به گزارش لقمه، سمیه سعیدی اظهار کرد: مصرف تخم مرغ در زنان باردار و شیرده، کودکان و نوجوانان در حال رشد، ورزشکاران و کلیه بزرگسالان سالم و همچنین در دوران پس از بیماری توصیه میشود. سعیدی خاطرنشان کرد: مصرف تخم مرغ از 8 ماهگی در کودکان توصیه میشود زرده کامل یک روز در میان تا یک سالگی و از دو سالگی به بعد یک تخم مرغ در روز مصرف شود. کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان ایلام در خصوص غذاهای ترکیبی با تخم مرغ گفت: ساندویچ تخم مرغ علاوه بر این که یک غذای کامل در یک وعده غذایی است، میتواند به عنوان یک میان وعده مقوی و مغذی برای همه افراد جامعه به ویژه دانش آموزان بسیار مفید باشد. بازگشت به صفحه نخست