غذاهای نوروزی/
طرز تهیه ژله چند رنگ نعنایی برای مهمانی‌های عید


در کنار تهیه شیرینی های نوروزی در منزل می توانید این ژله خوشمزه و جدید را نیز برای مهمانان تان تهیه کنید.

 مواد لازم:

• 3 بسته ژلاتین بدون طعم

• 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائوی غیر شیرین

• 1 قوطی کوچک شیر پرچرب

• نیم فنجان کرم کاکائو

• 2 قاشق غذاخوری شکر (اختیاری)

• نیم فنجان کرم نعناعی

• کلوچه شکلاتی (برای تزئین)

• خامه پرچرب (برای تزئین)



دستور تهیه:

1- ظرفی را چرب کنید و سپس با دستمال، آنها را تمیز کنید. این کار باعث می شود که ظرف کمی چرب باشد و در عین حال ژله های شما چرب نشوند و مزه روغن نگیرند.

2- نیم فنجان آب داخل قابلمه کوچکی بریزید و یک بسته از ژلاتین بدون طعم را در آن خالی کنید و بگذارید یکی دو دقیقه خیس بخورد. اجاق را روشن کنید و آن را روی شعله متوسط حرارت دهید و گاهی هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

3- یک قاشق غذاخوری پودر کاکائوی غیرشیرین داخل آن بریزید و هم بزنید تا حل شود. سپس آن را از روی شعله بردارید و یک یا دو قاشق غذاخوری شیر پرچرب و نیم فنجان کرم کاکائو در آن بریزید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. آن را در ظرفی که آماده کرده اید بریزید و در یخچال بگذارید تا حدود 15 تا 20 دقیقه ببندد.

4- در حالیکه لایه شکلاتی در حال آماده شدن است، دو لایه سبز را درست کنید. یک و یک چهارم فنجان آب در قابلمه کوچکی بریزید و 2 بسته ژلاتین بدون طعم در آن خالی کنید و بگذارید یکی دو دقیقه خیس بخورد. اجاق را روشن کنید و آن را روی شعله متوسط بگذارید و گاهی هم بزنید تا ژلاتین حل شود. یکی دو قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود (شکر اختیاری است، ولی بهتر است اضافه کنید تا کمی مزه نعناع را بهتر کند). آن را از روی شعله بردارید و نیم فنجان کرم نعناعی اضافه کنید.

5- یک فنجان از این مایع سبز را در ظرف جداگانه ای بریزید. حدود یک چهارم فنجان شیر پرچرب به مخلوط باقیمانده (نیم فنجان) اضافه کنید. باید حالا یک لایه سبز روشن و یک لایه سبز کرمی داشته باشد و هر کدام حدوداً یک فنجان باشند. بگذارید هر دو در دمای اتاق سرد شوند.

6- وقتی لایه شکلاتی کاملاً بست، لایه نعناعی کرمی را اضافه کنید و آن را در یخچال بگذارید تا 15 دقیقه دیگر بماند و آن لایه نیز تا حدودی ببندد. آخرین لایه نعناعی را اضافه کنید و بگذارید حداقل 4 ساعت در یخچال بماند.

7- وقتی ژله آماده سرو کردن شد، به آرامی لبه های آن را از ظرف جدا کنید و آن را روی بشقاب مخصوص بگذارید و به مکعب های مساوی تقسیم کنید. سپس این مکعب ها را با خامه و تکه های کلوچه شکلاتی تزئین کنید و سرو نمایید.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 6295 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۴ اسفند بازدید: 5010 ساعت: 1:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص لاغری تخم شربتی را بشناسید ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳۰ تير
2 طرز تهیه ژله به شکل شیرینی زبان ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
3 آموزش ژله تخم مرغ رنگی ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
4 از کجا بفهمیم برنامه غذایی سالمی داریم؟ ۱۳۹۵ شنبه ۹ بهمن
5 هنرآشپزی؛دسر خورده شیشه ۱۳۹۴ دوشنبه ۶ مهر
6 آموزش تصویری ژله به شکل توت فرنگی ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ شهريور
7 خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم ۱۳۹۴ جمعه ۵ تير
8 روش تهیه مرحله به مرحله ژله رولی ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۲ اسفند
9 ایده‌های تصویری برای تزئین ژله‌های رولی و چند رنگ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ دي
10 ایده‌هایی برای تزیین ژله‌+ ژله شب یلدا ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ آذر
11 ژله هفت میوه برای شب یلدا ۱۳۹۳ شنبه ۲۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  معجونی برای شادی و سرخوشی برخی گیاهان علاوه بر داشتن طعم خوب و دل‌چسب ذهنتان...

  نکاتی برای خوش مزه تر شدن سوپ جو 27 نکته برای اینکه سوپی خوشمزه‌تر و سالم‌تر بپزید....

  ویتامین های گروه ب و بیماریهای قلب وعروق لقمه: آیا می دانید که ویتامین های B باعث کاهش ریسک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت