چرا عسل معجزه می کند؟


چند محصول در طبیعت وجود دارد که به اندازه ی عسل خواص درمانی داشته باشند؟ کدام محصول مانند عسل از چنین قدرت اعجاب انگیزی برخوردار است؟ بدیهی است می توان نام چند محصول را آورد، اما تعدادشان انگشت شمار است.

به گزارش لقمه، عسل، یکی از این محصولات غذایی است که مردم، نظرات مختلفی درباره اش دارند، زیرا سرشار از گلوکز و فروکتوز می باشد، یعنی قندهای ساده. عسل، یک نوع قند می باشد که در لبه ی پرتگاه قرار دارد؛

محصولی غذایی است که این عنوان را یدک می کشد: فواید سلامتی: مشکوک.

در مجموع، انواع قند و نمک ها، بدترین دشمنان بشر می باشند که تاکنون از آنها نام برده شده است. اگر به قطره ای از عسل در زیر میکروسکوپ نگاهی بیندازیم، ممکن است آن را با شکر سفید اشتباه بگیریم.

امروزه، دانشمندان با اشتیاق بیشتری به بررسی عسل می پردازند، زیرا فواید بسیاری در مورد آن کشف شده و در مورد خواص درمانی گسترده ی آن، بحث های زیادی در سراسر جهان مطرح شده است.

خواص درمانی عسل

عسل، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. به باکتری های بد حمله کرده و این کار را با بیشترین تاثیرگذاری ممکن انجام می دهد. عسل، به تولید سلول های قرمز خون و هموگلوبین، کمک شایان توجهی می کند.

عسل، به کبد، معده، و دستگاه گوارش، کمک می کند تا کارشان را بهتر انجام دهند. به همین دلیل توصیه می شود تا برای تسکین درد معده و هنگام اختلال در عملکرد اندام های حیاتی بشر، عسل مصرف شود.

عسل فشار خون را کاهش داده و در آن تعادل ایجاد می کند. برای جریان گردش خون شما نیز بسیار خوب می باشد. عسل کمک می کند تا کلسترول بد خون کاهش یابد. عسل برای از بین بردن آکنه بسیار مفید است.

عسل، برای مشکلات پوستی نیز، چون شفادهنده ای شگفت آور عمل می کند: بریدگی، سوختگی، و انواع زخم ها. و اما نکته ای دیگر؟ صد در صد وجود دارد. عسل برای سیستم عصبی بسیار مفید می باشد؛

توصیه می شود که برای افسردگی، اسکیزوفرنی، و موقعیت های که فرد را دچار استرس زیادی می کنند، عسل مصرف شود.

مصرف منظم عسل با شیر یا آب گرم، از ابتلا شما به سرماخوردگی، گلودرد، و سردرد ممانعت می کند.

چه چیزی سبب می شود تا عسل، اینقدر سالم باشد؟

جواب این سوال دقیقاً مشخص نیست، اما احتمالاً ترکیبی از موارد زیر می باشد: عسل توسط زنبور عسل تولید می شود که از جمع آوری شهدهای گل های مختلف به دست آمده است. عسل تعدادی از میکرو عناصر و ویتامین ها مانند A، B1، B2، B6، B12، و C می باشد.

عسل، مجموعه‌ای از آنتی اکسیدان ها مانند کاتالاز، ویتامین C، و کیریسین را نیز در بر دارد. بر اساس تحقیقات انجام شده، عسل هنگامی که با آب گرم رقیق، مخلوط می شود از فواید سلامتی بیشتری نیز برخوردار می شود. توصیه می شود که این مخلوط را هنگام صبح مصرف نمایید، زیرا خواص شفادهنده ی آن به تدریج خود را نشان می دهند. 
 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 6012 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۸ دي بازدید: 3744 ساعت: 2:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
2 فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
3 خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
4 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
5 علی بهشتی: شهرستان گرمی قطب تولید عسل در كشور ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۴ تير
6 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
7 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
8 طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
9 عسل طبیعی با طعم پورشه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
10 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
11 عسل صادراتی ۱۵ هزار تومان؛ طبیعی کیلویی چند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  6 غذای مغز برای وعده صبحانه غذای مغز در وعده صبحانه می‌تواند عاملی برای ارتقا...

  خواص سرکه بالزامیک سرکه بالزامیک چند سالی است در کشور ما محبوبیت یافت...

  توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نباید شیر و چای را مخلوط کرد کلسیم، مهم‌ترین ریزمغذی شیر است که تحت‌تاثیر ترکیب‌های موجود در چای قرار می‌گیرد و غیر از آن، سایر ریزمغذی‌های شیر هم تاحدی در صورت ترکیب با چای تخریب خواهند شد.
نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح پایگاه خبری لقمه: برنامه و هدف روز جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۴ بررسی تقاطع گردشگری و ایجاد صلح است تا نشان دهد که چگونه سفر، تبادل فرهنگی و شیوه‌های گردشگری پایدار می‌تواند به حل مناقشه، آشتی، ثبات اقتصادی و اجتماعی، همزیستی مسالمت‌آمیز و ترویج صلح در سراسر جهان کمک کند.
درمان کم خوابی با مصرف برنج نتایج بررسی های جدید نشان می دهد، مصرف برنج مشکل بی خوابی را برطرف می کند.
توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند