چاق شدن در ماه رمضان به چه علتی است؟


یک کارشناس تغذیه معتقد است زنانی که کم خونی دارند تا قبل از آغاز ماه مبارک رمضان و روزه گرفتن تا حد امکان آهن و اسید فولیک مصرف کنند.

به گزارش لقمه، مسعود نصیری با اشاره به نزدیک شدن ماه مبارک رمضان، گفت: افرادی که کمبود برخی از مواد معدنی و ویتامین‌ها را دارند بهتر است در این روزهای باقی مانده تا ماه رمضان این کمبود را جبران کنند.

وی توصیه کرد: در روزهای باقیمانده تا ماه رمضان افراد صبح زودتر از خواب بیدار شوند و حجم غذاهای مصرفی در وعده‌های غذایی خود را کم کنند.

این کارشناس تغذیه در ادامه به نکات تغذیه‌ای که باید در ماه رمضان رعایت شود اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین نیازهای بدن خصوصا در این ایام آب است که لازم است فرد نیمی از آب مورد نیاز خود را با مصرف مستقیم آب و نیم دیگر آن را با مصرف سبزیجات تازه در وعده‌های شام و سحری تامین کند.

نصیری حذف وعده سحر را زمینه ساز چاقی و اضافه وزن دانست و تصریح کرد: زمانی که فرد گرسنه می‌ماند پروتئین‌های بدن وی می‌سوزد و بعد از آن که در وعده‌های افطار و شام غذای زیاد می خورد چربی جایگزین پروتئین‌های مفید بدن می‌شود.

وی افزود: می توان در وعده سحر از غذاهای مختلف از جمله ماکارونی، برنج و خورش، برنج و کباب و ... استفاده کرد، اما نباید بلافاصله بعد از غذا به خواب رفت.

به گفته این کارشناس تغذیه، اذان مغرب آغاز مسابقه خوردن نیست و نباید افراد بلافاصله با معده‌ای که چند ساعت خالی بوده شروع به خوردن غذاهای سنگین کنند.

نصیری خاطرنشان کرد: روزه را می‌توان با نوشیدنی ولرم از جمله آب جوش، چای و شیر و همچنین یک خوراکی شیرین از جمله خرما و موز افطار کرد.

وی زمان مصرف شام را یک ساعت بعد از افطار دانست و افزود: شام هم باید بسیار سبک و حتی رژیمی باشد و از یک تکه مرغ و سبزیجات پخته استفاده شود.

این کارشناس تغذیه اظهار کرد: یک ساعت بعد از شام نیز می توان وعده آخر شب که شامل میوه و سبزیجات است را صرف کرد.

نصیری یادآور شد: معمولا رژیم‌های غذایی نادرست در ماه رمضان می‌تواند اضافه وزن را در پی داشته باشد و توصیه می‌شود افراد برای پیشگیری از چاقی، رژیم مناسبی در این ایام داشته باشند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7038 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۶ تير بازدید: 2613 ساعت: 7:47 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 باورهای اشتباه برای رژیم‌های لاغری ۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن
2 فواید و مضرات پروتئین برای بدن ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۸ فروردين
3 گول رژیم غذایی شخصیت‌های مشهور را نخورید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
4 7 مواد غذایی که در درمان کبد چرب مؤثر اند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 یک رژیم سالم برای شاد زیستن ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
6 چه دلایلی مانع از کاهش وزن می‌شود ؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد
7 آیا رژیم غذایی کم کالری برای بدن مضر است؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
8 با شمارش لقمه ها وزن کم کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
9 رژیم سه‌ مرحله‌ای برای کنترل وزن ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
10 تناسب اندام حتی با مصرف خوراکی‌های خوشمزه ۱۳۹۵ شنبه ۲۱ اسفند
11 به همین راحتی لاغر شوید! ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تضمین سلامت زمستانی با این ۵ سبزی پایگاه خبری لقمه: برای این که با سرد شدن هوا هر وی...

  چقدر سوسیس و کالباس می خورید؟ مصرف روزانه 50 گرم گوشت فرآوری شده که معادل یک عدد...

  متخصصین تغذیه هالیوودی ها چه می گویند؟ اگر عاشق نوشابه یا هر ماده‌غذایی ناسالم و پرکالری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامه‌ها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانسته‌هایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماری‌های قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.
خواب زود و راحت‌ با دَمنوش گیاهان دَمنوش گیاهان احساس بهتری به انسان می‌دهند و به غیر از اینکه برای بدن خواص بیشماری دارند، موجب یک خواب راحت نیز می‌شوند.
چگونه با زیره لاغر شویم مصرف بیش از حد کالری عامل اصلی چاقی است و زیره می‌تواند با خاصیت شکستن مولکول چربی و پیشگیری از ترشح برخی هورمون‌ها سبب کاهش وزن شود.
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.