دستور پخت رول نـان و سـیب‌زمینی


رول نان و سیب زمینی، نوعی اردور متعلق به كشور تركیه است که به راحتی می توانید آن را تهیه کنید.

مواد لازم برای شش نفر

آرد: سه پیمانه

تخم‌مرغ: یك عدد

خمیرترش: یك قاشق مرباخوری

كره: دو قاشق سوپخوری

روغن مایع: نصف پیمانه

نمك و شكر از هر كدام: یك قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی: یك قاشق سوپخوری

سیب‌زمینی آبپز متوسط: چهار عدد

پیاز متوسط: یك عدد

نعنا خشك: یك قاشق چایخوری

نمك و فلفل از هر كدام: یك قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ و سیاهدانه: به میزان لازم



طرز تهیه

آرد را در كاسه‌ای ریخته و وسط آرد را با دست گودالی ایجاد می‌كنیم. تخم‌مرغ، یك قاشق سوپخوری كره، روغن مایع، نمك و خمیرترش را كه از قبل به همراه شكر در آب حل كرده‌ایم، در حفره ریخته و شروع به ورز دادن می‌كنیم تا خمیری صاف و یك‌دست حاصل شود و به دست نچسبد.

پیاز را به صورت نگینی خرد كرده، سپس به همراه مابقی كره در تابه تفت می‌دهیم. سیب‌زمینی‌ها را به صورت نگینی ریز خرد می‌كنیم. وقتی پیازها نرم شدند، سیب‌زمینی را افزوده و كمی تفت می‌دهیم. سپس نمك، فلفل و نعنا خشك را اضافه نموده، در آخر رب گوجه‌فرنگی را افزوده و تفت می‌دهیم. مواد آماده شده را از روی حرارت برداشته تا خنك شود.

خمیر را به دو قسمت تقسیم نموده، هر تكه از خمیر را با وردنه روی سطح آرد پاشیده شده به صورت مستطیل باز می‌كنیم. از مخلوط سیب‌زمینی روی طول مستطیل ریخته و خمیر را لوله می‌كنیم. خمیر لوله شده را به قسمت‌های شش سانتی‌متری برش زده و در سینی فر چرب شده چیده و روی آنها را با زرده تخم‌مرغ و سیاهدانه می‌پوشانیم. سینی را در طبقه وسط فری كه از قبل با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم، به مدت 25 دقیقه قرار داده تا نان‌ها بپزد.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 5461 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ آبان بازدید: 5234 ساعت: 6:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
2 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
3 رژیم غذایی گیاهی و بهبود کلسترول و قندخون ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۹ مرداد
4 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
5 بالا رفتن ریسک نارسایی قلبی با کبد چرب ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
6 نکات تغذیه سالم پاییزی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
7 برگ بو برای لاغری فوری ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
8 مصرف روزانه تخم مرغ چقدر باید باشد ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۹ تير
9 یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی ۱۳۹۹ جمعه ۴ مهر
10 کلسترول با گوشت سفید هم بالا می‌رود! ۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۰ خرداد
11 حفظ سلامت قلب کمک با مصرف روزانه آجیل و سویا ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در روزهایی که هوا آلوده میشود غذای آماده به مصرف نخورید عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...

  کنترل فشارخون با گوجه فرنگی گوجه فرنگی خواص مغذی متعددی دارد که در ادامه به تع...

  مزایای استفاده از گیاهان معطر در برنامه غذایی افزودن گیاهان معطر به غذاها می‌تواند به حفظ وزن طب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی کلیدی برای پخت سالم ترین و خوشمزه ترین کباب ها لقمه: بیشتر خانواده های ایرانی به بیرون رفتن علاقه زیادی دارند، رفتن به طبیعت و درست کردن غذاهایی مانند کباب است اما اینکه بهترین، سالم ترین و خوشمزه ترین روش برای پخت انواع کباب چیست، سوالی است که در ادامه با اشاره به نکته هایی کوتاه و کاربردی به آن پاسخ خواهیم داد ...
جایگاه ایران در سرانه مصرف چای جهانی+اینفوگرافیک پایگاه خبری لقمه: اگرچه ایرانیان پرمصرف‌ترین چای‌خوران جهان نیستند اما در جمع پنج کشور پرمصرف قرار دارند.
شیشه شیر، نوزادان را چاق می‌کند نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد نوزادانی که پس از 12 تا 15 ماهگی از شیشه شیر استفاده می‌کنند مستعد اضافه وزن و چاقی هستند.
چرا اکثر میوه‌ها گرد هستند؟ تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا اکثر میوه‌ها گرد یا بیضی شکل هستند؟ (سیب، لیمو، پرتقال، هندوانه، خربزه …) به عبارت دیگر، چرا اکثر میوه‌ها دوست دارند گرد شوند؟!