چرا جوانان سکته می‌کنند؟


یک فوق تخصص جراحی قلب و عروق با اشاره به اینکه علت اصلی بروز سکته قلبی در جوانان استفاده از رژیم‌های غذایی نامناسب است، گفت: مصرف بی رویه فست فودها موجب افزایش آمار ابتلای جوانان به سکته قلبی شده است.

به گزارش لقمه، دکتر محراب مرزبان گفت: کم تحرکی، سیگار، آلودگی‌ها و استرس‌های محیطی از دیگر عوامل بروز سکته قلبی در جوانان است.

مرزبان بیماری عروق کرونر یا اپیدمی قلب را یکی از شایع‌ترین بیماری‌ها در کشور عنوان کرد و افزود: سن ابتلا به این بیماری در کشور در مقایسه با کشورهای اروپایی 8 تا 10 سال پایین‌تر است.

این استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: دیابت، فشار خون و استفاده از غذاهایی که باعث چربی اشباع شده در بدن می‌شوند همچون فست فودها و استفاده مکرر از سرخ کردنی‌ها که در آنها روغن جامد استفاده شده است از عوامل ابتلا به سکته قلبی هستند.

وی افزود: مصرف غذاهای پرکالری و استفاده از رژیم غذایی که در آن فیبر کافی وجود ندارد نیز موجب افزایش خطر ابتلا به سکته قلبی یا عروق کرونر می‌شود.

مرزبان تصریح کرد: استفاده از رژیم‌های غذایی کم چربی و کاهش کلسترول خون، ورزش کردن و ترک سیگار خطر بروز حمله قلبی را در جوانان کاهش می‌دهد.

این استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: بیماری عروق کرونر در بعضی افراد به صورت مادرزادی وجود دارد. بعضی افراد جوان نیز مستعد بروز حمله قلبی هستند که علائم آن نامنظمی در تپش قلب است.

وی گفت: گاه ابتلا به بیماری ارثی چربی خون، موجب بروز اختلال کبدی در فرد می‌شود که علائم آن، چربی خون بالا در سنین پایین است که باعث بروز تنگی عروق کرونر شده و خطر بروز سکته قلبی را افزایش می‌دهد.

مرزبان در پایان خاطرنشان کرد: علت افزایش سکته قلبی در سنین پایین‌تر از 20 سال در کشور طی سالیان اخیر استفاده بی رویه از فست فودها و رژیم های غذایی نامناسب است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6782 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۸ ارديبهشت بازدید: 2231 ساعت: 12:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
3 علائم و نشانه های سکته مغزی ناقص از زبان محققان ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر
4 چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز می‌شود ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۹ مرداد
5 اقداماتی برای پیشگیری از گرمازدگی/ سکته گرمایی چیست ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۶ تير
6 افزایش آسیب آئورت با این آنتی بیوتیک ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ اسفند
7 کاهش ریسک ابتلا به بیماری قلبی با مصرف ماست ۱۳۹۶ يکشنبه ۶ اسفند
8 ارتباط مصرف روزانه پنیر با حملات قلبی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
9 10 توصیه تغذیه پس از سکته مغزی ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
10 افزایش ریسک بیماری قلبی و دیابت با سریع غذا خوردن ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
11 ارتیاط غذای تند با حملات قلبی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  علیرضا زالی: شهید فخری زاده از پیشگامان صحنه مبارزه با کرونا بود پایگاه خبری لقمه: فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرو...

  چند راهکار ساده تغذیه ای برای کاهش دردهای نقرس پایگاه خبری لقمه: نقرس بیماری است که بر اثر تجمع ز...

  تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این میو‌ه‌ها و صیفی‌جاتی را با پوست بخورید اکثر ما هنگام خوردن پرتقال، پوست آن را بی‌درنگ دور می‌ریزیم درحالی‌که نمی‌دانیم پوست پرتقال نزدیک به دوبرابر گوشت این میوه ویتامین ث دارد.
آنچه درباره خواص زعفران نشنیده اید! گیاه زعفران اثرات قابل ملاحظه ای بر روی ژن هایی دارد که عملکرد سلول های بینایی را تنظیم می کنند.
مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟
خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نیمه شمالی ایران به‌طور طبیعی رشد می‌کند و به‌ دلیل استفاده از میوه‌های آن، در نقاط مختلف نیز کشت می‌شود. عناب درختچه‌ای با برگ‌های سبز براق و فاقد کرک یا با کرک‌های بسیار پراکنده است.