افزایش صید فانوس ماهیان به 140 هزار تن تا 4 سال دیگر


رییس سازمان شیلات ایران گفت: از ابتدای سال 93 تا چهار سال آینده میزان بهره‌برداری از ذخایر فانوس ماهیان به 140 هزار تن افزایش می‌یابد و تعداد شناورهای صیادی برای توسعه بهره‌برداری صنعتی این گونه تا پایان سال 96 به 63 فروند می‌رسد.

به گزارش لقمه، حسن صالحی، معاون وزیر جهاد کشاورزی در نشست شورای سیاست گذاری توسعه دربخش شیلات اظهارکرد: با اجرای طرح افزایش بهره‌برداری از منابع فانوس ماهیان اهدافی طی چهارسال آینده، صید از ذخایر دریایی و بهره‌برداری از ذخایر کمتر برداشت شده فرصت‌های جدیدی برای سرمایه گذاری، اشتغال و کاهش وابستگی کشور به واردات پودر ماهی موردنیاز در صنایع دامپروری کشور ایجاد می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: صید فانوس ماهیان به شیوه صنعتی از سال 87 با صید سالانه 5100 تن آغاز و این رقم در سال 90 به 14 هزار و 750 تن رسید.

رییس سازمان شیلات ایران افزود: باتامین اعتبار موردنیازاین طرح و افزایش میزان صید فانوس ماهیان، ارزش اقتصادی صید این گونه از 490 میلیارد ریال در سال 93 به بیش از 3100 میلیارد ریال در پایان سال 96 خواهد رسید.

به گفته صالحی اجرای این طرح در سال آینده حدود 1650 میلیارد ریال و در سال 96 سال پایانی اجرا 2200 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

وی اظهارکرد: در صورت تامین اعتبارات موردنیاز از سال آینده به تدریج شناورهای صیادی به ناوگان صید این گونه ماهیان اضافه می‌شود به گونه‌ای که تعداد این ناوگان صید صنعتی به 63 فروند تا پایان سال 96 خواهد رسید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6065 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ دي بازدید: 2279 ساعت: 3:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چینی ها دریای جنوب را خالی از ماهی کردند ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۹ بهمن
2 افزایش 57 درصدی صید فانوس ماهیان در هرمزگان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
3 صادرات ۵۰۰ میلیون دلاری آبزیان در سال ۹۵ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
4 عید نوروز در جبهه ۱۳۹۰ دوشنبه ۲۹ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  كدام مواد غذایی در بروز یبوست موثرند یبوست از مشكلات شایع دستگاه گوارش است كه با مصرف ب...

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

  چگونه از وارفتن كوفته تبریزی جلوگیری کنیم اگر اولین بارتان است که کوفته درست می کنید حتما با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت