بیماران برای مصرف محصولات پروبیوتیک با پزشک مشورت کنند


یک متخصص تغذیه گفت: محصولات حاوی پروبیوتیک ممنوعیت استفاده ندارند اما بیمارانی که دچار نقص سیستم ایمنی هستند، کسانی که به ترکیبات پروبیوتیک آلرژی دارند و دچار اختلالات گوارشی هستند بهتر است با پزشک مشورت کنند.

لقمه: دکتر محمدرضا وفا متخصص تغذیه در خصوص موارد ممنوعیت استفاده از پروبیوتیک ها گفت: محصولات پروبیوتیک ممنوعیت استفاده ندارند اما بیمارانی که دچار نقص سیستم ایمنی هستند، افرادی که بیماری های اتوایمیون یا خودایمنی دارند، کسانی که به ترکیبات پروبیوتیک آلرژی دارند و دچار اختلالات گوارشی هستند توصیه می شود از محصولات حاوی پروبیوتیک استفاده نکنند.


وی تصریح کرد: دلیل ممنوعیت استفاده از محصولات حاوی پروبیوتیک در برخی بیماریها وجود این نوع میکروب ها نیست بلکه نقص سیستم ایمنی این بیماران سبب افزایش احتمال بروز عفونت های گوناگون در بدن ایشان، به خصوص سیستم گوارش آنها می شود.


این متخصص تغذیه دلایل ممنوعیت مصرف محصولات پروبیوتیک در برخی بیماری ها را این‌گونه تشریح کرد: این میکروب ها به تنهایی مضر نیستند اما دوز بالای این ترکیبات موازنه و تعادل بدن را بر هم می زند و احتمال ایجاد حساسیت های خاص و تکثیر میکروارگانیسم های بیماری زا را فراهم می آورد.


وی همچنین به افراد توصیه کرد، در صورتی که داروهای ضد سیستم ایمنی مصرف می کنند و یا جراحی پیوندی داشته اند بهتر است برای مصرف محصولات پروبیوتیک با پزشک مشورت کنند.


نقل از :ایصدا

کد: 673 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۹ بهمن بازدید: 8191 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
4 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
7 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
8 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
9 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
10 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
11 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نی...

  رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزی...

  افزایش کلسترول عامل بازگشت سرطان پروستات بعد از سرطان پوست، سرطان پروستات یکی از بیماری‌های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاهش خطر سرطان معده با مصرف سبزیجات سفید (گل کلم) پزشکان معتقدند افرادی که بیشتر از سبزیجات سفید مصرف می‌کنند، احتمال ابتلا به سرطان معده در آنان یک سوم کاهش می‌یابد.
شخصیت خود را با مواد غذایی شکل دهید یافته های جدید علمی دانشمندان نشان می دهند که مواد غذایی می توانند در دستگاه گوارش واکنش هایی ایجاد کنند که باعث تغییرات روحی در انسان می شود و بر شخصیت انسان تاثیر می گذارد .
بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: محققان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا مولفه های کلیدی را برای یک سبک زندگی سالم در دوران بارداری توصیه می کنند.
آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»