ادویه هایی که میتوان جایگزین نمک کرد


پایگاه خبری لقمه: اگرچه در نگاه نخست ممکن است بی ضرر به نظر برسد، اما مصرف بیش از حد نمک با گذشت زمان می تواند به مشکلات التهابی، قلبی عروقی و کلیوی منجر شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نمک یکی از پر استفاده‌ترین مواد در جهان است که برای بهبود مزه غذا در پخت و پز مصرف می شود. نمک منبع مواد معدنی است، که در دوزهای اندک، به بدن در حفظ تعادل الکترولیت ها و دیگر فرآیندهای مهم حافظ سلامت انسان کمک می کند.

مشکل از آنجایی ناشی می شود که ما به طور معمول بیش از حد نمک مصرف می کنیم و اغلب عوارض جانبی آن را نادیده می گیریم. اگرچه در نگاه نخست ممکن است بی ضرر به نظر برسد، اما مصرف بیش از حد نمک با گذشت زمان می تواند به مشکلات التهابی، قلبی عروقی و کلیوی منجر شود.
 
بر همین اساس است که مصرف روزانه نمک باید محدود باشد. برای تحقق این هدف شما می توانید میزان مصرف غذاهایی که حاوی نمک هستند را کاهش دهید و همچنین ادویه های دیگر را جایگزین آن کنید. در ادامه با برخی ادویه ها که می توانند در این مسیر کمک حال شما باشند بیشتر آشنا می شویم.
 
سیر
سیر ادویه ای سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، و آنتی اکسیدان ها است. زمانی که این مواد جذب بدن می شوند، به پیشگیری از انواع مختلف بیماری ها کمک می کنند.
برخلاف نمک، سیر ماده ای با ویژگی های ضد التهابی و ادرارآور است، که اثرات آن موجب کاهش احتباس مایع در بدن و پیشگیری از مشکلات قلبی عروقی می شود.
 
پودر پیاز
با بهره‌مندی از ویژگی های مشابه با سیر و همچنین برخورداری از آلیسین، زمانی که برای کاهش مصرف نمک تلاش می کنید، پودر پیاز جایگزینی خوب است.
در شرایطی که پودر پیاز از ویژگی های کمتری در مقایسه با خود پیاز برخوردار است، اما مواد مغذی موجود در آن موجب می شوند تا گزینه ای خوب برای بهبود عطر و طعم غذا باشد.
 
فلفل سیاه
فلفل سیاه ادویه ای با ویژگی های ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است. زمان ورود به بدن، این ویژگی ها از بافت ها در برابر اثرات منفی رادیکال های آزاد محافظت می کنند.
مصرف فلفل سیاه به بدن در مقابله با فشار خون بالا کمک می کند و با گذشت زمان عملکرد کلیه ها را با تحریک دفع مایعات بهبود می بخشد.
 
ارگانو
ارگانو به واسطه ویژگی های دارویی خود شناخته شده است و یک ادویه خوش عطر و طعم است که می توانید برای کاهش مصرف نمک در دستور غذاهای مختلف استفاده کنید.
ارگانو حاوی ویتامین ها، مواد معدنی، و روغن های اساسی است و از ویژگی های گندزدایی، ضد قارچ، و ضد التهاب سود می برد.
مصرف منظم ارگانو عملکرد سیستم ایمنی بدن انسان را بهبود خواهد داد و خطر ابتلا به مشکلات تنفسی را کاهش می دهد.
 
زیره
زمانی که در تلاش برای کاهش مصرف نمک هستید، مقدار کمی زیره در غذا می تواند عطر و طعمی مطبوع به آن ببخشد.
این ماده حاوی آنتی اکسیدان هایی است که اثرات منفی رادیکال های آزاد را از بین می برند. مصرف منظم زیره به کنترل کلسترول خون و کاهش خطر مشکلات قلبی عروقی کمک می کند.
 
