به گزارش لقمه، نوشیدن نوشیدنی های شیرین سبب کنترل هیجان و استرس در افراد می شود.
این تحقیق روی یک گروه داوطلب انجام شد و طی آن به یک گروه شربت لیمویی که با شکر شیرین شده بود و به گروه دیگر شربتی که با شیرینکنندههای مصنوعی شیرین شده بود، داده شد.
نتایج این آزمایشها که از سوی پژوهشگران دانشگاههای کوئینزلند و نیوساوثولز انجام شده، نشان داد افرادی که نوشیدنی حاوی شکر نوشیده بودند هنگام قرار گرفتن تحت فشار عصبی، عملکرد بهتری داشتند.
این پژوهش که نتایج آن در مجله روانشناسی اجتماعی تجربی منتشر شده، همچنین نشان میدهد افرادی که از نوشیدنی که با شکر شیرین شده بود، نوشیدهاند، کمتر از گروه دیگر هنگام کار چرت میزدند.
این دانشمندان همچنین پیشنهاد کردند افراد پس از پشت سر گذاشتن یک روز کاری پر از استرس بیرون منزل با مصرف نوشیدنیهای شیرین، عصبانیت خود را در مواجهه با افراد خانواده کاهش دهند.
نقل از :پانا