گوشت پرندگان سموم هوا را دفع می‌کند/تقویت ریه با سنگک


یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: در ایام آلوده هوا بهتر است مواد غذایی دارای ویتامین A، E و C مصرف شود. غلات سبوس‌دار مانند نان سنگک، ریه را تقویت می‌کند و گوشت ماهی و پرنده نیز در جذب اکسیژن و خنثی‌کردن آلرژن‌های محیطی مؤثر هستند.

عکس: مهدی بیات

به گزارش لقمه، مریم مقیمی در گفت‌وگویی در مورد تغذیه از دیدگاه طب سنتی برای کاهش عوارض آلودگی هوا گفت: از دیدگاه طب سنتی برای کم کردن اثرات آلودگی، بدن باید پاک شود. بنابراین اگر فردی به عنوان مثال دچار بیماری یبوست شده باشد برای آنکه آلودگی بر وی تأثیر بدی نگذارد ابتدا باید بیماریش درمان شود چون آلودگی هوا اثرات بیشتری بر این فرد می‌گذارد.

وی تصریح کرد: بنابراین ابتدا باید بدن پاک شود یکی از راه‌های پاک شدن بدن، رفع یبوست است که خوردن انجیر خشک که کمی در آب و عسل خیس شده قبل از ناهار توصیه می‌شود.

مقیمی ادامه داد: همچنین فرد اگر دچار مشکلات گوارشی و هضم نامناسب باشد به پزشک مراجعه کند تا دفع و هضمش بهبود یابد.

ویتامین‌ها دشمن سرطانهای ناشی از آلودگی هوا

این متخصص طب سنتی تصریح کرد: اما به طور کلی توصیه‌ای که در ایام آلوده هوا می‌شود این است که مواد غذایی دارای ویتامین A، E و C توصیه می‌شود چرا که این ویتامین‌ها فرد را در برابر سرطان‌های ناشی از آلودگی هوا حفظ می‌کند.

وی افزود: ویتامین A در خیار، کره، کرفس، گوجه فرنگی، هویج، تره، پیازچه و اسفناج وجود دارد و ویتامین E در انواع آجیل‌ها مانند بادام و فندق و در روغن‌های گیاهی مانند روغن جوانه گندم، ذرت و زیتون یافت می‌شود.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ویتامین C نیز در مرکباتی مانند گوجه‌فرنگی و میوه‌ها و همچنین در سبزیجاتی مانند تره، شوید، جعفری و نعناع وجود دارد.

نان سنگگ جلوی تخریب ریه را می‌گیرد

مقیمی گفت: ترکیبات مواد معدنی مانند سلنیوم در غلاتی که سبوس‌‌دار هستند مانند نان‌ سنگک و نان جو توصیه می شود چراکه جلوی تخریب سلول‌های ریه را می‌گیرد.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: غذاهای کلسیم‌دار مانند شیر و لبنیات و برخی خشکبار مانند پسته، بادام، کشمش و انجیر در این ایام توصیه می‌شود و حتی برخی از این خشکبار‌ها مانند انجیر خشک بیشتر از شیر کلسیم دارند و کلسیم جذب فلزات سنگین را سخت می‌کند.

غذاهای منیزیم‌دار تنفس را بهبود می‌بخشد

وی افزود: غذاهای منیزیم‌دار مانند غلات و سبزیجات در بهبود تنفس افراد نقش بسزایی دارد و سبزیجاتی مانند اسفناج و کلم به دلیل اینکه جلوی تشکیل شدن رادیکال‌های آزاد را می‌گیرد از جذب مواد آلاینده جلوگیری می‌کند.

غذاهایی که آلرژن‌های محیطی را کم می‌کند

مقیمی گفت: همچنین آنزیم Q10 که در گوشت ماهی، پرنده و بادام‌زمینی وجود دارد در جذب اکسیژن و خنثی‌کردن آلاینده‌ها و آلرژن‌های محیطی مؤثر هستند.

این متخصص طب سنتی گفت: مصرف تمام این اقلام می‌تواند در یک وعده غذایی گنجانده شود به عنوان مثال در وعده صبحانه افراد می‌توانند بادام و انجیر را مصرف کنند و در هنگام صرف شام نیز از سبزیجات پخته و خشکبار استفاده کنند.


نقل از :فارس

کد: 5568 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۳ آبان بازدید: 4592 ساعت: 1:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سزارین خطر ابتلا به آلرژی غذایی را در نوزاد افزایش نمی دهد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۴ خرداد
2 در مورد تاثیر کرونا بر بویایی و چشایی بیشتر بدانید ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۵ آذر
3 کاهش روی و بروز کم خونی در زنان باردار/ آسم و ام اس در کمین زنان و مردان ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ بهمن
4 چرا آلرژی‌های غذایی در بزرگسالی بروز می‌کنند ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
5 آلرزی فصلی را با آنتی هیستامین های خانگی درمان کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
6 ارتباط آلرژی کودکان با بادام زمینی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
7 طرز تهیه تاکو با فلفل هالوپینو ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
8 چرا آب دریا برای سلامت بدن مفید است؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد
9 حساسیت های غذایی در کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت
10 فواید آب نمک برای دهان و دندان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ فروردين
11 خواص کره تخم آفتابگردان/تخم آفتابگردان سالم تر از کره بادام زمینی ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۳ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان نكردن به موقع آبسه‌های دندانی منجر به مرگ بیمار می‌شوند یک دندانپزشک گفت: پوسیدگی دندانها و بیماری‌های لثه...

  چگونه غذایمان را اشتها آورتر کنیم؟ رنگ نارنجی هویج در کنار سرخی گوجه‌فرنگی با سبزی خی...

  چای را در چه ظرفی بریزیم تا عطرش از بین نرود؟ فراموش نکنید گرما، رطوبت و نور دشمنان اصلی کیفیت و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد پایگاه خبری لقمه: نخستین همایش «ایران و گردشگری خوراک در سده نو» صبح دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ در سالن خلیج فارس پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد.
«کباب بناب» هم ثبت ملی شد ثبت ملی برخی از موضوعات روزمره زندگی ایرانیان در دولت گذشته به حدی رسیده بود که ثبت بسیاری از آثار ضروری فراموش شد و گویا این روند قرار است ادامه داشته باشد.
افزایش ریزش مو با چه خوراکی‌هایی اتفاق می‌افتد یک متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه رفتارهای نادرستی در بین افراد وجود دارد که باعث بروز ریزش موی غیرطبیعی در افراد می‌شود، گفت: یکسری عادات تغذیه‌ای و رفتاری در مردم رواج یافته که به صورت ناآگاهانه انجام می‌شود و این امر باعث افزایش شمار بیمارانی که به علت ریزش مو به مطب پزشکان مراجعه می‌کنند، شده است.