مواد لازم 4 ماهی قزل آلا تازه 2 عدد لیمو جعفری تازه خرد شده نمک و فلفل برای طعم و مزه 4 قاشق غذاخوری کره طرز تهیه مرحله 1 ماهی قزل آلا را پاک کرده وبعد داخل شکم هر کدام را برش لیمو و جعفری قرار داده و پودر کاری و نمک و فلفل می دهیم. سطح بیرونی ماهی را به کره آغشته می کنیم. مرحله 2 هر ماهی را به صورت جداگانه در فویل آلومینیوم ضخیم قرار می دهیم و هر طرف ماهی داخل فویل را به مدت 15 دقیقه روی زغال قرار می دهیم یا تا زمانی که تکه های گوشت به راحتی از پوست جدا شود.مرحله 3 و بعد با جعفری و برشهای لیمو تزیین می کنیم و با پوره سیب زمینی یا برنج سرو کنید.بازگشت به صفحه نخست