روغن ماهی سبب تاخیر در پیری مغز می‌شود


بنابر مطالعات جدیدی که از سوی متخصصان علوم پزشکی در آمریکا انجام گرفته، مصرف روغن ماهی روند تخریب سلول‌های مغزی ناشی از افزایش سن را حدود یک تا دو سال به تاخیر می‌اندازد.

به گزارش لقمه، این متخصصان با اعلام مطلب فوق که در نشریه پزشکی «نورولوژی» آمریکا منتشر شده، افزودند: کوچک شدن اندازه مغز از علائم ابتلا به آلزایمر است که با افزایش سن به‌ صورت طبیعی رخ می‌دهد.

در این مطالعه آنها دریافتند زنانی که میزان بالایی اسیدهای چرب امگا - 3 در خون خود دارند در سنین پیری اندازه مغزشان بزرگتر است و در نتیجه یک الی دو سال بر سلامت مغز آنها افزوده می‌شود.

اسیدهای چرب امگا - 3 در انواع ماهی به وفور یافت می‌شوند. علاوه بر این می‌توان از کپسول‌های حاوی روغن ماهی نیز برای تامین امگا - 3 بدن استفاده کرد.

به گزارش پایگاه اینترنتی وب‌ام‌دی، متخصصان همچنین اعلام کردند: انتخاب یک رژیم غذایی متعادل همراه با فعالیت‌های ورزشی منظم، پرهیز از استعمال دخانیات، حفظ وزن طبیعی و کنترل فشارخون و کلسترول می‌توانند به حفظ سلامت مغز در سنین پیری کمک کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6116 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۵ بهمن بازدید: 1821 ساعت: 4:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
3 دانه ای که برای لاغری معجزه می کند ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
4 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 چربی سوزی با انجام‌ ورزش های استقامتی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
7 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
8 وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
9 بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
10 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
11 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این شایعات به ملون نمی چسبد! پایگاه خبری لقمه: ملون نه تنها سرطانزا نیست بلکه ...

  نکاتی در مورد مصرف ماکارونی می‌توانید به جای گوشت از سویا برای افزایش پروتئین ...

  فواید خوردن ماهی در دوران بارداری برای کودک یک کارشناس تغذیه، برای پیشگیری از حالت تهوع در درو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف زیاد گوشت و نمک فراوان سبب ایجاد سنگ کلیه می‌شود پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهشی مرکز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به دلایل ابتلا به بیماری سنگ کلیه، گفت: کلیه‌های ۱۲ درصد مردم ایران سنگ ساز است و این میزان در آینده رشد فزاینده دارد.
حفظ خونسردی با نعناع گرچه در گذشته استرس آنقدرها هم شایع نبود، اما طب سنتی نسخه‌های ضداضطراب موثری دارد که می‌تواند در قرن بیست و یکم به کمک شما بیاید تا بار دیگر لذت آرامش را بچشید.
رژیمی برای شفاف سازی پوست استفاده از انواع کرم‌های شیمیایی آرایشی، می‌تواند به سادگی آنها را به این هدف برساند اما اگر قرار است به این زودی‌ها جشن عروسی‌تان را برگزار کنید، پیشنهاد دیگری برایتان داریم.
چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.