به گزارش لقمه، محققان در پی تحقیقات گسترده دریافتند استفاده روزانه از شیر و فرآوردههای آن موجب بهبود حافظه و سایر قابلیتهای مغز انسان میشود. مصرف روزانه حداقل یك لیوان شیر و فرآوردههای آن، علاوه بر تامین بخش عمدهای از مواد معدنی مورد نیاز بدن، حافظه و سایر عملكردهای مغز را بهبود می بخشد. برای انجام این تحقیق میزان مصرف روزانه شیر و فرآوردههای آن در 900 نفر داوطلب مرد و زن در محدوده سنی 23 تا 98 سال بررسی شد. این افراد در آزمونهای مختلف مغزی شامل آزمونهای حافظه، آزمونهای بصری و كلامی شركت کردند. در تمام این آزمونها صرف نظر از جنسیت و سن، افرادی كه روزانه حداقل یك لیوان شیر و لبنیات مصرف میكردند، امتیازات بهتری را نسبت به سایرین كسب كردند. این نتایج نشان داد علاوه بر مزایایی كه شیر و لبنیات برای سلامت استخوانها دارد، عملكرد مغز انسان را نیز بهبود می بخشد و از بروز اختلال در سیستم عصبی پیشگیری می نماید.بازگشت به صفحه نخست