تامین پرتقال شب عید بدون افزایش قیمت


قائم مقام دبیر کل خانه کشاورز گفت: براساس برآوردهای کارشناسی صورت گرفته حدود 800 تا هزار میلیارد تومان خسارت به دو استان‌ شمالی در پی برف سنگین وارد شده اما با توجه به سالم‌ ماندن بخش اعظم محصول و میوه‌های انبارشده، مشکلی برای تامین نیاز مردم در شب عید وجود ندارد و قیمت‌ها افزایشی نخواهد داشت.

به گزارش لقمه، عنایت‌الله بیابانی در حاشیه‌ نشست صبحانه وزیر جهاد کشاورزی با فعالان بخش خصوصی در اتاق بازرگانی ایران اظهار کرد: خسارت سنگینی به باغ‌ها وارد شده که البته با توجه به برداشت بخش اعظم محصول مشکلی برای تامین میوه شب عید نیست چرا که حدود 4.5 میلیون تن مرکبات در کشور تولید شده است.

وی افزود: بارش برف سنگین هفته‌های اخیر که ارتفاع آن در برخی مناطق به بیش از دو متر رسید تاکنون بی‌سابقه بود و از آنجاکه باغات کشاورزان بیمه نیستند و بیمه‌های بخش کشاورزی ساختار نامناسبی داشته و کارساز نیست مسئولان باید تمهیدات ویژه‌ای برای جبران خسارت کشاورزان بیندیشند.

رییس اتحادیه مرکب‌کاران تصریح کرد: گرچه تعداد بسیاری از باغات مرکب استان‌های شمالی با آسیب‌دیدگی مواجه شده‌اند اما از آنجاکه این محصولات مانند پرتقال در هفت استان کشور تولید می‌شوند به نظر نمی‌رسد مشکلی برای کمبود تولید مرکبات و پرتقال در سال آینده داشته باشیم.

افزایش قیمت مرکبات ربطی به برف هفته گذشته ندارد

بیابانی ادامه داد: برف سنگینی که اخیرا در مناطق شمال کشور بارید ربطی به گرانی میوه ندارد و از آنجاکه باغداران متعهدند محصولشان را کیلویی 1700 تومان بفروشند به نظر نمی‌رسد مشکلی برای افزایش قیمت این محصولشان در شب عید وجود داشته باشد و ذخیره‌سازی صورت گرفته می‌تواند پاسخگوی نیاز کشور تا پایان فروردین‌ماه باشد.

کمک بلاعوض فایده‌ای برای کشاورزان ندارد

قائم مقام دبیر کل خانه کشاورز گفت: کمک بلاعوض با توجه به محدودیتی که دارد نمی‌تواند همت چندانی از کشاورزان به شمار رود؛ بنابراین دولت باید به فکر ارائه‌ تسهیلات ویژه و کم‌بهره برای کشاورزان باشد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6251 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ بهمن بازدید: 3781 ساعت: 11:01 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
2 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
4 کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
5 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
6 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
7 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
8 نان تهرانی ها گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
9 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
10 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
11 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  واقعیت‌هایی تلخ در مورد چای شیرین درست است که چای شیرین در وعده صبحانه مزه خوب و دلچ...

  تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران پایگاه خبری لقمه: محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیا...

  تغذیه بهاری از دیدگاه طب سنتی سبک‌ترین رژیم غذایی در طی سال را باید در فصل بهار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا عسل معجزه می کند؟ چند محصول در طبیعت وجود دارد که به اندازه ی عسل خواص درمانی داشته باشند؟ کدام محصول مانند عسل از چنین قدرت اعجاب انگیزی برخوردار است؟ بدیهی است می توان نام چند محصول را آورد، اما تعدادشان انگشت شمار است.
چگونه بدون هزینه لاغر شوید؟! آیا می دانید بابت هر کاری که انجام می دهید، هر کاری، انجام کارهای خانه، قدم زدن در سوپرمارکت برای خرید و یا حتی عوض کردن کانال های تلویزیون، کالری می سوزانید؟
غذاهای کاهش دهنده استرس تنش و استرس چیزی است که همه ما داریم اما تفاوت در نحوه برخورد با آن است. مدیریت استرس وسیله ای قدرتمند در کسب بهبودی است. چون استرس زیاد، بر سلامت جسمی اثر می گذارد.راه های زیادی برای مقابله با آن وجود دارد که یکی از آن ها رعایت رژیم غذایی است.
هرگز این داروها را خودسرانه قطع نکنید بروز افسردگی، استرس و عصبانیت نیز از آثار روانی قطع درمان و رها کردن هورمون تیروئید به حال خود است که در میان بیماران بسیار شایع است.