واردات برنج‌های بی‌کیفیت به ایران متوقف شد


مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو از کدگذاری و شناسنامه‌دار کردن برنج‌های وارداتی به منظور ردگیری از طریق کد ۱۶ رقمی مندرج در کسیه‌های برنج خبر داد و گفت: واردات برنج‌های بی‌کیفیت به ایران متوقف شد.

به گزارش لقمه، جلسه سوم کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی غذایی بازرگانی تهران با حضور هدایت حسینی مدیرکل نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره برنج‌های وارداتی برگزار شد که محمد هاشمی مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو درباره جزییات این جلسه به خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در این جلسه آقای حسینی به عنوان کسی که حساسیت زیادی روی سلامت برنج‌ها داشتند تا نقصان‌ها برطرف شود مورد قدردانی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: در این جلسه مدیرکل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه بحث برنج از سال 87-88 شروع شد و کمیسیون کشاورزی و بهداشت و درمان مجلس تصمیم به سامان دادن برنج گرفتند، طبعاً وزارت بهداشت به عنوان یکی از ارکان سلامت، برنامه‌ریزی خود را نیز شروع کرد.

هاشمی با اشاره به دیگر صحبت‌های مدیرکل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره واردات بی‌رویه برنج که وقت و انرژی زیادی از سازمان ملی استاندارد و دانشگاه علوم پزشکی به عنوان ارگانهایی که گمرک از آنها استعلام می‌نمود می‌گرفت، چرا که از برنج‌های وارداتی قانونی هر یک می‌بایست به صورت مستقل نمونه‌برداری می‌کردند و در آزمایشگا‌ه‌های سازمان استاندارد سازمان غذا و دارو بررسی می‌کردند، بیان داشت: براین اساس سازمان غذا و دارو با طرح «تشدید نظارت بر برنج و ارتقای سلامت برنج» سه کار مهم انجام داد که تا حدی تاثیر مثبت داشت.

مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو گفت: براساس طرح «تشدید نظارت بر برنج و ارتقای سلامت برنج»، کنترل برنج وارداتی نه تنها از گمرک بلکه از مبداء انجام می‌شود و از این پس نیز جلوی واردات برنج‌های وارداتی بی‌کیفیت گرفته می‌شود بطوریکه استفاده از برنج‌های با برندهای بین‌المللی و مشهور کشورهای مبداء‌ (هند و پاکستان) که به کشورهایی مانند کانادا و آمریکا برنج صادر می‌کنند استفاده خواهد شد.

هاشمی به کدگذاری و شناسنامه‌دار کردن برنج‌های وارداتی به منظور ردگیری از طریق کد 16 رقمی مندرج در کسیه‌های برنج که از تولید کننده - سیر گمرکی - قانونی یا غیرقانونی بودن و حتی بسته‌‌بندی را مشخص می‌کند، اشاره کرد و افزود: کاهش حد مجاز سرب کادیوم و آرسنیک برنج‌های وارداتی نیز تا حد 20 درصد نیز صورت می‌پذیرد.

مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو به نتیجه نهایی جلسه کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی غذایی بازرگانی تهران نیز اشاره کرد و گفت: در این نتیجه نهایی معلوم شد که برنج‌های وارداتی از مبادی گمرکی سالم هستند، برنج تولیدی در ایران هیچ ضایعه‌ای ندارند و مشکل اصلی برنج‌های کشور؛ برنج‌های قاچاقی هستند که نوع و محل بسته‌بندی و طریقه بسته‌بندی‌ آنها مشخص نیست و در نهایت برنج ایرانی باید در جایگاه واقعی خود قرار گیرد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 6045 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ دي بازدید: 1784 ساعت: 6:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
2 برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
3 خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
4 جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
5 گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۴ خرداد
6 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
7 قیمت کالاهای اساسی در هفته اول بهمن ۱۴۰۱/ تخم مرغ ارزان شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
8 کاهش قیمت روغن و کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت برنج ۱۴۰۱ چهارشنبه ۶ مهر
9 کاهش قیمت مرغ، تخم مرغ و برنج و بالا رفتن قیمت گوشت ۱۴۰۱ شنبه ۲۹ مرداد
10 عیال وارترین مرد ایران با ۲۶ زن و ۱۹۵ فرزند را بیشتر بشناسید + عکس ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد
11 آیا برنج به زیر ۸۰ هزار تومان می رسد؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۵ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا مصرف پفک مضر است؟ مصرف غذاهای تنقلی همانند چیپس و پفك دارای اثرات جب...

  خواص عسل آفریقایی "اقاقیا" لقمه: عسل اقاقیا حاوی انواع مختلف ویتامین ها و اسی...

  نوشیدن 6 فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان رحم را کاهش می‌دهد متخصصان علوم پزشکی دانشگاه هاروارد در یک آزمایش جد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خودتان دندان هایتان را سفید کنید برای داشتن دندان های سفید و بدون لکه رعایت مواردی که در این مطالب آورده شده را به شما توصیه می کنیم.
یک نوشیدنی خطرناک برای مردان! مصرف نوشابه‌های گازدار و آبمیوه‌های شیرین شده با شکر از عادات غذایی روزانه به شمار می‌رود که همه گروه‌های سنی تمایل زیادی به مصرف این نوشیدنی‌ها دارند اما به نظر می‌رسد که با توجه به نتایج تحقیقات جدید، مردان باید در محاسبات خود بازنگری کنند.
تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.
گوجه های بنفش به چه کار می‌آیند؟ دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.