ماهی‌های قرمز را رها نکنید/ خطر انقراض ماهی‌های بومی کشور


یک فعال محیط زیست گفت: به دلیل اینکه ماهی‌های قرمز عید در مراکز غیربهداشتی پرورش پیدا می‌کنند، رها کردن آنها می‌تواند باعث آلوده شدن برکه‌ها و رودخانه‌های کشور شود.

به گزارش لقمه، حسین عبیری با بیان اینکه هنوز مشخص نیست که وجود ماهی‌های قرمز در سفره‌های هفت‌سین از چه زمانی مرسوم شده است، افزود: از مردم می‌خواهیم هنگامی که به مسافرت می‌روند، ماهی‌های قرمز را تا زمان برگشت در خانه رها نکنند که در نهایت هنگام برگشت با ماهی‌های تلف شده مواجه شوند علاوه بر آن مردم باید از رها کردن این ماهی‌ها در آب‌های کشور جدا خودداری کنند.

این فعال محیط زیست افزود: در شهر تهران تانکرهایی در ابتدای جاده‌های منتهی به شهر فراهم شده تا مردم این ماهی‌ها را در تانکر‌ها بریزند.

وی تصریح کرد: رها کردن ماهی‌های قرمز که 20 سال می‌توانند در آب زندگی کرده و همه چیز را بخورند، می‌تواند باعث از بین رفتن ماهی‌های بومی کشور شود.

روزانه یک درصد از زباله‌های تولیدی را کاهش دهید

این فعال محیط زیست ضمن توصیه به مردم برای کاهش زباله‌های تولیدی، اظهار کرد: اگر روزانه یک درصد از زباله‌های تولیدی شهر تهران کاهش یابد، به دلیل اینکه روزانه 10 هزار تن زباله تولید می‌شود، می‌توان در پایان سال از تولید 36 هزار و 500 تن زباله و 36 میلیارد ریال هزینه خدمات شهری جلوگیری کرد.

عبیری ادامه داد: یکی از راه‌های کاهش زباله، در کنار استفاده مجدد از وسایل قدیمی، خرید اجناس مرغوب است؛ چرا که اجناس مرغوب چند برابر اجناس غیرمرغوب عمر می‌کنند که علاوه بر صرفه‌ اقتصادی، باعث کاهش تولید زباله نیز خواهد شد.

وی تاکید کرد: همچنین از مسافران نوروزی می‌خواهیم در مکان‌هایی که توقف می‌کنند، از ریختن زباله در طبیعت خودداری کرده و به گونه‌ای در قبال محیط زیست رفتار کنند که پس از ترک محیط، هیچ اثری از آنها باقی نمانده باشد.

این فعال محیط زیست ادامه داد: همچنین مردم باید از شکستن شاخه‌های درختان و کندن بوته‌ها برای روشن کردن آتش خودداری کنند؛ زیرا به دلیل شکستن شاخه‌ها و کنده شدن بوته‌ها طی ایام نوروز هر سال صدمات بسیاری به محیط زیست و منابع طبیعی کشور وارد می‌شود.

عبیری اظهار کرد: از دولت نیز انتظار داریم تا جایی که ممکن است در جانمایی جاده‌ها دقت شود تا از طریق جاده‌ها، دسترسی به مناطق حفاظت شده و عرصه‌های منابع طبیعی کاهش یابد که از این طریق علاوه بر تخریب‌های با منشا انسانی، از مصرف سوخت، تصادفات و ترافیک در این مناطق جلوگیری خواهد شد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6420 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۳ فروردين بازدید: 2833 ساعت: 7:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
3 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
7 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
8 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  به این دلایل قبل از خواب چای نخورید پژوهشگران به افراد مستعد ابتلا به خون دماغ بویژه ت...

  خوردن روزانه قرص كلسیم خطر شكستگی استخوان سالمندان را كاهش می دهد سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان ...

  در 3 ماهه اول بارداری گلپر نخورید! گلپر یکی از معروف‌ترین گیاهان در طب سنتی برای درما...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ضررهای مصرف زیاد چای سیاه نوشیدن یک فنجان چای داغ پس از یک روز پرمشغله می تواند خستگی را از تن درآورد. قرن هاست که از این نوشیدنی داغ و آرام بخش، برای آرام کردن ذهن و بدن استفاده می شود.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
جلوگیری از ابتلا به افسردگی با خوردن این مواد غذایی ویتامین ها و املاح بر روی خلق و خوی افراد تاثیر بسزایی دارند.
همه چیز در مورد خاویار خاویار یک ماده غذایی پرانرژی است که طعم و بویی بسیار خوشایند دارد.