زعفران های فاقد کیفیت از بازار قزوین جمع آوری شد


مدیرکل استاندارد قزوین گفت: در بازرسی از واحدهای صنفی قزوین، چهار نوع زعفران بدلیل کیفیت پایین و غیراستاندارد بودن از بازار جمع آوری شدند.

به گزارش لقمه، محمودرضا طاهری افزود: این زعفران ها با نام های تجاری ˈگلسرا، عمید، زرین و عدیلˈ عرضه می شدند.

این مسوول ورزشی همچنین از شناسایی یک نوع رنگ ساختمانی غیراستاندارد و جمع آوری آن از سطح بازار خبر داد و گفت: در بازرسی های به عمل آمده، رنگ ساختمانی پلاستیک و نیم پلاستیک با نام تجاری ˈطاهاˈ بدلیل کیفیت پایین و نداشتن استاندارد شناسایی و جمع آوری شد.

مدیرکل استاندارد قزوین همچنین از پلمپ یک واحد تولیدی مصالح ساختمانی (پنل رسی) که در شهرستان بویین زهرا خبر داد و گفت: این واحد بدون اخذ پروانه استاندارد اقدام به تولید و فروش محصولات خود می کرد.

طاهری در پایان خاطرنشان کرد: برخورد با واحدهای تولیدی مصالح ساختمانی که بدون داشتن پروانه استاندارد اقدام به تولید محصولات بدون کیفیت می کنند همچنان با قوت ادامه خواهد داشت.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 6038 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ دي بازدید: 1955 ساعت: 5:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رایج ترین تقلبات غذایی در کشور/ تشخیص زعفران اصیل دشوار است ۱۴۰۲ شنبه ۱۳ آبان
2 عوارض صادراتی زعفران حذف شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
3 قیمت مرغ ۶۳ هزار تومان است/ ادامه پرداخت مطالبات محصولات کشاورزی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
4 تایید صحت بزرگترین قرارداد زعفران جهان میان ایران و قطر ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
5 تذکر نماینده مجلس در مورد تضییع حقوق بیش از 500 هزار کشاورز زعفران کار ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
6 ارسال نخستین محموله بزرگترین قرارداد تجاری زعفران جهان به قطر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
7 کاهش ۲۰ درصدی سطح کشت زعفران در سال جاری ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۴ تير
8 کاهش صادرات زعفران از آغاز سال ۱۴۰۱ ۱۴۰۱ دوشنبه ۶ تير
9 برداشت زعفران در تربت حیدریه خراسان+ عکس ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ آبان
10 استفاده از از ظرفیت بورس کالای کشور می توان برای کشف قیمت زعفران ۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان
11 فروش موفق زعفران خرید حمایتی سال ۱۳۹۹ در بورس کالای ایران ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...

  نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج پلو و چلو از غذاهای اصیل ایرانی است که باید در طبخ...

  تخم مرغ عسلی نخورید تخم مرغ را به صورت آب پز کاملا سفت شده استفاده کنی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت