عرضه مرغ منجمد در میادین ادامه دارد


با توجه به پایان یافتن ماه رمضان طرح ضیافت در راستای توزیع کالاهای اساسی به مردم پایان یافته ولی عرضه مرغ منجمد در میادین و فروشگاه‌های زنجیره‌ای کماکان ادامه دارد.

به گزارش لقمه، یدالله صادقی، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران از پایان طرح ضیافت خبر داد و اظهار کرد: طرح ضیافت در دو قالب برگزاری نمایشگاه‌ها و عرضه کالا در فروشگاه‌های زنجیره‌ای برگزار شد.

وی ادامه داد: بخش زیادی از مایحتاج مردم در ماه رمضان از طریق نمایشگاه‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای تامین شد و تهیه کالاها با توجه به تخفیفاتی که برای توزیع کالا در طرح ضیافت لحاظ شده بود انجام شد.

صادقی ادامه داد: طرح نظارتی طرح ضیافت نیز از فرآیند تولید و توزیع را در برگرفت و البته بعد از ماه رمضان نیز این طرح همچنان ادامه پیدا کرد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران در پاسخ به این سوال که آیا توزیع کالاهای اساسی در حد فاصل بین طرح ضیافت و نمایشگاه پاییزه ادامه خواهد داشت یا خیر؟ ‌خاطرنشان کرد:‌ عمده کالاهایی که در نمایشگاه پاییزه عرضه می‌شود پوشاک و لوازم تحریر است و در کنار این کالاها، کالاهای اساسی نیز عرضه می‌شود.

وی تصریح کرد: به تعاونی‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و شبکه‌های توزیع اطلاعیه داده‌ایم که در صورت نیاز درخواست مرغ منجمد به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران ارائه کرده تا مرغ مورد نیاز را توزیع کنیم.

صادقی با تاکید بر این‌که ذخیره سازی مرغ همچنان ادامه دارد و در انبارها کمبود مرغ نداریم بیان کرد: توزیع مرغ کماکان ادامه پیدا خواهد کرد و متقاضیان با مراجعه به میادین و فروشگاه‌های زنجیره‌ای می‌توانند مرغ منجمد را خریداری کنند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران در پایان از آغاز نمایشگاه‌های پاییزه در شهریورماه خبر داد و گفت: کارشناسان در حال بررسی چگونگی برگزاری این نمایشگاه هستند و قبل از شروع مهر ماه این نمایشگاه‌ها برگزار می‌شود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4765 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۹ مرداد بازدید: 3790 ساعت: 11:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
2 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
4 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
5 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
6 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
7 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
8 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
9 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
10 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
11 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف مواد قندی در دوران پیش دبستانی چگونه باشد كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت توصیه ...

  برای سلامت قلب چقدر آجیل بخوریم؟ آجیل حاوی کالری بالایی است و افراط در مصرف آن موجب...

  روغن‌ زیتون را حرارت ندهید کارشناسان تغذیه در چند مطالعه مختلف تاکید کردند که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت