قابلیت هرمزگان برای تبدیل به قطب پرورش میگو


قائم مقام سازمان شیلات ایران با اشاره به وجود اراضی مستعد پرورش میگو و دیگر گونه‌های آبزیان در استان هرمزگان گفت: با وجود این ظرفیت بزرگ می‌توان هرمزگان را به قطب پرورش میگو در منطقه تبدیل کرد.

به گزارش لقمه، سیف الله حقیقی با بیان اینکه استان هرمزگان با داشتن بیش از 2000 کیلومتر ساحل از ظرفیت‌های بسیاری در زمینه صیادی و آبزی پروری برخوردار است، اظهار کرد: حدود 40 درصد از مجموع صید جنوب کشور به استان هرمزگان اختصاص دارد که این نشان دهنده جایگاه بسیار مهم استان هرمزگان در زمینه شیلات است.

وی ادامه داد: مسئله دادن اختیارات بیشتر به اداره کل شیلات هرمزگان به عنوان یکی از خواسته های جامعه صیادی این استان، مبحثی کارشناسی شده است که در راستای اجرای آن گام های خوبی برداشته خواهد شد.

حقیقی با اشاره به افزایش اعتبارات بنادر صیادی و ماهیگیری استان هرمزگان گفت: این کار در راستای تکمیل روند احداث بنادر صیادی در استان هرمزگان صورت گرفت و در حال حاضر بیش از 20 بندر صیادی و 84 مرکز صید در استان هرمزگان وجود دارد.

وی اضافه کرد: در طرح بندرصیادی شهر بندرعباس نیز احداث یک آکواریوم دیده شده که امیدواریم این مسئله با همکاری دستگاه های مرتبط محقق و به نمادی شهری برای بندرعباس تبدیل شود.

قائم مقام سازمان شیلات ایران به وجود اراضی مستعد پرورش میگو و دیگر گونه های آبزیان در استان هرمزگان اشاره کرد و افزود: با وجود این ظرفیت بزرگ می توان هرمزگان را به قطب پرورش میگو در منطقه و کشور تبدیل کرد که این کار با تدابیر و راهکارهای مناسب امکان پذیر است.

حقیقی تصریح کرد: پرورش ماهی در قفس نیز یکی از راهکارهای مناسب است که در سایر مناطق دنیا نیز مورد استفاده قرار می شود که باید میزان آن در استان هرمزگان نیز افزایش پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: در زمینه صید فانوس ماهیان نیز ما باید از ظرفیت اقیانوس هند بیشتر استفاده کنیم چون در حال حاضر در این زمینه از سهمیه خود به میزانی بسیار کم استفاده می کنیم.در این مراسم پرویز محبی به عنوان مدیرکل جدید شیلات هرمزگان معرفی شد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5975 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۱ دي بازدید: 2354 ساعت: 2:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
2 طرز تهیه ساندویچ میگو ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
3 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
4 صید میگو در هرمزگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
5 هشدار درباره شیوع آنفلوانزای پرندگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
6 افزایش 31 درصدی صید میگو در بوشهر ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
7 افزایش بیش از 47 درصدی صید میگو در بوشهر ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
8 ساماندهی صادرات صیفی و لبنیات ایران به روسیه ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
9 با آب آرتیشو کبد خود را پاکسازی کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
10 صید میگوی صورتی در شمال غرب خلیج‌فارس ممنوع شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
11 طرزتهیه پیاز سوخاری حلقه ای ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک نوشیدنی طبیعی برای دفع سموم بدن غالب افراد قهوه و چای را جزو نوشیدنی‌های مورد علاقه خود می‌دانند و کمتر به نوشیدن آب توجه دارند و چون آن را نوشیدنی خنثی می‌دانند، اغلب تمایل چندانی به مصرف آن ندارند اما با اضافه کردن مقداری آب لیموترش به آب آشامیدنی می‌توان از فوائد شگفت‌انگیز هر دوی آنها برای سلامت بدن بهره‌مند شد.
ایرانی‌ها بیشتر طرفدار کدام ماهی هستند؟ بر اساس نظرسنجی سایت لقمه، ماهی قزل آلا از انواع ماهی های پرطرفدار در ایران است.
کاربردهای دیگر روغن زیتون در خانه همیشه یک بطری روغن زیتون در آشپزخانه موجود است که معمولا برای سالاد و پخت و پز استفاده می‌شود با این حال روغن زیتون را می‌توان در موقعیت‌های مختلف و برای امور مختلف دیگری نیز استفاده کرد.
سرطانزا بودن پسته تازه چقدر صحت دارد؟ در حالی که اتحادیه خشکبار خبر از سرطانزا بودن پسته تازه می‌دهد که انجمن پسته به‌عنوان تولیدکننده و صادرکننده این محصول این اظهار نظر را حاصل بی‌اطلاعی می‌داند.