رژیم غذایی برای ترک سیگار


محققین آزمایشگاه تحقیقاتی توتون و تنباکو و اعصاب، به این نکته‌ی کاربردی دست یافته‌اند که برخی خوراکی‌ها می‌تواند در ترک سیگار به ما کمک کند.

به گزارش لقمه، سبزیجات، میوه‌ها، محصولات لبنی، آب و آبمیوه، با توجه به این حقیقت که مزه‌ی سیگار را خیلی ناپسند می‌کنند، برای این منظور معرفی شده‌اند.

آنطور که دکتر مک‌کلرنون می‌گوید، فقط بو، تجربه‌ی بصری، حرکات و نیکوتین نیست که یک فرد سیگاری از آن‌ها ارضاء می‌شود، بلکه مزه هم برای سیگاری‌ها خیلی مهم است.

در نتیجه افراد سیگاری از سیگار کشیدن بویژه در مواقعی که قهوه یا الکل می‌نوشند، یا وقتی که گوشت خورده‌اند لذت می‌برند. چرا که این خوراکی‌ها با مزه‌ی سیگار سازگار است. در‌واقع این مواد خوراکی مزه‌ی سیگار را جذاب‌تر می‌کنند.

اما چرا بعضی از غذاها مزه‌ی سیگار را بد می‌کنند؟ در حال حاضر دانشمندان پاسخ روشنی برای این پرسش ندارند. ساده است، آن‌ها نمی‌دانند! به هر صورت، آنچه مهم است، این است که این خوراکی‌ها بر اعتیاد شما به سیگار موثرند.

محققان توصیه می‌کنند که پزشکان، باید بیماران خود را از این واقعیت کشف شده‌ی مهم با خبر سازند. سیگاری‌ها باید بدانند که اگر رژیم غذایی‌شان را تغییر دهند، به احتمال زیادی ترک کردن سیگار برایشان ساده‌تر خواهد شد.

خیلی خب، اگر نگرانی دیگر شما از ترک سیگار، طبق باور عوام این است که چند کیلویی اضافه وزن بیاورید، پس این نکات را بخاطر بسپارید تا هم خوش اندام بمانید و هم راحت سیگار را کنار بگذارید:

- خیلی آب بنوشید

اینکار مزه‌ی سیگار را بد می‌کند، اما چیزی است که در هر رژیم غذایی به آن توصیه‌ی اکید شده است.

- سبزی و میوه بخورید

اینکار به تصمیم شما برای ترک سیگار کمک می‌کند، همچنین در راس هرم غذایی هر رژیم غذایی که فکرش را بکنید هم هست.

- ورزش کنید

ورزش و فعالیت داشتن، بدن شما را از نیکوتین تمیز می‌کند، همچنین چهره و اندام شما را نیز بهتر خواهد کرد.

در نتیجه مراقب آنچه می‌خورید باشید. تحقیقات فراوانی به ما نشان داده‌اند که تغییر و اصلاح برنامه‌ی غذایی فقط یک کار جزئی نیست، بلکه تأثیرات شگرفی بر کیفیت زندگی ما خواهد گذاشت.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تناسب اندام

کد: 7052 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۰ تير بازدید: 2134 ساعت: 1:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
2 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
3 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
4 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
5 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
6 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين
7 بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
8 استقبال از پویش تحریم کالاهای «مرتبط با اسرائیل» در کشورهای اسلامی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
9 یک ماه از تشنگی و گرسنگی مردم غزه گذشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
10 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
11 آشنایی با جدول غذایی رژیم لاغری کانادایی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی پایین آورنده کلسترول خون لقمه: افزایش کلسترول خون یکی از عواملی است که جوام...

  دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید می‌کند متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردن...

  حذف کربوهیدرات‌ها از رژیم غذایی تنفس را بد بو می کند حذف کربوهیدراتها از رژیم غذایی به منظور کاهش وزن، ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با خواص گوشت شترمرغ پایگاه خبری لقمه: گوشت شترمرغ در دسته گوشت‌های قرمز طبقه بندی ‌می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.
سوء تغذیه و سوء مصرف پروتئین ۸۰۰ هزار کودک ایرانی دبیر ستاد کشوری ترویج مصرف تخم‌مرغ از سوء تغذیه و سوء مصرف پروتئین ۸۰۰ هزار کودک ایرانی خبر داد.
101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!