25 درصد از تخم‌مرغ‌ها قیمت‌دار شدند


دبیر کانون سراسری انجمن‌های صنفی پرورش‌دهندگان مرغ تخم‌گذار گفت: تاکنون 20 تا 25 درصد تخم‌مرغ‌های تولید شده قیمت‌دار شده‌اند و به نظر می‌رسد اگر این طرح به حدود 40 درصد تولید روزانه برسد می‌توان تعادل در بازار مصرف را ایجاد کرد.

به گزارش لقمه، سیدفرزاد طلاکش اظهار کرد: برخی به دلایل شخصی یا گروهی با قیمت‌دار کردن تخم‌مرغ و پرینت قیمت روی هر عدد تخم‌مرغ مخالفت می‌کنند اما حقیقت این است که اگر این طرح به صورت ملی حتی در 40 درصد از تولید کشور اجرا شود می‌توان تعادل قیمت را به بازار این فرآورده پروتئینی بازگرداند.

وی افزود: در این طرح تاکنون توانسته‌ایم 20 تا 25 درصد قیمت تخم‌مرغ تولید شده در بازار کشور را قیمت‌دار کنیم چرا که این طرح را ابتدا از تولیدکنندگان بزرگ شروع کرده‌ایم.

دبیر کانون سراسری انجمن‌های صنفی پرورش‌دهندگان مرغ تخم‌گذار گفت: در کشور حدود 65 نفر از تولیدکنندگان تخم‌مرغ 35 درصد از تولید این محصول را به خود اختصاص می‌دهند که در حال حاضر در حدود 40 نفر از آن‌ها در این طرح وارد شده‌اند و محصول خود را به صورت قیمت‌دار روانه بازار می‌کنند.

طلاکش ادامه داد: براساس این طرح قیمت هر عدد تخم‌مرغ تا پایان اسفند امسال حدود 330 تومان در نظر گرفته شده و امیدواریم این طرح بتواند از منفعت‌طلبی و سودجویی برخی از دلالان و واسطه‌های غیر ضرور جلوگیری کند.

وی اظهار کرد: "شانه" تنها وسیله حمل تخم‌مرغ است نه ابزاری برای قیمت‌گذاری؛ چرا که فروش تخم‌مرغ به صورت کیلویی یا شانه‌ای هم به مصرف کننده وهم به تولیدکننده ضربه می‌زند.

دبیر کانون سراسری انجمن‌های صنفی پرورش‌دهندگان مرغ تخم‌گذار تصریح کرد:‌ در چند استان اصفهان، گلستان و برخی استان‌های جنوبی تخم‌مرغ به صورت کیلویی به مصرف کننده فروخته می‌شود و در بقیه استان‌ها خرید و فروش تخم‌مرغ بین مصرف‌کنندگان و توزیع کنندگان به صورت دانه‌ای است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5954 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۸ دي بازدید: 2313 ساعت: 11:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
4 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
6 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
7 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
8 اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
9 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
11 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موز را بهتر بشناسید این میوه حاوی پتاسیم فراوان است كه در كاهش سطح فشا...

  تاثیر ویتامین C در برابر کووید-19 چقدر است؟ هیچ مکملی، از جمله ویتامین C، نمی تواند از ابتلا ب...

  دانش آموزان در روزهای ابری بیشتر شیر بنوشند مهناز تسلیمی، کارشناس آموزش سلامت آموزش و پرورش در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

40 نکته تغذیه‌ای و بهداشتی در تهیه و عرضه غذا بنا بر اعلام متخصصان سلامت، شرط اصلی سالم زیستن برخورداری از تغذیه صحیح است و تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. به این معنی که به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن در غذای روزانه استفاده کرده و این میزان نیاز نیز انواع مختلف مواد غذایی در بر گیرد.
مایع حیات آشپزی را دریابیم! اگر تصمیم به سرخ کردن مواد غذایی به ویژه سبزیجات را دارید باید صبر کنید حداقل دو ساعت از شست‌و‌شوی آن‌ها بگذرد.
لاغری از درون با به کارگیری این دستورات هورمون‌ها صرفا مسئول پرمویی یا كم‌مویی یا رقم خوردن دوره‌های ماهانه نیستند. در واقع هورمون‌های زیادی در بدن شما هستند كه تمام روند غذا خوردن تا چاق شدن یا نشدن شما را كنترل می‌كنند. حتی خود سلول‌های چربی هم هورمون‌های مختلفی تولید می‌كنند. اما چیزی كه ممكن است شما آن را ندانید این است كه می‌توانید كارهایی انجام دهید كه این مواد شیمیایی قوی به‌نفع شما كار كنند.
چرا میوه های خارجی خوش رنگ ترند؟ در روزهایی که تولید کنندگان میوه تدارک فروش شب عید را می بینند، بازار میوه خود را برای ورود میوه های ماندگار با رنگ و طعم ویژه آماده می کند. میوه های با کیفیتی که ظاهری شبیه به میوه های وارداتی دارند اما نه از طعم آبکی در آنها خبری هست و نه از مضرات کودهای شیمیایی و هورمون های رشد.