تامین پرتقال شب عید بدون افزایش قیمت


قائم مقام دبیر کل خانه کشاورز گفت: براساس برآوردهای کارشناسی صورت گرفته حدود 800 تا هزار میلیارد تومان خسارت به دو استان‌ شمالی در پی برف سنگین وارد شده اما با توجه به سالم‌ ماندن بخش اعظم محصول و میوه‌های انبارشده، مشکلی برای تامین نیاز مردم در شب عید وجود ندارد و قیمت‌ها افزایشی نخواهد داشت.

به گزارش لقمه، عنایت‌الله بیابانی در حاشیه‌ نشست صبحانه وزیر جهاد کشاورزی با فعالان بخش خصوصی در اتاق بازرگانی ایران اظهار کرد: خسارت سنگینی به باغ‌ها وارد شده که البته با توجه به برداشت بخش اعظم محصول مشکلی برای تامین میوه شب عید نیست چرا که حدود 4.5 میلیون تن مرکبات در کشور تولید شده است.

وی افزود: بارش برف سنگین هفته‌های اخیر که ارتفاع آن در برخی مناطق به بیش از دو متر رسید تاکنون بی‌سابقه بود و از آنجاکه باغات کشاورزان بیمه نیستند و بیمه‌های بخش کشاورزی ساختار نامناسبی داشته و کارساز نیست مسئولان باید تمهیدات ویژه‌ای برای جبران خسارت کشاورزان بیندیشند.

رییس اتحادیه مرکب‌کاران تصریح کرد: گرچه تعداد بسیاری از باغات مرکب استان‌های شمالی با آسیب‌دیدگی مواجه شده‌اند اما از آنجاکه این محصولات مانند پرتقال در هفت استان کشور تولید می‌شوند به نظر نمی‌رسد مشکلی برای کمبود تولید مرکبات و پرتقال در سال آینده داشته باشیم.

افزایش قیمت مرکبات ربطی به برف هفته گذشته ندارد

بیابانی ادامه داد: برف سنگینی که اخیرا در مناطق شمال کشور بارید ربطی به گرانی میوه ندارد و از آنجاکه باغداران متعهدند محصولشان را کیلویی 1700 تومان بفروشند به نظر نمی‌رسد مشکلی برای افزایش قیمت این محصولشان در شب عید وجود داشته باشد و ذخیره‌سازی صورت گرفته می‌تواند پاسخگوی نیاز کشور تا پایان فروردین‌ماه باشد.

کمک بلاعوض فایده‌ای برای کشاورزان ندارد

قائم مقام دبیر کل خانه کشاورز گفت: کمک بلاعوض با توجه به محدودیتی که دارد نمی‌تواند همت چندانی از کشاورزان به شمار رود؛ بنابراین دولت باید به فکر ارائه‌ تسهیلات ویژه و کم‌بهره برای کشاورزان باشد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6251 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ بهمن بازدید: 3004 ساعت: 11:01 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
3 چرایی نوسانات قیمت دام در روزهای اخیر/قیمت‌ها مصنوعی تغییر کرده است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
4 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
5 تاکید بر اهمیت نقش آفرینی اتحادیه گیاهان دارویی در صادرات ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد
6 نحوه قیمت گذاری گوشت قرمز/ آخرین وضعیت بازار ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
7 دلایل ارزانی نان سنگک از نظر رئیس اتحادیه ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
8 محدودیتی در عرضه سیب و پرتقال نداریم/ عرضه تا خرداد ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ فروردين
9 شماره ای برای گزارش گران فروشی میوه ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۵ اسفند
10 واگذاری تنظیم بازار چای به بخش خصوصی ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
11 معدوم‌سازی ۱۵ میلیون جوجه یکروزه تکذیب شد ۱۴۰۱ شنبه ۱۷ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه در خصوص مصرف بی ح...

  چه چیزی باعث چاقی می شود؟ چرا بعضی افراد چاق و بعضی دیگر لاغر هستند؟ آیا چاق...

  شكر، ماده سمی از آب درآمد البته مصرف مقادیر بسیار كم شكر هیچ مشكلی ندارد اما...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نقش شکلات در چاقی تحقیقات جدید نشان می دهد که وقتی پای شیرینی به میان می آید خوردن اندکی از آن خطر چاقی و یا بیماری قلبی به همراه ندارد. محققان آمریکایی با تحقیق روی بیش از پنج هزار نفر دریافتند که هیچ ارتباطی بین وضعیت ضعیف سلامتی و خوردن مرتب شیرینی وجود ندارد.
آیا شما هم به متخصص تغذیه مراجعه خواهید کرد؟ صرف نظر از وزن و ویژگی های جسمانی، عوامل چندی امکان مراجعه افراد به متخصصان تغذیه یا استفاده از رژیم های غذایی خاص را افزایش می دهد که از جمله آنها می توان به عوامل اجتماعی، روانشناختی و بیولوژیک اشاره کرد.
آشنایی با میوه های لوکس پایگاه خبری لقمه: این روزها در کنار میوه‌های عادی می‌شود رد و نشان میوه‌های عجیب و غریبی را پیدا کرد که چند سالی است در قفسه خرید فروشگاه ها جاخوش کرده‌اند محصولاتی که غالبا هویتی استوایی دارند
۱۵ نکته برای تغذیه ای بهتر محققان برای تغذیه ای بهتر ۱۵ نکته را توصیه می‌کنند از جمله اینکه در چای دارچین ریخته شود، گوجه با پوست خورده شود، با افزودن سیر در غذاها آشتی شود و در نهایت در فلفل پاش کمی زردچوبه ریخته شود.