پیتزای یونانی یکی از انواع پیتزاها است که با گوشت و قارچ تهیه می شود.مواد اولیه: خمیر پیتزا 120 گرم سس قرمز 20 گرم پنیر پیتزا 200 گرم گوشت چرخكرده 150 گرم زیتون 30 گرم قارچ 50 گرم پیاز 100 گرم گوجهفرنگی به مقدار لازمطرز تهیه: خمیر پیتزا را تهیه كرده سپس روی آن را سس قرمز مخصوص به مقدار كمی میریزیم. روی آن كمی پنیر، سپس قارچ را اضافه كرده و 150 گرم پنیر روی آن میریزیم. بعد 150 گرم گوشت چرخكرده را روی پنیر میریزیم و سپس جهت تزئین روی پیتزا از پیاز، زیتون و گوجهفرنگی استفاده میكنیم. فر را از قبل با 220 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه روشن بگذارید تا کاملا گرم شود. سپس پیتزا را در طبقه وسط فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا مواد از حالت خامی درآیند. بعد از گذشت 20 دقیقه، پیتزا را بیرون آورید و بقیه پنیر پیتزا را روی پیتزا ریخته و به مدت 5 الی 10 دقیقه دیگر درون فر قرار دهید تا برشته شود.نکته: اگر مایل بودید می توانید از پودر آویشن و کمی فلفل سیاده نیز روی پیتزا بپاشید.