مواد اولیه: خمیر پیتزا یا خمیر باگت یك چانه سوسیس پنج عدد بادنجان دو عدد جعفری خردشده دو قاشق سوپخوری گوجهفرنگی مینیاتوری و کنجد به میزان لازم زرده تخممرغ یك عدد پنیرپیتزا پنج قاشق غذاخوری سس هزارجزیره دو قاشق غذاخوری سس خردل یك قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا خمیر پیتزا را پهن میكنیم و در قالب مورد نظر قرار میدهیم و روی آن را سس هزارجزیره ریخته و آن را پخش میكنیم و بادنجانهای از قبل سرخ شده را میچینیم و كمی پنیر ریخته و بعد سوسیس، دوباره پنیر و جعفری روی آن سس خردل و گوجهفرنگیها را میچینیم و دوباره پنیر میریزیم و روی آن را با بقیه خمیر مانند حصیر میبندیم. روی خمیر زرده تخممرغ زده و كنجد میریزیم. سپس به مدت 20 دقیقه با حرارت 170درجه سانتیگراد در فر قرار میدهیم تا طلایی شود.