به گزارش لقمه، محمد حسیبی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به میزان مصرف بستنی در گروههای سنی مختلف اظهار داشت: همه افرادی که از سلامت کامل برخوردار هستند میتوانند این ماده غذایی را به عنوان یک میان وعده استفاده کنند، البته مواردی نیز باید رعایت شود.
وی افزود: افرادی که به بعضی از عارضهها مانند خونریزی معده مبتلا هستند و یا افرادی که عمل لوزه را انجام دادند مجاز هستند که از بستنی استفاده کنند.
حسیبی عنوان کرد: مصرف بستنی برای کسانی که به بیماریهایی مانند چربی خون بالا و یا دیابت مبتلا باشند به دلیل اینکه این ماده غذایی دارای چربی و قند است، مجاز نیست، البته افراد مبتلا به دیابت میتوانند از بستنیهای رژیمی استفاده کنند.
وی بیان داشت: به دلیل اینکه در تولید بستنی شیر، تخممرغ و خامه استفاده میشود، افراد چاق نیز با مصرف بستنی در معرض چاقی بیشتری قرار میگیرند.
کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنیهای دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: به دلیل وجود چربی در بستنی این ماده غذایی دیر هضم است، بنابراین در بعضی از بیماریهای رودهای و دستگاه گوارش توصیه میشود تا از این ماده غذایی کمتر استفاده کنند.
حسیبی خاطرنشان کرد: مصرف بستنی در کودکان زیر سه سال توصیه نمیشود، زیرا علاوه بر کم اشتهایی در آنان ممکن است سیستم تغذیه آنها دچار مشکل شود.
وی بیان داشت: بستنی میتواند نیاز 10 تا 12 درصد از کلسیم و 10 درصد از فسفر مورد نیاز روزانه بدن را تامین کند، همچنین بستنی حاوی ویتامینهایی مانندA ،D ،E ، K است.
حسیبی با تاکید بر شست و شوی دهان پس از مصرف بستنی متذکر شد: افراد باید از گاز زدن بستنی خودداری کنند، زیرا به دندانها آسیب میرساند.
کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنیهای دانشگاه علوم پزشکی کرمان عنوان کرد: همچنین از مصرف مایعات گرم بلافاصله پس از مصرف بستنی باید خودداری شود.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :فارس