صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه رمضان
>
تصاویر ضیافت افطاری رئیس جمهور با ایتام
تصاویر ضیافت افطاری رئیس جمهور با ایتام
مراسم ضیافت افطاری حجت الاسلام حسن روحانی رئیسجمهور با ایتام کمیته امداد امام خمینی(ره) عصر امروز سهشنبه برگزار شد.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :فارس
کد:
7057
تاریخ نشر:
۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۱ تير
بازدید:
5538
ساعت:
2:28 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
دومین سفره افطار در قدس بر روی دیوارنگاره های تهران اکران شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ فروردين
2
ضیافت افطاری در حرم مطهر رضوی
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد
3
حضور رئیس جمهوری در ضیافت افطار با مددجویان
۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
4
ضیافت افطاری در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع)
۱۳۹۴ سه شنبه ۲ تير
5
اطعام بیش از 7میلیون روزهدار در ماه مبارک رمضان
۱۳۹۳ شنبه ۷ تير
6
ثبات قیمت روغن تا پایان رمضان/ تخفیف ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت در طرح ضیافت
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۷ خرداد
7
غذاهای محبوب ستاره ها در ضیافت شام اسکار
۱۳۹۲ دوشنبه ۱۲ اسفند
8
وابستگی ۹۰ درصدی در روغن و دانه روغنی/ بررسی برنامه خودکفایی
۱۳۹۲ چهارشنبه ۳ مهر
9
عرضه مرغ منجمد در میادین ادامه دارد
۱۳۹۲ شنبه ۱۹ مرداد
10
بازار داغ تخلفات در فروش میوه، سبزیجات و مواد پروتئینی
۱۳۹۲ شنبه ۱۹ مرداد
نظرات
جعفر بهرامی
جناب اقای روحانی در تصاویر منتشرشده درماه مبارک رمضان نشون داده که یک رئیس جمهور مردمی و به فکر ایتام وضعیفان هستش ممنونم ازشون..
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چای تخمیری کامبوجا یک نوشیدنی شفابخش
این روزها محبوبیت قارچ کامبوجا در میان دوستداران و...
بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟
پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهدا...
شلغم را با آویشن بخورید
یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: از آنجایی که شلغم نفاخ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب
برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای سلامتی خوب هستند لذا توصیه به مصرف آنها می شود ولی همین مواد غذایی سالم وقتی به مقدار زیاد مصرف شوند برای بدن مناسب نیستند و سبب مشکلاتی می شوند.
عصرانهای برای لاغر شدن
مصرف میانوعدههای حاوی پروتئین و سویا به عنوان عصرانه، احساس گرسنگی را به تاخیر انداخته و به مقابله با چاقی کمک میکند.
طرز تهیه و خواص گلاب/چه کسانی نباید گلاب بخورند
از قدیم گلاب برای مردم خواص دارویی داشت اما امروزه گلاب هم در غذا و هم در طب پزشکی و طب سنتی به کار می رود حالا با ما همراه باشید تا از فواید مصرف گلاب بگوییم.
خاصیتهایی كه پاستیل ندارد
پاستیل از تنقلاتی است كه با شكلهای متنوع و رنگهای فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كشسان منحصربهفرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرفكننده ایجاد میكند كه در همه جنسهای این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمیتوان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگیها نمیتواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است