مواد لازم برای شش نفر آرد: سه پیمانه تخممرغ: یك عدد خمیرترش: یك قاشق مرباخوری كره: دو قاشق سوپخوری روغن مایع: نصف پیمانه نمك و شكر از هر كدام: یك قاشق چایخوری رب گوجهفرنگی: یك قاشق سوپخوری سیبزمینی آبپز متوسط: چهار عدد پیاز متوسط: یك عدد نعنا خشك: یك قاشق چایخوری نمك و فلفل از هر كدام: یك قاشق چایخوری زرده تخممرغ و سیاهدانه: به میزان لازم طرز تهیه آرد را در كاسهای ریخته و وسط آرد را با دست گودالی ایجاد میكنیم. تخممرغ، یك قاشق سوپخوری كره، روغن مایع، نمك و خمیرترش را كه از قبل به همراه شكر در آب حل كردهایم، در حفره ریخته و شروع به ورز دادن میكنیم تا خمیری صاف و یكدست حاصل شود و به دست نچسبد. پیاز را به صورت نگینی خرد كرده، سپس به همراه مابقی كره در تابه تفت میدهیم. سیبزمینیها را به صورت نگینی ریز خرد میكنیم. وقتی پیازها نرم شدند، سیبزمینی را افزوده و كمی تفت میدهیم. سپس نمك، فلفل و نعنا خشك را اضافه نموده، در آخر رب گوجهفرنگی را افزوده و تفت میدهیم. مواد آماده شده را از روی حرارت برداشته تا خنك شود. خمیر را به دو قسمت تقسیم نموده، هر تكه از خمیر را با وردنه روی سطح آرد پاشیده شده به صورت مستطیل باز میكنیم. از مخلوط سیبزمینی روی طول مستطیل ریخته و خمیر را لوله میكنیم. خمیر لوله شده را به قسمتهای شش سانتیمتری برش زده و در سینی فر چرب شده چیده و روی آنها را با زرده تخممرغ و سیاهدانه میپوشانیم. سینی را در طبقه وسط فری كه از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم كردهایم، به مدت 25 دقیقه قرار داده تا نانها بپزد.بازگشت به صفحه نخست