روش تهیه تارت شاه توت


این دسر بسیار خوشمزه و اشتها برانگیز را به روش زیر تهیه کنید.

 مواد لازم


بیسکویت وانیلی پودر شده: 250 گرم (دو پیمانه)
کره ذوب شده: 100 گرم
شیر: 750 گرم
آرد گندم: دو قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: هفت قاشق غذاخوری
شکر: نصف پیمانه
پوره شاتوت یا توت فرنگی: دو قاشق غذاخوری
ژلاتین: سه قاشق غذاخوری
آب سرد: یک چهارم پیمانه
شاتوت: یک پیمانه
ژله توت فرنگی: یک بسته
آب جوش: نصف پیمانه
 

طرز تهیه

قالب کمربندی 20*30 سانتی‌متری را چرب کرده، سپس کره و بیسکویت را با هم ترکیب نموده و کف قالب کاملا فشار داده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

شیر، آرد گندم، نشاسته ذرت و شکر را با هم مخلوط و روی حرارت قرار داده تا به جوش آید و مرتب هم می‌زنیم. پس از جوش آمدن روی حرارت ملایم سه دقیقه هم زده، سپس پوره شاتوت را اضافه می‌کنیم.

ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و روی بخار آب حل کرده و به مایه اصلی می‌افزاییم. قالب بیسکویتی را از یخچال در آورده و شاتوت‌ها را روی آن می‌ریزیم، سپس مایه را با ژلاتین ترکیب و کاملا هم می‌زنیم و روی لایه بیسکویت و شاتوت می‌ریزیم و در یخچال قرار می‌دهیم.

پودر ژله آماده را با آب جوش حل کرده و می‌گذاریم کمی سرد شود، سپس روی قالب ریخته و در یخچال به مدت شش ساعت قرار می‌دهیم. اطراف قالب را با تورچ یا دستمال گرم حرارت داده و قالب را باز می‌کنیم.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خانواده سبز

کد: 6858 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۶ خرداد بازدید: 3673 ساعت: 9:08 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 قیمت بستنی در آرژانتین دوبرابر شد ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
3 شکلات قالبی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
4 دردسرهای مرغ منجمد برای تولیدکنندگان ۱۴۰۱ شنبه ۵ آذر
5 ۶ ترفند ارزان برای سفید شدن دندان‌ها ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
6 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
7 سم زدایی بدن با این خوراکی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
8 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
9 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
10 طرز تهیه رنگینک با طعم‌ شكلات ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
11 بدنتان را با این روش ها سم زدایی کنید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی که نباید در بهار مصرف کرد/معرفی خوراکی‌های لطیف استاد دانشکده طب سنتی تهران گفت: مصرف خوراکی‌هاى ل...

  کدام بیماران نباید ترشی بخورند؟ یکی از متداول‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری و درمان ب...

  برای سلامت قلب چقدر آجیل بخوریم؟ آجیل حاوی کالری بالایی است و افراط در مصرف آن موجب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ پایگاه خبری لقمه: جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ مانند تهران می‌تواند مسئله‌ای پیچیده و چالش‌برانگیز برای محیط زیست شهری باشد و نیازمند تعامل شهرداری‌ها و رستوران‌داران است.
چاقی در کودکی زمینه ساز بروز همه این بیماری‌ها پایگاه خبری لقمه: رئیس پنجمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: سن ابتلا به عوارض ناشی از چاقی (دیابت و فشارخون) به حدود ۱۰ تا ۱۹ سال رسیده است.
فیس بوک واقعا چاق کننده است نتایج یک مطالعه جدید که شرح آن در مجله "Consnmer Research" منتشر شده تایید می‌کند که کاربران سایت‌های اجتماعی با استفاده مداوم از این سایت‌ها واقعا سلامت خود را به خطر می‌اندازند.
نقش تغذیه در کنترل و بهبود شرایط پس از سکته سکته مغزی یکی از بیماری‌هایی است که گاهی بدون علامت خاصی بروز می‌کند و به‌طور ناگهانی نمایان می‌شود. برای همین هم بسیاری از افراد می‌خواهند با شیوه‌های پیشگیری از آن آشنا شوند.