سبزیجات بهاری را خام مصرف کنید


یک متخصص تغذیه توصیه کرد: افراد بزرگسال بهتر است برای دریافت فیبر موجود در گیاهان بهاری آنها را به صورت خام مصرف کنند.

به گزارش لقمه، دکتر کیومرث دانشور با اشاره به رویش گیاهان خودرو در آغاز فصل بهار اظهار کرد: مصرف این گیاهان (vegetables) می‌تواند به علت وجود فیبر بالا در آنها برای سلامت بدن و به ویژه دستگاه گوارش مناسب باشد.

به گفته دانشور، فیبر بالای موجود در این گیاهان تنظیم کار دستگاه گوارش را برعهده گرفته و موجب بهبود کارکرد آن می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بهتر است این گیاهان برای افراد بزرگسال به صورت خام و برای کودکان به صورت پخته مصرف شود.

این متخصص تغذیه عنوان کرد: همچنین مصرف سبزیجات بهاری ضد تصلب شرایین بوده و برای سلامت قلب بسیار مفید است. سبزیجات بهاری که رنگ پررنگ تری دارند می توانند به سلامت رگهای قلب کمک کنند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: علاوه بر اینها سبزیجات و گیاهان بهاری غنی از مواد معدنی و ویتامین‌ها هستند که می توانند تاثیر بسیاری بر روی سلامت تمامی ارگانها و اعضای بدن داشته باشند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6533 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ فروردين بازدید: 2145 ساعت: 7:21 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
2 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
3 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
5 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 مقابله با عفونت ریه با این سبزیجات ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
7 اعلام قیمت جدید انواع میوه و سبزیجات در بازار ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
8 شماره ای برای گزارش گران فروشی میوه ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۵ اسفند
9 اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
10 فواید رژیم غذایی گیاهی در پیشگیری از سرطان‌ها ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
11 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر ابتلا به سرطان مری با مصرف چای داغ یک فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اینکه سرطان م...

  داروهای فشارخون همزمان با این غذاها مصرف نکنید مصرف مواد غذایی فرآوری شده حاوی سدیم برای بیماران ...

  مزایا و معایب لیوان‌های کاغذی و فومی استفاده از ظروف یک بار مصرف در بین افراد جامعه بسی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل پایگاه خبری لقمه: استفاده درست از منابع آب، حفاظت از اراضی کشاورزی، رونق تولید و تأمین ماشین‌آلات موردنیاز و اتخاذ یک دیپلماسی فعال برای تضمین تأمین غذا، کشت فراسرزمینی در موضوع امنیت غذایی اهمیت ویژه‌ دارد.
آشنایی با انواع گرسنگی گرسنگی احساسی است که معمولا به طور ناگهانی و به همراه ولع خوردن بروز می‌کند و البته انواع و اقسام مختلفی دارد.علاوه بر گرسنگی فیزیکی واقعی که به دلیل نیاز بدن به مواد غذایی ضروری بروز می‌کند انواع گرسنگی‌های دیگر نیز وجود دارد که بیشتر ذهنی هستند تا نیاز واقعی بدن.
کاهش مصرف نمک برای بیماران قلبی مضر است/ ۸۵ درصد بیشتر در معرض مرگ یا بستری شدن پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید، کاهش مصرف نمک در بیماران قلبی می تواند خطر مرگ یا بستری شدن در بیمارستان را برای آنها به همراه داشته باشد.
چربی‌های بدن با چه مواد غذایی می‌‌سوزند؟ برخی از مواد غذایی باعث سوزاندن چربی‌های بدن می‌شوند که بهتر است در وعده‌های غذایی مصرف شوند.