قیمت کنسرو تن ماهی و رب گوجه فرنگی کاهش یافت


دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران از کاهش تا 10 درصدی قیمت کنسرو تن ماهی و رب گوجه فرنگی خبر داد.

به گزارش لقمه، محمد میررضوی، با اشاره به اینکه تعداد زیادی از واحدهای بزرگ و صاحب برند کنسرو تن ماهی و رب گوجه فرنگی به صورت داوطلبانه قیمت محصول تولیدی خود را تا حدود 10 درصد پایین آورده‌اند، گفت: براین اساس قیمت کنسرو تن ماهی از قیمت 5650 تومان به حدود 5250 تومان رسیده است.

او با اشاره به اینکه قیمت رب گوجه فرنگی هم امسال به دلیل فراوانی تولید گوجه در کشور باید 10 تا 12 درصد افزایش قیمت می‌داشت که این افزایش قیمت اعمال نشده است، اظهار کرد: در حال حاضر قیمت رب گوجه فرنگی در بازار رقابتی است و قیمت این محصول حدود 4800 تومان در بازار است.

وی با بیان اینکه قیمت بسیاری از اقلام صنایع غذایی در چند هفته اخیر افزایش یافته اما قیمت کنسرو تن ماهی و رب گوجه فرنگی افزایشی نداشته است، افزود: ما حتی مصوبه افزایش قیمت را هم گرفتیم اما واحدها ترجیح دادند به دلیل وضعیت موجود در بازار و کاهش قدرت خرید مردم قیمت‌های خود را افزایش ندهند و یا حتی کاهش هم بدهند.

دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران با اشاره به اینکه وضعیت تامین ماهی موردنیاز واحدهای تولید کنسرو تن ماهی نسبت به سال قبل بهتر شده است، گفت: در حال حاضر به واردات ماهی ارز مبادله‌ای اختصاص داده می‌شود که همین شده هزینه تامین ماهی موردنیاز واحدهای کنسروی نسبت به سال قبل کاهش پیدا کند.

میررضوی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا ناامنی ایجاد شده در عراق باعث ایجاد اختلال در بازار صادرات رب گوجه فرنگی ایران نشده است؟ گفت: به دلیل همین ناامنی مرزها بسته شده و قاعدتا این وضعیت روی صادرات رب گوجه فرنگی و سایر اقلام صادراتی ایران نیز تاثیر منفی گذاشته است. البته با توجه به اینکه تاریخ مصرف رب معمولا حدود دو سال است مشکلی از بابت فاسد شدن محصول صادراتی نداریم.
 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6992 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۳۱ خرداد بازدید: 3181 ساعت: 10:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
2 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
5 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
6 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
7 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
8 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
9 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
10 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
11 نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کنیم تا با مصرف سبزی ها دچار نفخ نشویم؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: « ممکن است...

  مبارزه با بوی بد بدن مواد غذایی که می‌خوریم، تأثیر مستقیم بر بوی بد بدن...

  این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند پایگاه خبری لقمه: در ده عاملی که زمینه ساز سنگ کلی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا میوه های خارجی خوش رنگ ترند؟ در روزهایی که تولید کنندگان میوه تدارک فروش شب عید را می بینند، بازار میوه خود را برای ورود میوه های ماندگار با رنگ و طعم ویژه آماده می کند. میوه های با کیفیتی که ظاهری شبیه به میوه های وارداتی دارند اما نه از طعم آبکی در آنها خبری هست و نه از مضرات کودهای شیمیایی و هورمون های رشد.
مصرف روغن نامناسب در بارداری باعث اضافه وزن کودک می شود محققان دانشگاه ساوث همتون انگلیس دریافتند: مصرف انواع نامناسب روغن در دوره بارداری احتمال اضافه وزن کودکان متولد شده را افزایش می دهد.
آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»
قبل از مصرف سبزیجات بخوانید مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.