صادرات ۵۰۰ میلیون دلاری آبزیان در سال ۹۵


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان شیلات ایران گفت: با توسعه صید فانوس ماهیان کشور از واردات پودر ماهی برای صنعت آبزی پروری و طیور بی نیاز شدیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از  وزارت جهاد کشاورزی، حسن صالحی با اشاره به اینکه میزان صید فانوس ماهیان در کشور ۵ تا ۷ هزار تن بود، افزود: سال گذشته صیادان از عمق ۳۰۰ متری دریای عمان حدود ۱۵ هزار تن انواع فانوس ماهیان را صید کردند که با این میزان صید از واردات پودر ماهی بی نیاز شدیم.

 

وی گفت: توسعه صید فانوس ماهیان و پرورش ماهی در قفس از اولویت‌های سازمان شیلات در کشور است بنابر این از سال گذشته تاکنون ۱۴ هزار تن ماهی با روش پرورش در قفس تولید شد.

 

رئیس سازمان شیلات افزود: ظرفیت کنونی تولید ماهی در قفس حدود ۲۳ هزار تن است که با استفاده از تمام ظرفیت ۵۰۰ قفس مستقر در سواحل دریاها شاهد افزایش تولید خواهیم بود.

 

صالحی درباره شرایط تولید میگو در کشور گفت: سال گذشته ۲۳ هزار تن میگو تولید و ۱۴ هزار تن نیز صادر شده است که رکورد جدیدی در این حوزه بود.

 

وی میزان تولید آبزیان را در سال گذشته در مجموع یک میلیون و ۷۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: ۶۱۰ هزار تن ماهی از طریق صید و ۴۷۰ هزار تن نیز در مراکز آبزی پروری تولید شد.

 

رئیس سازمان شیلات گفت: تا پایان سال گذشته ۱۰۳ هزار تن انواع آبزی به ارزش ۴۱۲ میلیون دلار صادر شد.

 

صالحی همچنین از صادرات ۱۰۰ میلیون دلاری غذای آبزیان و ماهیان زینتی خبر داد و افزود: سال گذشته در مجموع ۵۰۰ میلیون دلار انواع محصولات شیلاتی صادر شد.

 

وی درباره میزان مصرف سرانه ماهی و محصولات شیلاتی در کشور گفت: مصرف سرانه ماهی از ۱۰.۲ کیلوگرم در سال گذشته به ۱۰.۶ کیلوگرم افزایش یافت.

 

رئیس سازمان شیلات ایران افزود: براساس برنامه ششم توسعه سالانه نیم تا ۷ دهم کیلوگرم میزان مصرف سرانه آبزیان در کشور افزایش می‌یابد تا به عدد هدف یعنی ۱۴ کیلوگرم برسیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10541 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد بازدید: 2365 ساعت: 1:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
2 آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند! ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
3 صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
4 دورخیز مجلس برای ممنوعیت دائمی صید ترال صنعتی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۷ تير
5 مردم نمی پذیرند آب‌های خلیج فارس و دریای عمان عرصه تاخت‌وتاز چینی‌ها شود ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
6 برای تقویت مشاغل خرد آبزی پروری و صیادی برنامه ریزی می کنیم ۱۴۰۰ يکشنبه ۳۰ آبان
7 پیگیری آیین نامه ماهی گیری مسئولانه در خوزستان ۱۴۰۰ جمعه ۲۳ مهر
8 مدیرکل صید و صیادی شیلات ایران از بیمه شدن صیادان آزادشده از چنگال دزدان دریایی خبر داد ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ شهريور
9 احتمال عرضه گوشت مرغ بدون ذبح رد شد ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۹ بهمن
10 صید ماهی خاویاری همچنان ممنوع است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
11 صید میگو در هرمزگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  5 هفته سویا بخورید روش های ممانعت از ابتلا به بیماری های قلبی کاهش مق...

  بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: محققان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی...

  مشخصات وعوارض رژیم‌های غذایی غلط رژیم‌های نادرست و غیر علمی در ابتدا بسیار جالب به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ارتباط تغذیه با جرم و جنایت دانشمندان در تحقیقات خود متوجه شدند مصرف شکلات در کودکان می‌تواند باعث بروز مشکلات رفتاری در سنین نوجوانی و بزرگسالی شود. طبق این تحقیقات افرادی که در سنین کودکی خود به میزان زیادی شیرینی، شکلات و نوشابه مصرف می‌کنند در بزرگسالی با احتمال بیشتری دست به جرم و جنایت می‌زنند.
آب ریختن به دریاچه ارومیه خیانت است این بخشی از یک مصاحبه مفصل درباره بحران آب است. با ایشان درباره مدیریت بحران آب صحبت کردیم درحالی که ایشان بیشتر معتقد بود این بحران مدیریت آب است نه مدیریت بحران آب.
فوت های کوزه گری در آشپزی برای خارج شدن حشرات از لای سبزیجات، جدا كردن دانه باقلا از غلاف آن، جلوگیری از پلاسیدگی سریع هویج، گرفتن مزه تلخ كاهو و... چه میكنید؟ با چند فوت‌وفن ساده برای انجام راحت‌تر این كارها آشنا شوید.
روش‌هایی برای سوزاندن کالری این 14 توصیه را که هر کدام از آنها می‌توانند باعث سوزاندن 200 کیلوکالری انرژی در روز شوند، امتحان کنید.