نوشیدنی‌های سرد و رابطه آن با ابتلا به دیابت


نوشیدنی‌های بسیار سرد عامل موثری در افزایش خطر ابتلا به چاقی است و چاقی نیز یکی از عوامل اساسی در ابتلا به دیابت نوع 2 است.

به گزارش لقمه، نتایج مطالعات محققان در آمریکا نشان می‌دهد نوشیدنی‌های بسیار سرد مثل آب، نوشابه‌های گازدار و آب میوه‌ها می‌توانند عاملی در مسیر ابتلا به دیابت «نوع 2» و چاقی باشند.

متخصصان در توضیح نتیجه این مطالعه می‌گویند نوشیدنی‌های بسیار سرد با تأثیر منفی بر بخشی از زبان که مسئول چشیدن شیرینی است، باعث می‌شود شخص شیرینی غذاهای شیرینی را که پس از این نوشیدنی‌ها مصرف می‌کند به خوبی حس نکند.



چنین اتفاقی می‌تواند موجب ‌شود که احساس سیری شخص به تأخیر بیفتد و فرد غذای شیرین بیشتری مصرف کند، این خطر تا حدی است که حتی می‌تواند سبب اعتیاد شخص به غذاهای حاوی شکر شود.



در این مطالعه به داوطلبان برای مدت زمانی نوشیدنی‌های سرد داده می‌شد و پس از نوشیدن این نوشیدنی‌ها به آنان شکلات و پنیر خورانده شد، آزمایش‌ها نشان داد این افراد شیرینی شکلات و مواد غذایی شیرین دیگر را چندان حس نمی‌کردند اما شوری پنیر را به خوبی حس می‌کردند.


بر اساس نتیجه این مطالعه، نوشیدنی‌های بسیار سرد می‌تواند مشوقی در خوردن غذاهای شیرین باشد به همین منظور چنین نوشیدنی‌هایی می‌تواند زمینه‌ساز مصرف خوراک‌هایی شود که آن خوراک‌ها در افزایش ابتلا به چاقی و در ادامه ابتلا به دیابت موثرند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :واحد مرکزی خبر

کد: 6000 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۶ دي بازدید: 1662 ساعت: 2:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
2 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
3 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
4 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
5 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
6 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
7 افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۶ مرداد
8 خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
9 خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
10 بین داروهای دیابت و ابتلا به بیماری ام اس ارتباط وجود دارد ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
11 بالا رفتن ریسک نارسایی قلبی با کبد چرب ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم درمانی در فنیل کتونوری پایگاه خبری لقمه: رژیم درمانی تنها روش کنترل این ب...

  نقش ویتامین D در سلامت بدن ویتامین D از جمله ویتامین‌هایی است که دریافت آن از...

  عادت هایی که شما را چاق می کند! لقمه: برخی رفتارها و عادت ها در زندگی افراد وجود د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهایی برای کنترل فشار خون/ آیا جنس و چاقی تاثیر دارد؟ امروزه بیماری هایی را که به نام بیماری های متابولیک می شناسیم ارتباط نزدیکی به شیوه زندگی دارد که یکی از این بیماری ها فشارخون بالا است.
آیا مادران باردار باید به اندازه 2 نفر غذا بخورند؟ در حال حاضر همه می‌دانیم تغذیه نامناسب مادر در دوران بارداری بیشتر به جنین آسیب می‌زند تا به مادر! به عنوان مثال محدودیت شدید دریافت انرژی با افزایش تولید اجسام كتونی اثر مخرب بر مغز جنین دارد.
رفع غلظت خون با مصرف انار یک متخصص طب سنتی گفت: غلظت خون در رنگ و شفافیت پوست بسیار اهمیت دارد چرا که میزان غلظت خون در زیبایی و خوش رنگی چهره تاثیر گذار است و افزایش غلظت خون موجب تیره شدن پوست می‌شود و مصرف انار در کاهش غلظت خون تاثیر گذار است.
آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.