کنترل اشتها با روشهای ساده


خیلی وقت‌ها افراد از اینکه نمی‌توانند اشتهای خود را مهار کنند، کلافه می‌شوند.

به گزارش لقمه، اگر شما هم جزو این دسته از افرادهستید از دستورهای زیر پیروی کنید تا کنترل اشتهای خود را به دست آورید:

● تنوع غذایی را محدود کنید:
تحقیقات نشان می‌دهد که تنوع غذایی، اشتها را افزایش می‌دهد.

● خوب بخوابید:
همیشه به یاد داشته باشید که بی‌خوابی، کم خوابی یا خواب زیاد اختلالات هورمونی ایجاد می‌کند و همین امر می‌تواند به بی‌اشتهایی یا پر اشتهایی عصبی منجر شود.

● فیبر و پروتئین بخورید:
در مقایسه با کربوهیدرات و چربی، فیبر و پروتئین برای مدت بیشتری معده را پر نگه‌می‌دارند. فیبر موجود در سبزیجات و میوه‌ها، آب را جذب می‌کند و به این ترتیب حجم آن در معده افزایش می‌یابد.

● غذا جلوی چشمتان نباشد:
همیشه مشاهده رنگ و استشمام بوی غذا‌های خوشمزه، اشتها برانگیز است. پس اگر می‌خواهید اشتهایتان تحریک نشود، غذا‌ها را از جلوی چشمتان بردارید.



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :سلامت نیوز

کد: 6446 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۱ فروردين بازدید: 3693 ساعت: 6:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 ارتباط استرس با مشکلات گوارشی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
3 تغذیه سالمندان و باید و نبایدهای آن چیست؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر
4 یک برنامه غذایی برای بهبودیافتگان کرونایی ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
5 کاهش وزن با مصرف شکلات صبحگاهی ۱۴۰۰ سه شنبه ۸ تير
6 رابطه مصرف کم پروتئین و چاقی و اشتهای زیاد ۱۴۰۰ دوشنبه ۷ تير
7 خواص این دانه های معجزه گر چیست؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۶ اسفند
8 چند ضد اشتهای معجزه گر برای لاغری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
9 علائم هشدار دهنده کبد سمی را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
10 آیا غذا در سرطان معده نقشی دارد/علایم سرطان معده ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
11 شناسایی فاکتورهای پرخطر «بی اشتهایی عصبی» ۱۳۹۶ جمعه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حقایقی درباره اعتیاد به شکر ترک شکر رایج‌ترین تقاضای مردم در حال حاضر است، مثل...

  بهبود خستگی مزمن با تغذیه سندرم خستگی مزمن بعد از کار زیاد، مشغله های فکری ی...

  قارچ را قبل از مصرف در آفتاب قرار دهید نتایج بررسی ها نشان می دهد، قارچ های خوراکی معمولی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

محصولات ارگانیک؛ مُد جدید یا نوید فرهنگ تغذیه ای بهتر؟ سال 2015 از طرف سازمان بهداشت جهانی سال تغذیه سالم از مزرعه تا بشقاب نام گذاری شده است . اماآیا ما ایرانیان به این شعار توجهی داریم.
مقایسه نان سفید و سبوس‌دار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: به‌طور میانگین نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.
آشنایی با اصول رژیم درمانی نوین برای کاهش وزن پایدار و سالم توجه ما فقط به مواد غذایی نیست، بلکه برنامه رژیم درمانی نوین برای ایجاد عادات سالم غذایی بر 4 پایه اساسی استوار است.
آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.