طرز تهیه و پخت پیتزای حصیری بادنجان


لقمه: فست‌فود همیشه طرفدار دارد به ویژه پیتزا اما چه بهتر كه در منزل و با مواد سالم و دسترس تهیه شود. با استفاده از سبزیجاتی مانند بادنجان و جعفری می توان پیتزایی سالم تهیه کرد.

مواد اولیه:

خمیر پیتزا یا خمیر باگت یك چانه
سوسیس پنج عدد
بادنجان دو عدد
جعفری خردشده دو قاشق سوپخوری
گوجه‌فرنگی مینیاتوری و کنجد به میزان لازم
زرده تخم‌مرغ یك عدد
پنیرپیتزا پنج قاشق غذاخوری
سس هزارجزیره دو قاشق غذاخوری
سس خردل یك قاشق غذاخوری



طرز تهیه:

ابتدا خمیر پیتزا را پهن می‌كنیم و در قالب مورد نظر قرار می‌دهیم و روی آن را سس هزارجزیره ریخته و آن را پخش می‌كنیم و بادنجان‌های از قبل سرخ شده را می‌چینیم و كمی پنیر ریخته و بعد سوسیس، دوباره پنیر و جعفری روی آن سس خردل و گوجه‌فرنگی‌ها را می‌چینیم و دوباره پنیر می‌ریزیم و روی آن را با بقیه خمیر مانند حصیر می‌بندیم. روی خمیر زرده تخم‌مرغ زده و كنجد می‌ریزیم. سپس به مدت 20 دقیقه با حرارت 170درجه سانتی‌گراد در فر قرار می‌دهیم تا طلایی شود.




کد: 1214 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۶ مرداد بازدید: 8024 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هیأت‌هایی که به عزاداران «پیتزا» می‌دهند ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
2 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
3 تبلیغ عجیب یک شرکت داروسازی در سطح تهران ۱۳۹۶ جمعه ۲۴ آذر
4 پیتزا مرغ ماهی تابه ای،غذای رژیمی ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
5 سلامت مردم؛ قربانی غذاهای ارزان‌قیمت ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
6 خطرناک‌تر از فست‌فود!/ مضرات پاکت فست فود‌ها را دست کم نگیرید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۷ مهر
7 کیک پیتزا یک کیک جدید و خوشمزه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
8 با کاهش مصرف فست فودها سلامتیتان را تضمین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
9 پیتزا گوجه فرنگی، ریحان و ذرت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ مرداد
10 پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
11 آیا واقعاً پیتزا غذای نامناسبی است؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير


نظرات


mahboube shafiey

kheili kheili khoshmazast.azatooooooon mamnoooooonam

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی‌هایی که مانع ابتلا به سرطان می‌شوند یک متخصص تغذیه در امور سرطان با اشاره به انواع آنت...

  غذاهای معجزه گر کدامند؟

  مکمل یاری در سرطان،از علم تا جدال پایگاه خبری لقمه: بیش از ٨٠درصد بزرگسالان مبتلا به...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اکسیری برای طول عمر هلیله سیاه، گیاهی است معروف به اکسیر طول عمر که بومی کشور هند است و برای درمان بیماری های متعدد از آن استفاده می شود.
جنسینگ ایرانی بخورید! بررسی ها نشان می دهند یکی از اصلی ترین فایده های سیاه دانه در بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت آن است، به طوری که حتی در بیماران مبتلا به صرع نیز مصرف آن سبب کاهش حملات تشنج می شود.
کاهش سن ابتلا به دیابت/ 65 درصد تهرانی‌ها دچار اضافه وزن و چاقی رییس پژوهکشده غدد درون‌ریز و متابولیسم کشور ضمن اشاره به عوامل خطر موثر در بیماری‌های متابولیک، نسبت به کاهش سن ابتلا به دیابت در کشور هشدار داد.
غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ موادغذایی و تنقلات بی‌ارزشی در افراد جامعه ما به وفور مصرف می‌شود؛ تغذیه نامناسب امروزه عامل بروز بسیاری از مشکلات مانند بلوغ‌های زودرس, رنگ‌های پریده, بی‌اشتهایی, تیک‌های عصبی, افسردگی‌ها و اعصاب‌های به هم ریخته است.