نوشیدنی های شیرین، داروی ضد استرس


افزایش انرژی ناشی از مصرف شکر به مغز این امکان را می‌دهد که کنترل خود را در برابر محرک‌ها حفظ کند افراد می‌توانند خود را هنگام استرس نسبت به نشان دادن عکس‌العمل‌های ناگهانی و بی‌اختیار کنترل کنند.

به گزارش لقمه، نوشیدن نوشیدنی های شیرین سبب کنترل هیجان و استرس در افراد می شود.

این تحقیق روی یک گروه داوطلب انجام شد و طی آن به یک گروه شربت لیمویی که با شکر شیرین شده بود و به گروه دیگر شربتی که با شیرین‌کننده‌های مصنوعی شیرین شده بود، داده شد.

نتایج این آزمایش‌ها که از سوی پژوهشگران دانشگاه‌های کوئینزلند و نیوساوث‌ولز انجام شده، نشان داد افرادی که نوشیدنی حاوی شکر نوشیده بودند هنگام قرار گرفتن تحت فشار عصبی، عملکرد بهتری داشتند.

این پژوهش که نتایج آن در مجله روانشناسی اجتماعی تجربی منتشر شده، همچنین نشان می‌دهد افرادی که از نوشیدنی که با شکر شیرین شده بود، نوشیده‌اند، کمتر از گروه دیگر هنگام کار چرت می‌زدند.

این دانشمندان همچنین پیشنهاد کردند افراد پس از پشت سر گذاشتن یک روز کاری پر از استرس بیرون منزل با مصرف نوشیدنی‌های شیرین، عصبانیت خود را در مواجهه با افراد خانواده کاهش دهند.


نقل از :پانا

کد: 702 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ شنبه ۲۲ بهمن بازدید: 4706 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
2 طرز تهیه شربت گل محمدی ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
3 خواص لاغری تخم شربتی را بشناسید ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳۰ تير
4 درمان «کبد چرب» با نسخه ابن سینا ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
5 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
6 توصیه های طب سنتی برای فصل بهار ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ فروردين
7 هر ایرانی یک شربت فروتونیک / تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا ۱۳۹۷ سه شنبه ۹ بهمن
8 نشست رسانه ای شربت فروتونیک تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا ۱۳۹۷ سه شنبه ۹ بهمن
9 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
10 مقدارمصرف و عوارض سالبوتامول خوراکی‌ چقدر است؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
11 یشگیری از گرمازدگی با مصرف میوه ها و شربت آب لیمو و نعنا ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير


نظرات


وحید

سلام من هم به چند سایت دیگه مراجعه کردم خیلی هاشون میگن که از نوشیدنیها و خوردنی های شیرین استفاده کنید

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  6 دلیل مهم برای خوردن شکلات مطالعات دانشمندان آمریکایی نشان می دهد ، هر چه مرد...

  آدامس این جویدنی زیان‌آور ما پر از تصورات اشتباهیم. مثلا برخی گمان می‌كنند خ...

  اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی پایگاه خبری لقمه: راه‌هایی وجود دارند که می‌توانید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: محققان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا مولفه های کلیدی را برای یک سبک زندگی سالم در دوران بارداری توصیه می کنند.
آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
توصیه هایی برای افراد سرمایی این روز‌ها که هوا سرد شده است، برخی افراد حتی با پوشیدن چندین لباس و جوراب پشمی هنوز هم احساس سرما می‌کنند. یک متخصص طب سنتی می‌گوید این افراد با خوردن زنجبیل و بابونه می‌توانند احساس گرم شدن را در بدنشان تقویت کنند.
چرا باید شاهی بخوریم؟ چقدر اهل سبزی خوردن هستید؟ وقتی سبد سبزی خوردن سر سفره می‌آید به کدام سبزی علاقه بیشتری دارید؟ اگر جزو افرادی هستید که شاهی‌ها را سوا کرده و میل می‌کنید به خودتان تبریک بگویید چون انتخاب خوبی دارید.