قابلیت هرمزگان برای تبدیل به قطب پرورش میگو


قائم مقام سازمان شیلات ایران با اشاره به وجود اراضی مستعد پرورش میگو و دیگر گونه‌های آبزیان در استان هرمزگان گفت: با وجود این ظرفیت بزرگ می‌توان هرمزگان را به قطب پرورش میگو در منطقه تبدیل کرد.

به گزارش لقمه، سیف الله حقیقی با بیان اینکه استان هرمزگان با داشتن بیش از 2000 کیلومتر ساحل از ظرفیت‌های بسیاری در زمینه صیادی و آبزی پروری برخوردار است، اظهار کرد: حدود 40 درصد از مجموع صید جنوب کشور به استان هرمزگان اختصاص دارد که این نشان دهنده جایگاه بسیار مهم استان هرمزگان در زمینه شیلات است.

وی ادامه داد: مسئله دادن اختیارات بیشتر به اداره کل شیلات هرمزگان به عنوان یکی از خواسته های جامعه صیادی این استان، مبحثی کارشناسی شده است که در راستای اجرای آن گام های خوبی برداشته خواهد شد.

حقیقی با اشاره به افزایش اعتبارات بنادر صیادی و ماهیگیری استان هرمزگان گفت: این کار در راستای تکمیل روند احداث بنادر صیادی در استان هرمزگان صورت گرفت و در حال حاضر بیش از 20 بندر صیادی و 84 مرکز صید در استان هرمزگان وجود دارد.

وی اضافه کرد: در طرح بندرصیادی شهر بندرعباس نیز احداث یک آکواریوم دیده شده که امیدواریم این مسئله با همکاری دستگاه های مرتبط محقق و به نمادی شهری برای بندرعباس تبدیل شود.

قائم مقام سازمان شیلات ایران به وجود اراضی مستعد پرورش میگو و دیگر گونه های آبزیان در استان هرمزگان اشاره کرد و افزود: با وجود این ظرفیت بزرگ می توان هرمزگان را به قطب پرورش میگو در منطقه و کشور تبدیل کرد که این کار با تدابیر و راهکارهای مناسب امکان پذیر است.

حقیقی تصریح کرد: پرورش ماهی در قفس نیز یکی از راهکارهای مناسب است که در سایر مناطق دنیا نیز مورد استفاده قرار می شود که باید میزان آن در استان هرمزگان نیز افزایش پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: در زمینه صید فانوس ماهیان نیز ما باید از ظرفیت اقیانوس هند بیشتر استفاده کنیم چون در حال حاضر در این زمینه از سهمیه خود به میزانی بسیار کم استفاده می کنیم.در این مراسم پرویز محبی به عنوان مدیرکل جدید شیلات هرمزگان معرفی شد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5975 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۱ دي بازدید: 2509 ساعت: 2:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
3 طرز تهیه ساندویچ میگو ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
4 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
5 صید میگو در هرمزگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
6 هشدار درباره شیوع آنفلوانزای پرندگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
7 افزایش 31 درصدی صید میگو در بوشهر ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
8 افزایش بیش از 47 درصدی صید میگو در بوشهر ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
9 ساماندهی صادرات صیفی و لبنیات ایران به روسیه ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
10 با آب آرتیشو کبد خود را پاکسازی کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
11 صید میگوی صورتی در شمال غرب خلیج‌فارس ممنوع شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع لقمه: در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاها...

  بخورنخورهای رشد قدی کودکان اگر منحنی رشد قدی نوزاد نزولی باشد، نشان‌دهنده آن ...

  دانه‌ها و مغزها بهترین میان وعده برای دانش آموزان هستند نوع چربی موجود در این گروه از نوع چربی‌های مفید بو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو می‌شود، انتقاد کرد.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.
مقدار کالری غذاهایی که می‌خوریم چقدر است در زندگی روزانه با افراد زیادی مواجه شده‌ایم که خواهان اضافه وزن و یا کم کردن وزن بوده‌اند و یا حتی شاید خود شما نیز جزء این افراد به شمار آیید. در این مطلب شما را با میزان کالریهای موجود در غذاها آشنا می‌کنیم.
بستنی لاکچری برای میلیاردرها از جنس الماس ! پایگاه خبری لقمه: امروزه لاچکری بودن و خرید محصولات گران قیمت مد روز دنیا شده، از این رو برخی افراد بستنی با قیمت نجومی از الماس و ورق طلا تولید کرده اند و آن را به پولدارها می فروشند.