مواد لازم پنیر فتا مكعبی خرد شده: یك پیمانه كرفس خرد شده: نصف پیمانه قارچ اسلایس و بخـارپز شده: نصف پیمانه هویج بخارپز و نگینی خرد شده: نصف پیمانه مغز گردو: نصف پیمانه كشمش: 1/4 پیمانه ماسـت چكـیده: چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون: 1/4 پیمانه آبلیمو: 1/4 پیمانه پودر زیره، آویشن، سیر و رزماری از هر كدام: نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری نمك: به میزان لازم
طرز تهیه
گردو را در آب گرم خیسانده و پوست آن را میگیریم. كشمش را نیز از نیم ساعت قبل در آب خیس میكنیم تا كمی نرم شود. تمام مواد را با هم مخلوط كرده و حدود سه الی چهار ساعت در یخچال میگذاریم تا مزهدار شوند.
نکته: در صورت تمایل میتوان از جوانه حبوبات هم استفاده نمود.
بازگشت به صفحه نخست