دستور پخت راویـولـی


راویولی غذایی ایتالیایی است که نوعی پاستا به حساب می آید.

مواد اولیه:

زرده تخم‌مرغ دو عدد
تخم‌مرغ یك عدد
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
شیر سه قاشق غذاخوری
آرد و نمک به میزان لازم
گوشت چرخ‌كرده 200 گرم
پنیر پیتزا 50 گرم
پیاز یك عدد
نمك، فلفل، پودر سیر و پودر آویشن به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی سه قاشق غذاخوری



طرز تهیه خمیر:

همه مواد را به جز آرد با هم مخلوط می‌‌كنیم سپس آرد را كم‌كم اضافه می‌‌كنیم تا جایی كه به دست نچسبد. بعد می‌‌گذاریم خمیر دو ساعت بماند.


طرز تهیه مواد میانی:

پیاز را نگینی خرد كرده تفت می‌‌دهیم تا طلایی شود. گوشت چرخ كرده، پودر سیر، نمك، فلفل، پودر آویشن و یك قاشق رب گوجه‌فرنگی را اضافه می‌‌كنیم تا كمی جا بیفتد. بعد می‌‌گذاریم تا خنك شود. خمیر را با وردنه مانند نان لواش پهن كرده با قالبی گرد به اندازه دهانه یك استكان آن را قالب زده، مقدار كمی از گوشت و پنیر پیتزا وسط آن گذاشته و سر آن را جمع می‌‌كنیم. همه راویولی‌ها را به این ترتیب می‌‌پیچیم. به اندازه دو قاشق رب گوجه‌فرنگی را با یك پیمانه آب مخلوط و ته ظرفی كه راویولی‌ها را در آن چیده‌ایم می‌‌ریزیم و در فری كه از قبل با حرارت 350 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم قرار می‌‌دهیم تا روی آن طلایی شود.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 5144 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۲۲ شهريور بازدید: 3815 ساعت: 8:55 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه راویولی به سبک ایتالیایی ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ فروردين
2 یک مینی همبرگر بسیار خوشمزه! ۱۳۹۲ جمعه ۵ مهر
3 طرز تهیه پاستا در خانه ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۴ شهريور
4 آشپز ژاپنی گوشت زنش را سرو کرد! ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۷ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان نكردن به موقع آبسه‌های دندانی منجر به مرگ بیمار می‌شوند یک دندانپزشک گفت: پوسیدگی دندانها و بیماری‌های لثه...

  خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای ...

  چقدر سوسیس و کالباس می خورید؟ مصرف روزانه 50 گرم گوشت فرآوری شده که معادل یک عدد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت