چاق شدن در ماه رمضان به چه علتی است؟


یک کارشناس تغذیه معتقد است زنانی که کم خونی دارند تا قبل از آغاز ماه مبارک رمضان و روزه گرفتن تا حد امکان آهن و اسید فولیک مصرف کنند.

به گزارش لقمه، مسعود نصیری با اشاره به نزدیک شدن ماه مبارک رمضان، گفت: افرادی که کمبود برخی از مواد معدنی و ویتامین‌ها را دارند بهتر است در این روزهای باقی مانده تا ماه رمضان این کمبود را جبران کنند.

وی توصیه کرد: در روزهای باقیمانده تا ماه رمضان افراد صبح زودتر از خواب بیدار شوند و حجم غذاهای مصرفی در وعده‌های غذایی خود را کم کنند.

این کارشناس تغذیه در ادامه به نکات تغذیه‌ای که باید در ماه رمضان رعایت شود اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین نیازهای بدن خصوصا در این ایام آب است که لازم است فرد نیمی از آب مورد نیاز خود را با مصرف مستقیم آب و نیم دیگر آن را با مصرف سبزیجات تازه در وعده‌های شام و سحری تامین کند.

نصیری حذف وعده سحر را زمینه ساز چاقی و اضافه وزن دانست و تصریح کرد: زمانی که فرد گرسنه می‌ماند پروتئین‌های بدن وی می‌سوزد و بعد از آن که در وعده‌های افطار و شام غذای زیاد می خورد چربی جایگزین پروتئین‌های مفید بدن می‌شود.

وی افزود: می توان در وعده سحر از غذاهای مختلف از جمله ماکارونی، برنج و خورش، برنج و کباب و ... استفاده کرد، اما نباید بلافاصله بعد از غذا به خواب رفت.

به گفته این کارشناس تغذیه، اذان مغرب آغاز مسابقه خوردن نیست و نباید افراد بلافاصله با معده‌ای که چند ساعت خالی بوده شروع به خوردن غذاهای سنگین کنند.

نصیری خاطرنشان کرد: روزه را می‌توان با نوشیدنی ولرم از جمله آب جوش، چای و شیر و همچنین یک خوراکی شیرین از جمله خرما و موز افطار کرد.

وی زمان مصرف شام را یک ساعت بعد از افطار دانست و افزود: شام هم باید بسیار سبک و حتی رژیمی باشد و از یک تکه مرغ و سبزیجات پخته استفاده شود.

این کارشناس تغذیه اظهار کرد: یک ساعت بعد از شام نیز می توان وعده آخر شب که شامل میوه و سبزیجات است را صرف کرد.

نصیری یادآور شد: معمولا رژیم‌های غذایی نادرست در ماه رمضان می‌تواند اضافه وزن را در پی داشته باشد و توصیه می‌شود افراد برای پیشگیری از چاقی، رژیم مناسبی در این ایام داشته باشند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7038 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۶ تير بازدید: 2518 ساعت: 7:47 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 باورهای اشتباه برای رژیم‌های لاغری ۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن
2 فواید و مضرات پروتئین برای بدن ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۸ فروردين
3 گول رژیم غذایی شخصیت‌های مشهور را نخورید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
4 7 مواد غذایی که در درمان کبد چرب مؤثر اند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
5 یک رژیم سالم برای شاد زیستن ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
6 چه دلایلی مانع از کاهش وزن می‌شود ؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد
7 آیا رژیم غذایی کم کالری برای بدن مضر است؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
8 با شمارش لقمه ها وزن کم کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
9 رژیم سه‌ مرحله‌ای برای کنترل وزن ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
10 تناسب اندام حتی با مصرف خوراکی‌های خوشمزه ۱۳۹۵ شنبه ۲۱ اسفند
11 به همین راحتی لاغر شوید! ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای جلوگیری از چاقی در تعطیلات نوروز چه کنیم؟ یک کارشناس تغذیه گفت: برای جلوگیری از چاقی و اضاف...

  غذای گلادیاتورها را دوباره به سفره‌ها بیاوریم یک کارشناس تغذیه معتقد است، نان جو یکی از بهترین ا...

  مواظب میزان مصرف مکمل آهن باشید از آن جا که خانم‌ها و دخترخانم‌ها شنیده‌اند که مصر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اشتباهات جیمز باند در رژیم غذایی! یکی از پرطرفدارترین قهرمانان فیلم‌های سینمایی از 50 سال پیش تا کنون مامور ارشد اطلاعاتی یعنی «جیمز باند» است. باند برای انجام هر کدام از عملیات‌های خود نیاز به انرژی زیادی داشت، به همین دلیل رژیم غذایی او بسیار پرانرژی و سرشار از پروتئین و کربوهیدرات بود. در حقیقت شخصی مانند باند تقریبا به اندازه یک افسر نیروی زمینی ارتش انرژی مصرف می‌کرد که میزان آن در حدود 6 هزار کالری در روزمحاسبه شده است.
ملخ دریایی کلسترول دارد؟ اگر زیاد به چشم‌های ریز و سیاه و آن سبیل بلند و باریک و پاهای سوسکی‌اش زل نزنید و حس کنجکاوی‌تان باعث نشود بدنش را لمس کنید شاید بتوانید برای یک‌بار هم که شده مزه‌اش را بچشید‌. با این ملخ دریایی که به آن میگو می‌گویند غذاهای متنوعی مانند میگو پلو، قلیه میگو، میگو سوخاری، خورش میگو و چیپس میگو تهیه می‌کنند.
سفره‌ مناسب قلبتان را پهن کنید! غذاهای زیر به شما کمک می‌کند قلب‌تان سالم بماند.
اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.