سازمان غذا و دارو مسوول نظارت بر مواد افزودنی و نگهدارنده میوه ها نیست


مدیرکل نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت، این سازمان در بحث نظارت بر موادغذایی و افزودنی مسوولتی ندارد و فقط مقدار استفاده از گاز اتیلین را برای نگهداری و ماندگاری بیشتر تعیین می کند.

به گزارش لقمه، «هدایت حسینی» درباره استفاده از گاز اتیلن در میوه های موز، گوجه فرنگی و کیوی افزود: سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت فقط تعیین کننده مقدار استفاده از این گاز در میوه های وارداتی است، در حالیکه نظارت بر مواد افزودنی و نگهدارنده میوه های وارداتی برعهده جهاد کشاورزی است.

وی افزود: مسوولان جهاد کشاورزی سوءتفاهمی پیرامون سهل انگاری وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در این زمینه بوجود آوردند که موجب شد برخی رسانه ها چهره ضعیفی از سازمان غذا و دارو در این زمینه داشته باشند.

حسینی در واکنش به مصاحبه معاون فنی حفظ نباتات سازمان وزارت جهاد کشاورزی درباره ضعف نظارت وزارت بهداشت بر محصولات کشاورزی گفت: در زمینه کد 16 رقمی محصولات کشاورزی، هنوز جهاد کشاورزی این موضوع را به صورت مستقیم به وزارت بهداشت و سازمان غذا و داور اعلام نکرده است.

گاز اتیلن، نوعی هورمون گیاهی کاملا بی خطر است که به صورت طبیعی در خود میوه ها یافت می شود که صددرصد طبیعی است و مشکلی برای مصرف کننده ایجاد نمی کند.

زمانی که گاز اتیلن با میوه ها تماس پیدا می کند، باعث تبدیل برخی قندهای نامحلول موجود در میوه به قندهای محلول می شود در اثر این تماس، پوست میوه ها کمی نرم تر خواهد شد.

اتیلن می تواند مقداری از پکتین سطح میوه را برساند و در نتیجه، بافت میوه را نرم تر کند و در واقع هورمون اتیلن، با بازی کردن نقشی آنزیمی در تماس با میوه ها، باعث نرم تر شدن آنها و افزایش قندهای مونوساکارید می شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :پایگاه اطلاع رسانی سازمان غذا و دارو

کد: 6040 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ دي بازدید: 2853 ساعت: 6:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۸ اسفند
2 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
4 دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
6 «اندیشگاه شهر سالم» ایده‌ای که قابلیت طرح جهانی دارد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
7 حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
8 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
9 رکورد شکنی تهران در جوجه‌ریزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
10 طرح کاشت یک میلیارد درخت تکلیف همه را مشخص می کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
11 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خداحافظی با جوشهای سرسیاه در 15 دقیقه در آشپزخانه پایگاه خبری لقمه: شما می توانید با کمک مواد موجود ...

  کودکان به نوشیدن چای عادت نکنند کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: ع...

  توزیع چیپس، پفك و لواشك در بو‌فه مدارس ممنوع مدیركل سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس کالباس فاسد، مضرات محصولات تاریخ گذشته و دلایل اصلی مضر بودن گوشت های فراوری شده بیان شده است.
تاثیر روانی تغذیه بر انسانها چگونه است ؟ تا به حال به این موضوع فكر كرده‌اید كه در شبانه‌روز، چقدر وقت‌تان صرف خوردن و آشامیدن یا فكركردن به این دو موضوع می‌شود؟ سعی كنید یك روز، زمانی را ‌كه صرف آماده‌‌‌كردن یا خوردن غذا و فكر كردن در مورد این موضوع می‌كنید، ثبت كنید. احتمالا این زمان بسیار بیشتر از زمانی خواهد بود كه صرف كارهای دیگر می‌كنید.
فیس بوک واقعا چاق کننده است نتایج یک مطالعه جدید که شرح آن در مجله "Consnmer Research" منتشر شده تایید می‌کند که کاربران سایت‌های اجتماعی با استفاده مداوم از این سایت‌ها واقعا سلامت خود را به خطر می‌اندازند.
یلدا، دانش كیهانی نیاكان ماست حضور هندوانه و سرخی میان آن شاید بی‌ارتباط با خورشید و شب میلاد او و سرخی خورشید نباشد. به‌طور كلی در شب یلدا میوه‌هایی خورده می‌شود كه نمادی از خورشید است مثل انار، هندوانه، سیب سرخ و لیموی زرد.