قصابی‌ها گوشت را گران می‌فروشند


پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه دامداران درباره افزایش قیمت گوشت قرمز گفت: تعداد قصابی‌ها در سطح شهر زیاد است در نتیجه فروش هر کدام از این مغازه‌داران زیاد نیست لذا برای پوشش هزینه‌ها، حاشیه سود خود را افزایش می‌دهند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، حسین نعمتی در گفت‌وگویی، اظهار کرد: قیمت‌ گوشت قرمز در بازار متفاوت است؛ مغازه‌داران گوشت گوسفندی با استخوان و گوشت بدون استخوان گوساله را ۴۴ هزار تومان می فروشند درصورتیکه قیمت هر کیلوگرم گوساله زنده ۱۱ هزار تومان و گوسفند زنده ۱۵ هزار تا ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان است.
 
وی با اشاره به شکاف زیادی که بین قیمت دام زنده و گوشت قرمز خریداری شده توسط مصرف کننده وجود دارد، گفت: این شکاف تنها در بخش دام دیده نمی شود بلکه در مواد غذایی دیگر مانند محصولات باغی، زراعی و لبنیات نیز به همین گونه است. این تفاوت قیمت بین واسطه ها تقسیم می شود و بین پولی که به تولیدکننده واقعی می رسد و قیمتی که به دست مصرف‌کننده می رسد شکاف بزرگی وجود دارد.
 
نعمتی در همین رابطه افزود: علاوه بر این تعداد مغازه ها و سوپر مارکت ها نیز در سطح شهر زیاد است. هیچ کشوری به اندازه ایران قصابی و مغازه در سطح شهر ندارد. فروش مغازه ها زیاد نیست، اما با توجه به هزینه ای که باید برای اجاره مغازه بدهند، حاشیه سود خود را افزایش می دهند و ۳۰ تا ۴۰ درصد سود می گیرند.
 
گوساله از ۲ ماه پیش ارزان شده اما در قصابی‌ها قیمت بالا رفته است!؟
 
رییس اتحادیه دامداران درباره اینکه با افزایش سوپر مارکت ها امکان دسترسی افزایش می یابد، گفت: اگر مصرف روزانه میوه مردم یک شهر یک تن باشد و این مقدار توسط ۱۰ مغازه تامین شود، فروش هر مغازه ۱۰۰ کیلو خواهد بود، اما اگر این مقدار توسط ۱۰۰ مغازه تامین شود در نتیجه فروش هر کدام کاهش می یابد و به ۱۰ کیلوگرم در هر مغازه می رسد، در این میان به دلیل فروش کمتر مغازه دار حاشیه سود خود را افزایش می دهد. البته به دلیل اشتغال نمی توان مغازه های کوچک را تعطیل کرد اما باید نظارت بیشتری روی آن ها اعمال شود.
 
وی در واکنش به اینکه برخی معتقدند افزایش قیمت گوشت قرمز به دلیل صادرات دام است، گفت: صادرات دام همیشه بوده است اما مشکل اصلی این نیست. در برخی مقاطع گوساله زنده به کیلویی ۱۲ هزار و ۸۰۰ تومان بوده اما قیمت آن در مغازه ۴۵ هزار تومان شده است و هنگامی که قیمت آن گوساله زنده نیز  ۱۱ هزار تومان است باز هم قیمت در مغازه ۴۵ هزار تومان می‌شود که این به دلیل نبود نظارت کافی است.
 
