افزایش آسیب آئورت با این آنتی بیوتیک


پایگاه خبری لقمه: پزشکان نسبت به مضرات نوعی از آنتی‌بیوتیک برای سلامت عروق هشدار دادند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه،به نقل از  مدیکال نیوز تودی، این نوع از آنتی‌بیوتیک که در درمان عفونت‌های باکتریایی تجویز می‌شود عوارض بسیاری برای سلامتی دارد و به همین دلیل متخصصان نسبت به تجویز این دارو هشدار دادند.

شواهد جدید بدست آمده حاکی از آن است که آنتی‌بیوتیک "فلوروکینولون" خطر آسیب‌دیدگی رگ اصلی "آئورت" را افزایش می‌دهد.

فلوروکینولون نوعی از آنتی‌بیوتیک است که گاهی اوقات در درمان انواع مختلف عفونت‌های باکتریایی همچون عفونت مجاری ادراری تجویز می‌شود.

در این بررسی گروهی از متخصصان بین‌المللی دریافتند استفاده از این آنتی‌بیوتیک‌ها به طور چشمگیری با افزایش خطر بروز بیماری‌ها و مشکلاتی که منجر به آسیب‌دیدگی رگ "آئورت" می‌شوند، مرتبط است.

در این بررسی متخصصان خطر ابتلا به بیماری آئورت را در بیش از ۳۶۰ هزار نفر که با آنتی‌بیوتیک فلوروکینولون تحت درمان قرار گرفته بودند با تعداد مشابهی از داوطلبان که از یک آنتی‌بیوتیک دیگر به نام آموکسی سیلین مصرف کرده بودند، مقایسه کردند.

بررسی‌ها نشان داد كه  مصرف آنتی‌بیوتیک فلورو کینولون با افزایش ۶۶ درصدی خطر ابتلا به بیماری‌های آسیب‌رسان به آئورت همراه است.

محققان همچنین اظهار داشتند: مکانیزم نهفته در مورد ارتباط این آنتی‌بیوتیک و بیماری آئورت این است که این آنتی‌بیوتیک‌ها موجب فعال شدن آنزیم خاصی می‌شود که می‌تواند به انسجام بافت داخلی آسیب وارد کند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :همشهری آنلاین

کد: 13869 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ اسفند بازدید: 2998 ساعت: 12:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
3 ۱۰ قلم داروی پرفروش در ایران/ سهم ۴۰ درصدی آنتی بیوتیک ها ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
4 هشدار سازمان غذا و دارو در مورد ساخت بدون مجوز یک نوع آنتی بیوتیک تزریقی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
5 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
6 ارتباط آلودگی هوا با مقاومت آنتی بیوتیکی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۹ مرداد
7 کمبود آنتی بیوتیک و داروهای ضدویروسی در فصل سرد سال ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۵ آذر
8 ناگفته هایی از علت کمبودهای دارویی ۱۴۰۱ جمعه ۴ آذر
9 ستاد رصد تامین دارو تشکیل می‌شود/ وضعیت کمبود آنتی بیوتیک ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
10 کمبود آنتی بیوتیک به خاط تجویزهای اشتباه است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۶ آبان
11 آنتی بیوتیک ها موجب عفونت قارچی می شوند ۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هشدار وزارت بهداشت درباره عرضه خشکبار کهنه توسط دست‌فروشان کارشناس مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید ...

  کی چی بخوریم؟ لقمه: مواد غذایی با ترکیبات متنوع و متفاوت خود، خص...

  استفاده از ظروف مسی مس بدن را تامین نمی‌کند کارشناس مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
اگر زیاد عرق می کنید، بخوانید برخی از مواد غذایی مانند سیر و پیاز می تواند روی بوی بد عرق تاثیرگذار باشد و موجب افزایش و تغییر در بوی آن شود.
آلرژی و مشکلات گوارشی در کودکان با مواد غذایی با ماندگاری بالا فلوشیب سم‌شناسی گفت: مواد غذایی با ماندگاری بالا به دلیل داشتن مواد افزودنی و شیمیایی باعث عوارض گوارشی و آلرژی در کودکان زیر ۲ سال می‌شود.
زندگی شاداب‌ با این 10خوراکی انسان از همان آغاز خلقت به‌دنبال اکسیر جوانی بوده تا بتواند سالم و شاداب زندگی کند و طول عمر بیشتری داشته باشد. گرچه هنوز هم نتوانسته به این معجون خالص دست یابد، اما مصرف بعضی غذاها در رژیم غذایی روزانه دست‌کمی از اکسیر جوانی ندارد.