به گزارش لقمه، خرمالوی شسته شده را حلقه حلقه كنید وبا استفاده از روشهای زیر خرمالو را خشك كنید. ۱ـ روی رادیاتور فویل انداخته و خرمالو ها را روی فویل بچینید تا با حرارت رادیاتور خشك شود. ۲ـ حلقه های خرمالو را در سینی بچینید و روی بخاری با حرارت كم خشك كنید. ۳ـ از دستگاههای برقی مخصوص خشك كردن میوه استفاده كنید. ۴ـ از حرارت كم فر برای خشك كردن استفاده كنید. بعد از خشك كردن در ظرف در بسته و جای خنك ( یخچال ) نگهداری كنید میتوانید خرمالو را به همان شكل حلقه ای وبا با قیچی به تكه های ریزتر خرد كنید و مصرف كنید.بازگشت به صفحه نخست