به گزارش لقمه، دکتر ˈعلیرضا دلاوریˈ در گفت و گویی افزود: این مساله با افزایش اطلاع رسانی ها و افزایش میزان تولید شیر محقق خواهد شد. وی خاطرنشان کرد: افزایش میزان مصرف شیر مردم ، مهم ترین دستورجلسه شورای عالی سلامت خواهد بود که طی چند هفته آینده به تصویب این شورا خواهد رسید. رئیس دبیرخانه سیاستگذاری سلامت گفت: همچنین برنامه هایی برای ارتقای استانداردها و کیفیت شیر در دستور کار است. دلاوری در ادامه از تهیه برخی برنامه ها برای بالابردن امنیت غذایی روغن خبر داد و گفت: قرار است اسیدچرب ترانس (چربی مضر) روغن خانوار که پیش از این پنج درصد بود ، کاهش یابد. وی افزود: همچنین استانداردهای روغن های مصرفی غیرخوراکی مانند روغن های مورد استفاده در قنادی ها ، ارتقا می یابد. دلاوری ادامه داد: در جلسه بعدی شورای عالی سلامت به احتمال زیاد مساله آلودگی هوا و راه های کاهش آن نیز مورد بررسی قرار می گیرد. بر اساس بررسی های انجام شده هر یک لیوان شیر 300 میلی گرم کلسیم دارد و هر فردی حداقل باید یک هزار و 200 میلی گرم شیر در روز دریافت کند که این میزان در کشورهای توسعه یافته بیشتر است اما متاسفانه سرانه مصرف شیر در ایران بنا به اعلام مسوولان وزارت بهداشت حدود 190 گرم در روز است. بازگشت به صفحه نخست