بادیان رومی
بادیان رومی عطر و طعمی خاص دارد و استفاده از آن با غذاهایی که حاوی گوشت و سبزیجات هستند، توصیه می شود. خواص تغذیه ای مختلف این ماده به بهبود گوارش غذا کمک می کنند.
 
زنجبیل
زنجبیل به واسطه ویژگی ها ضد التهاب، گوارشی، و آنتی اکسیدانی خود شناخته شده است و یک گزینه عالی دیگر برای افرادی محسوب می شود که در پی کاهش مصرف نمک خود هستند.
زنجبیل حاوی تراکم بالایی از ترکیبی به نام جینجرول است که افزون بر بخشیدن عطر و طعمی تند به زنجبیل، مسئول فواید دارویی آن نیز است.
زردچوبه
زردچوبه ادویه ای شناخته شده در دنیای آشپزی محسوب می شود، که مزه خاص و رنگ نارنجی آن در این زمینه موثر بوده اند.
این ادویه سرشار از آنتی اکسیدان ها گزینه خوبی برای افرادی است که قصد دارند بدون استفاده از نمک عطر و طعم غذای خود را بهبود ببخشند.
ویژگی های ضد التهابی، گوارشی و ضد باکتری زردچوبه به بهبود سلامت انسان و محافظت از سلول ها در زمان ابتلا به بیماری کمک می کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :عصرایران

کد: 12120 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر بازدید: 2331 ساعت: 10:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مقابله با زوال عقل با روغن زیتون ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
2 مزایا و معایب نان حاوی آرد کامل/ درمان چاقی با نان کامل ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
3 شب یلدا فقط برای خوردن میوه و تنقلات نیست/ آداب غیرمرسوم را از شب یلدا حذف کنید ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
4 چرا برخی از صیفی جات گران شده اند؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۰ آبان
5 تورم سبب حذف برخی اقلام ضروری از سبد خانوار شد! ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد
6 نمایش آثار منتخب مسابقه عکس‌ آئین یلدا در تهران و پاریس ۱۳۹۹ چهارشنبه ۳ دي
7 استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها ۱۳۹۸ چهارشنبه ۸ خرداد
8 جایگزین طبیعی آنتی بیوتیک را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
9 نوشیدنی"کامبوچا" چه تاثیری بر سلامت بدن دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
10 ترک سیگار با مصرف 7 مواد غذایی ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
11 بذر و کود دولتی جایگزین مطالبات گندمکاران نیست ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کلسیم سازترین محصول لبنی را بشناسید! خامه و بستنی به دلیل اینکه در ساختار آنها بیشتر مو...

  ویتامین D و بیماری سل

  کربوهیدرات بخورید و وزن کم کنید می توان با رعایت چند نکته غذایی از خوردن کربوهیدرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش تشخیص زعفران اصل اگر چه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه‌ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست .
قصه خرمای فرانسوی و زعفران اسپانیایی و فسنجان عراقی! بسیاری از کالاهای ایرانی مانند خرما،پسته، فرش و حتی زعفران به نام کشورهای دیگر در دنیا خرید و فروش می‌شوند.
چگونه سریع و سالم چاق شویم؟ بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغر بوده و نمی دانند، چگونه چاق شوند. هرچند اکثر افراد بدنبال لاغری هستند، اما خیلی ها هم چاق شدن برایشان آرزو است. بعضی ها برای شرکت در تیم های ورزشی و یا ماندن در تیم نیاز به چاق شدن دارند. بعضی دیگر احساس می کنند که با چاق شدن زیباتر و سالم تر بنظر می رسند. بدون توجه به دلیل شما برای چاقی، چگونگی چاق شدن بدون اینکه بسلامتی شما آسیبی برسد، در مقاله امروز راستینه بررسی شده است.
بهترین زمان برای استفاده از سیر مردم معمولا از سیر گریزانند اما اگر خاصیت درمانی شگفت انگیز آن‌را بدانند، اشتیاق زیادی برای استفاده از آن پیدا خواهند کرد.