چه دلایلی مانع از کاهش وزن می‌شود ؟


پایگاه خبری لقمه: افراد مبتلا به اضافه وزن گاهی اوقات با وجود به کار بردن روش‌ها و رژیم‌های غذایی مختلف به نتیجه دلخواه خود دست پیدا نمی‌کنند اما چه دلایلی مانع از کاهش وزن می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دلایل متنوعی در عدم از بین رفتن اضافه وزن و رسیدن به وزن مطلوب وجود دارد که شاید بسیاری از افراد چاق از آن‌ها آگاهی نداشته باشند.

 
برخی از این عوامل عبارت است از:
 
عدم نوشیدن میزان کافی آب: بدن برای از بین بردن چربی ذخیره شده به آب نیاز دارد. به گفته کارشناسان اگر ذخیره آب در بدن کافی نباشد فرایند تجزیه چربی متوقف می‌شود.
 
مصرف مقدار ناکافی چربی: بررسی‌ها نشان می‌دهد مصرف چربی‌های سالم نسبت به رژیم‌های غذایی کم چرب برای کاهش وزن مناسب‌تر هستند زیرا بدن برای فعالیت‌های روزمره خود به چربی نیاز دارد. درصورتیکه فرد از مصرف چربی‌ها خودداری کند دچار احساس گرسنگی و خستگی شود و بیشتر به مصرف خوراکی‌های ناسالم میل پیدا می‌کند.
 
مصرف مقدار زیادی پروتئین: زمانیکه بدن مقدار بالایی پروتئین دریافت کند آن‌ را به شکل چربی ذخیره می‌کند. پروتئین بخش ضروری رژیم غذایی سالم به حساب می‌آید اما باید در میزان مصرف آن دقت کرد.
 
وزن فرد ایده‌آل است: در برخی مواقع فرد به لحاظ ظاهری از وزن خود رضایت ندارد این درحالیست که وزن او از نظر سالم بودن در شرایط ایده‌آل قرار دارد. در این شرایط فرد با رژیم غذایی، وزن خود را از آنچه سالم در نظر گرفته می‌شود کاهش می‌دهد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11497 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد بازدید: 2458 ساعت: 8:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
3 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
4 احتمال کاهش قیمت محصولات پروتئینی در صورت تداوم سیر نزولی قیمت نهاده‌های دامی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
5 یک کارخانه غذایی افتتاح شد/ حتی یک ریال تسهیلات نگرفتیم ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
6 گزارش تصویری افتتاح کارخانه صنایع مواد غذایی موجان ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
7 علت افزایش قیمت گوشت اعلام شد/ قیمت گوشت در 7 اسفند 1401 ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
8 فواید و مضرات پروتئین برای بدن ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۸ فروردين
9 کاهش وزن چانه و کیفیت نان در نانوایی ها ۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان
10 رژیم غذایی که تاثیر بدی بر بدن ندارد ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۹ مرداد
11 رابطه مصرف کم پروتئین و چاقی و اشتهای زیاد ۱۴۰۰ دوشنبه ۷ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خو...

  هشدار معاون سازمان غذا و دارو در مورد مصرف نمکهای صنعتی معاون غذای سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف نمکهای ...

  روش صحیح مصرف گوشت اگر چه علم ثابت کرده است که گیاه خواری در حفظ سلام...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.
افزایش میل و قدرت جنسی با مصرف این سبزی نشستن در جوشانده شنبلیله، جهت درمان ورم، چسبندگی و ترشحات رحمی، نرم‌كردن رحم سفت و ورم‌های سفت آن، بازكردن دهانه رحم و تسهیل زایمان و دفع جفت، مفید است. همچنین شنبلیله سبب افزایش میل و قدرت جنسی می‌شود.
از بین بردن كیست تخمدان با تغذیه کارشناس طب سنتی علت اصلی پیدا شدن كیست‌های تخمدان را انتخاب سبك زندگی نادرست می‌داند و عوامل بروز کیست تخمدان را از دیدگاه طب سنتی بررسی می‌کند.
چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.