قیمت کنسرو تن ماهی و رب گوجه فرنگی کاهش یافت


دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران از کاهش تا 10 درصدی قیمت کنسرو تن ماهی و رب گوجه فرنگی خبر داد.

به گزارش لقمه، محمد میررضوی، با اشاره به اینکه تعداد زیادی از واحدهای بزرگ و صاحب برند کنسرو تن ماهی و رب گوجه فرنگی به صورت داوطلبانه قیمت محصول تولیدی خود را تا حدود 10 درصد پایین آورده‌اند، گفت: براین اساس قیمت کنسرو تن ماهی از قیمت 5650 تومان به حدود 5250 تومان رسیده است.

او با اشاره به اینکه قیمت رب گوجه فرنگی هم امسال به دلیل فراوانی تولید گوجه در کشور باید 10 تا 12 درصد افزایش قیمت می‌داشت که این افزایش قیمت اعمال نشده است، اظهار کرد: در حال حاضر قیمت رب گوجه فرنگی در بازار رقابتی است و قیمت این محصول حدود 4800 تومان در بازار است.

وی با بیان اینکه قیمت بسیاری از اقلام صنایع غذایی در چند هفته اخیر افزایش یافته اما قیمت کنسرو تن ماهی و رب گوجه فرنگی افزایشی نداشته است، افزود: ما حتی مصوبه افزایش قیمت را هم گرفتیم اما واحدها ترجیح دادند به دلیل وضعیت موجود در بازار و کاهش قدرت خرید مردم قیمت‌های خود را افزایش ندهند و یا حتی کاهش هم بدهند.

دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران با اشاره به اینکه وضعیت تامین ماهی موردنیاز واحدهای تولید کنسرو تن ماهی نسبت به سال قبل بهتر شده است، گفت: در حال حاضر به واردات ماهی ارز مبادله‌ای اختصاص داده می‌شود که همین شده هزینه تامین ماهی موردنیاز واحدهای کنسروی نسبت به سال قبل کاهش پیدا کند.

میررضوی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا ناامنی ایجاد شده در عراق باعث ایجاد اختلال در بازار صادرات رب گوجه فرنگی ایران نشده است؟ گفت: به دلیل همین ناامنی مرزها بسته شده و قاعدتا این وضعیت روی صادرات رب گوجه فرنگی و سایر اقلام صادراتی ایران نیز تاثیر منفی گذاشته است. البته با توجه به اینکه تاریخ مصرف رب معمولا حدود دو سال است مشکلی از بابت فاسد شدن محصول صادراتی نداریم.
 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6992 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۳۱ خرداد بازدید: 2871 ساعت: 10:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطی‌های رب ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 در پارتی مرگ دانشجویان چه گذشت؟! ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
5 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
6 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
7 تحقق رویای 5 هزار ساله کشاورزان به کمک سربازان ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي
8 لزوم مقابله با افزایش جمعیت موش‌ها در مزارع آذربایجان شرقی ۱۴۰۲ شنبه ۲ دي
9 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
11 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بخور تا زانویت خوب شود درد زانو مردافكن است و مانع انجام بسیاری از فعالیت...

  تند غذاخوردن خطر ابتلا به اضافه وزن و دیابت را افزایش می‌دهد پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج مطالعات گوناگو...

  خوردنی‌های مفید برای کبد چرب از آنجا که بیماری کبد چرب از جمله بیماری‌های خاموش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اختلاف سه برابری قیمت گوجه از مزرعه تا بازار/سودی که به جیب کشاورز نمی رود برداشت محصول گوجه‌فرنگی در شهرستان دشتی و دیگر نقاط استان بوشهر هر سال از نیمه آذرماه شروع می‌شود و تا اسفندماه ادامه دارد. نشاهایی که آبان‌ماه کشت شده‌اند نیز، برداشت محصول آن در فروردین‌ و اردیبهشت‌ به پایان می‌رسد.
چه مانعی بر سر لاغری وجود دارد؟ بسیاری از افکار غلط و نادرستی که بر ذهن ما حاکم است باعث می شود که با وجود رژیم های لاغری ،نتوانیم لاغر شویم.
خوراکی‌هایی که باید سرد مزاج‌ها بخورند یک متخصص طب سنتی گفت: افرادی که مزاج سرد دارند بیشتر درون‌گرا و سفید پوست هستند.این افراد بهتر است غذاهای آبکی و سنتی بیشتر بخورند و از مصرف فست‌فود بپرهیزند.
فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون پایگاه خبری لقمه: پس از انتخاب مقصد سفر، در کنار خرید بلیط، اولین کاری که باید انجام دهید، رزرو هتل است. البته انتخاب هتل نیاز به دقت و زمان کافی دارد؛ چراکه محل اقامت در کیفیت سفر تاثیر زیادی می‌گذارد.