به گفته نعمتی، قیمت گوساله زنده از دو ماه پیش ارزان‌تر شده است اما جای سوال است که قیمت در قصابی‌ها بالاتر رفته است؟
 
رییس اتحادیه دامداران در خصوص واردات گوشت نیز گفت: تقریبا تا ۱۰ درصد از گوشت مورد نیاز از طریق واردات تامین می شود و عرضه در تمام ماه ها یکسان نیست. بعضی ارگان ها مانند مراکز نظامی و پادگان ها گوشت منجمد مصرف می کنند و هنگامی که گوشت منجمد  در دسترس نباشد فشار بیشتری به گوشت گرم وارد می شود.
 شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10561 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ شنبه ۴ دي بازدید: 101 ساعت: 11:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش مجدد قیمت گوشت گوسفندی ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
2 مصرف بیش از حد غذاهای سرخ کردنی عامل بروز استرس و افسردگی ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
3 ریسک بیماری قلبی عروقی بامصرف اسیدهای چرب اشباع شده ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۳ آذر
4 قیمت انواع گوشت و مشتقات آن ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۶ آذر
5 ناهار جمعه: خوراک گوشت گوساله با سیب زمینی ۱۳۹۵ پنج شنبه ۸ مهر
6 واردات گوشت گوساله روسی مورد تایید قرار گرفت/واردات گوشت گوزن روسی در حال بررسی است ۱۳۹۵ شنبه ۲۷ شهريور
7 یك تشكل تخصصی:قیمت محصولات گوشت گوساله و گوسفند حدود 10 درصد كم شد ۱۳۹۵ سه شنبه ۳۱ فروردين
8 قیمت انواع گوشت کاهش یافت+جدول ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
9 طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی+ عکس ۱۳۹۳ جمعه ۳ بهمن
10 روش تهیه تاکو بیف‌ پای ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۳ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  نتایج خودداری دانش‌آموزان از خوردن صبحانه چیست؟ یك متخصص تغذیه با بیان اینكه گرسنگی تنها روی حافظه...

  كمی استرس برای سلامتی مفید است محققان ادعا كردند كه میزان كمی از استرس می‌تواند ب...

  هر روز شلغم بخورید شاید از مادربزرگ یا بزرگان فامیل شنیده باشید كه با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شخصیت شناسی پیتزا/ افراد مشهور چه پیتزایی می خورند؟ اگر تنها حق انتخاب یک نوع پیتزا را داشته باشید کدام را انتخاب می کنید؟
این 10 نوع خوراکی شما را از رفتن به دندان پزشک بی نیاز می کنند پایگاه خبری لقمه: مسواک زدن و نخ دادن کشیدن؛ دو راهکار مرسوم برای محافظت از دندان ها هستند؛ اما فکر می کنید استفاده از همین دو شیوه به تنهایی می تواند سلامت دندان های ما را تضمین کند؟ روشن است که پاسخ چنین سؤالی منفی است، برای داشتن دندان هایی سفید و سالم که لبخندی زیبا را به ما هدیه می دهند باید تغییراتی در سبک زندگی و به خصوص رژیم غذایی ایجاد کرد. بنابراین، اگر می خواهید مخارج سرسام آور دندان پزشکی را تجربه نکنید و به صورتی طبیعی دندان هایی سالم داشته باشید، گزارش ما را دنبال کنید تا با خوراکی هایی که تأثیری بی نظیر در حفظ سلامت دندان دارند آشنا شوید.
مروری بر زندگی و سرنوشت بنیانگذار اولین کارخانه پلاستیک ایران و مالک پلاسکو پایگاه خبری لقمه: حبیب القانیان بود که اولین پاساژها و برج‌های تهران را ساخت و مرکزیت تجاری تهران را از بازار به مناطق شمالی‌تر منتقل کرد. ساختمان‌های پلاسکو و آلومینیوم، یادگار اوست. او و برادرانش، اولین کارخانه پلاستیک و ملامین‌سازی در ایران را در اوایل دهه 1340 ساختند.
مجوز سفره خانه حداقل ۱۰۰ میلیون تومان پایگاه خبری لقمه: مجوزفروشی یکی از پدیده‌های نو ظهوری است که در ایران به یک شغل تبدیل شده است. شاید یکی از دلایل ظهور این پدیده محدودیت ها و سخت‌گیری‌های سازمان های مربوطه برای صدور مجوز است.

حامیان