• تعداد: 36 عدد • زمان تهیه: 40 دقیقه • زمان خنک شدن: 30 دقیقه • زمان پخت: 7 دقیقه مواد لازم • مخلوط شکلات سفید و ماسکارپونه* • نصف پیمانه کره آب شده • یک پیمانه شکر • نصف قاشق چایخوری جوششیرین • ¼ قاشق چایخوری نمک • یک عدد تخممرغ درشت • یک قاشق چایخوری وانیل • نصف قاشق چایخوری عصاره نعنا • دو پیمانه آرد کامل • نصف پیمانه شیر • رنگ غذای سبز • آبنبات نعنایی خرد شده طرز تهیه 1. ابتدا، مخلوط پنیر ماسکارپونه و شکلات سفید که در ادامه توضیح داده ایم را درست کنید و کنار بگذارید. 2. سپس، در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی با سرعت متوسط به مدت 30 ثانیه هم بزنید. شکر، جوششیرین و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. تخممرغ، وانیل و عصاره نعنا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. به تدریج آرد و شیر را اضافه کنید و دایم مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. رنگ غذا را به اندازه دلخواه بیفزایید و خمیر را ورز دهید. برای داشتن نتیجه بهتر، خمیر را در یک کیسه به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید. 3. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. یک لایه کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید. خمیر را با قاشق در فاصله های 5 سانتی متری درون سینی بریزید. یک قاشق چایخوری از خمیر برای هر تکه کافی است. آنها را 7 تا 8 دقیقه در فر بپزید. چند دقیقه آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند. 4. سپس یک طرف قطره ها را با مخلوط ماسکارپونه پر کنید، یک لایه دیگر از شیرینی روی آن بگذارید. در صورت تمایل می توانید داخل ماکارون ها آبنبات نعنایی خرد شده نیز بریزید. مخلوط شکلات سفید و ماسکارپونه* مواد لازم • 85 گرم شکلات سفید • ¼ پیمانه خامه فرم گرفته • نصف پیمانه پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای • ¼ پیمانه کره آب شده • نصف قاشق چایخوری وانیل • 4 پیمانه پودر قند طرز تهیه 1. در یک قابلمه کوچک، شکلات سفید و خامه فرم گرفته را با یکدیگر مخلوط کنید.آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا آب شوند. سپس از روی حرارت بردارید و به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. 2. در یک کاسه بزرگ، پنیر ماسکارپونه و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با همزن برقی با سرعت ملایم هم بزنید تا نرم شوند. وانیل را اضافه کنید. به تدریج پودر قند را بیفزایید و خوب هم بزنید. سپس مخلوط شکلات سفید خنک شده را اضافه کنید. آنها را 30 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند و سپس درون ماکارون ها قرار دهید. بازگشت به صفحه نخست