عوامل خطر مرگ در ایران چیست؟


سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، 10 عامل خطر اصلی بیماری و مرگ در کشور را اعلام کرد.

به گزارش لقمه، دکتر شهرام رفیعی‌فر، رژیم غذایی نامطلوب، فشارخون بالا، توده بدنی بالا، تحرک ناکافی، سیگار، دیابت، آلودگی هوا، کلسترول بالا، خطرات شغلی و مواد مخدر را 10 عامل خطر سلامت و مرگ در کشور خواند.

وی در این باره گفت: ارتقای سلامت در کشور نیازمند برنامه‌ریزی فردی و خانوادگی و اجتماعی برای خودمراقبتی در زمینه مصرف غذای سالم، تحرک فیزیکی کافی روزانه و دوری از سیگار است.

وی افزود: در کشور ما 5.2 میلیون نفر ایرانی روزانه سیگار می‌کشند و در سال 11 هزار نفر از مردم کشور به علت مصرف دخانیات جان خود را از دست می‌دهند.

رفیعی‌فر ادامه داد: به این آمار باید موارد بیماری قلبی، سکته مغزی، انواع سرطان و بسیاری از بیماری‌های دیگر و حوادث خانگی ناشی از آتش سوزی را نیز اضافه کرد. این در حالی است که با محاسبه مصرف تفننی و مصرف قلیان بر تعداد مصرف کنندگان محصولات دخانی افزوده می‌شود.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت گفت: مسکن، محله، محل کار، مدرسه، دانشگاه، پادگان، رستوران، پارک و مسجد عاری از دخانیات نیازمند همفکری و همکاری ساکنان این مراکز است.

رفیعی‌فر خطاب به آحاد جامعه گفت: خانواده خود را با خطرات سیگار و قلیان آشنا کرده و خانه خود را عاری از دخانیات کنید. به سوی دخانیات نروید و اگر گرفتار دخانیات هستید برای حفاظت از وجود ارزشمند خود، حفاظت از سلامت همسر و فرزندان‌تان حفاظت از سلامت دوستان و همکارانتان، از امروز برای ترک سیگار اقدام کنید.

وی ادامه داد: قدرت خود را برای تغییر باور کنید و برای مراقبت از خود برنامه‌ریزی کنید. مشورت بگیرید و پیمان ببندید و اقدام کنید. ناامید نشوید و به راه مثبتی که آغاز کرده‌اید، ادامه دهید و با مهربانی، نشاط و عشق از خود و خانواده خود مراقبت کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6673 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت بازدید: 1675 ساعت: 1:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
2 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
3 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
4 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
5 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
6 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين
7 بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
8 استقبال از پویش تحریم کالاهای «مرتبط با اسرائیل» در کشورهای اسلامی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
9 یک ماه از تشنگی و گرسنگی مردم غزه گذشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
10 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
11 آشنایی با جدول غذایی رژیم لاغری کانادایی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چند ساعت بعد از غذا میوه بخوریم؟ با توجه به این که بعد از غذا خوردن، معده پر و سنگی...

  شایع ترین علل روانی کاهش میل جنسی کاهش میل جنسی به عنوان یک اختلال جنسی در برخی از ا...

  روش پخت گل کلم

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با بوی بد دهان به طور قطعی خداحافظی کنید در روش درمان بوی بد دهان با لیزر،مراقبتهای ویژه ی پس از جراحی نیز حذف می گردد، به طوری که پس از پایان یافتن جلسه درمان،بیمار می تواند بر خلاف روش جراحی متداول به راحتی غذا مصرف کند.
آشنایی با خواص آرتیشو آرتیشو یا همان کنگر فرنگی خواصی دارد که به درد سلامتیتان می‌خورد. با ما همراه باشید تا با گوشه‌ای از خواص این کنگر آمده از فرنگ آشنا شوید.
خواص درمانی عسل‌های گیاهی در فصل سرما عسل در بسیاری از كشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی كم‌نظیر و شفابخش عسل‌ و انواع مختلف آن است كه موجب شده این ماده طبیعی این‌چنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشكان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتی‌باكتری‌های موجود در انواع مختلف عسل‌های گیاهی موجب می‌شود تا این محصول طبیعی یكی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی در انسان باشد.
دانه ای خوش طعم و موثر در درمان بیخوابی اگر شما هم مشکل بیخوابی دارید با این دانه خوش طعم آن را به راحتی درمان کنید.