مواد اولیه: خمیر هزارلا یك بسته (500 گرم) سیبزمینی پخته و خردشده 500 گرم ژامبون خردشده 200 گرم خیارشور خردشده 150 گرم كاهو خردشده یك عدد سس مایونز سه قاشق غذاخوری زرده تخممرغ یك عدد نمك و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: برای درست كردن این اردور، ابتدا خمیر را به قطر نیم سانتیمتر روی سطح آردپاشی شده باز كرده و به صورت نوارهای باریك برش میزنیم. سپس قالب قیف را چرب كرده و نوارهای خمیری را به دور قیف میپیچیم و روی را با قلممو زرده تخممرغ میمالیم و در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد میگذاریم. پس از پخته شدن، قیفها را از فر خارج كرده و میگذاریم تا خنك شود. بعد از خنك شدن نوارها را از قیف جدا میكنیم. سیبزمینی كاهو، ژامبون و خیارشور را با هم مخلوط كرده سس را اضافه كرده و نمك و فلفل میزنیم. سپس درون قیفها را با مواد پر و سرو میكنیم. نكتـه: میتوانید خمیر هزارلا و قالبهای قیف را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید.بازگشت به صفحه نخست