم مرتبط با آنفولانزا به آن‌ها نیاز داریم.


دانه‌های گیاهی: با خوردن این دانه‌ها مانند لوبیا پروتئین و نیز مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی جذب خواهید کرد. ویتامین‌ها و مواد معدنی به افزایش و حفظ یک سیستم ایمنی سالم کمک خواهد کرد. با داشتن سیستم ایمنی قوی آنفولانزا در زمان معقولی از بدن شما دور خواهد شد.


غلات: این غذاهای نشاسته دار که حاوی کربوهیدارت هستند به بدن انرژی می‌بخشند و فایده دیگرشان این است که ماده غذایی را تأمین می‌کنند که افراد به هنگام دچار شدن به حالت استفراغ و تهوع می‌توانند بخوردند. یک غذای خشک مانند غلات ویتامین‌ها و مواد معدنی دارد که به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کنند.


سوپ: در نهایت گزینه مناسب دیگر به هنگام داشتن حالت دل آشوب خوردن سوپ است. از آنجایی که سوپ مایع است و حاوی بخش‌های کوچکی از گوشت مرغ و سبزی‌ها است می‌توان با خوردن ماده‌ای سبک و بدون بدتر کردن سیستم هاضمه آنفولانزا را بهبود بخشید.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامانه

کد: 7882 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ بهمن بازدید: 2683 ساعت: 12:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
5 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
6 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
7 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
9 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
10 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
11 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اثرات سوء استرس بر ارگانهای مختلف (2) پایگاه خبری لقمه: در مقاله ی قبل اثر استرس بر سیست...

  افزایش فشارخون با مصرف تن ماهی استفاده از منابع اسید چرب امگا۳ از جمله انواع ماهی...

  نوشابه‌ هایی با توهم انرژی نوشابه‌های انرژی‌زا، نوشیدنی‌های‌ نسبتا جدیدی هستن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاغری از درون با به کارگیری این دستورات هورمون‌ها صرفا مسئول پرمویی یا كم‌مویی یا رقم خوردن دوره‌های ماهانه نیستند. در واقع هورمون‌های زیادی در بدن شما هستند كه تمام روند غذا خوردن تا چاق شدن یا نشدن شما را كنترل می‌كنند. حتی خود سلول‌های چربی هم هورمون‌های مختلفی تولید می‌كنند. اما چیزی كه ممكن است شما آن را ندانید این است كه می‌توانید كارهایی انجام دهید كه این مواد شیمیایی قوی به‌نفع شما كار كنند.
نحوه تزئین پیاز به شکل گل داوودی+عکس
لاغر شدن برای سلامت یا زیبایی آیا شما هم فکر می کنید هر قدر لاغرتر باشید، زیباتر هستید و کاهش وزن و لاغر شدن به بهبود کیفیت زندگی تان کمک می کند؟
فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژه‌گزینی در حوزه صنایع غذایی، می‌گوید که تاکنون برای نام‌های غذاها معادل‌سازی نکرده‌ و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.