دستور پخت بورك پنیر و سیب‌زمینی با ارده


از این همه مواد اولیه نترسید چون می‌خواهم یك بورك ساده و سالم را به شما آموزش بدهم. این بورك با حداقل هزینه آماده شده و در برنامه غذایی شما تنوع ایجاد می‌كند.

مواد اولیه:

كره ذوب‌شده 100 گرم
ارده چهار قاشق سوپخوری



مواد لازم برای رویه بورك:

زرده تخم‌مرغ یك عدد

كنجد به میزان لازم


طرز تهیه: 

آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را مخلوط كرده وسط آن را گود می‌كنیم. ماست، شیر و روغن را ریخته و آرام‌آرام همه مواد را با هم مخلوط می‌كنیم و در صورت نیاز كمی آب هم می‌ریزیم تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را 30 دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت داده سپس به چهار قسمت تقسیم می‌كنیم و هر كدام را به اندازه ظرف مورد نظر به صورت گرد باز كرده روی هر خمیر مخلوط كره و ارده را كاملا می‌مالیم. یكی از خمیرها را در كف ظرف چرب‌شده قرار داده و روی آن مخلوط سیب‌زمینی رنده‌شده، پنیرها و كمی نمك ریخته و كاملا پخش می‌كنیم و دوباره در دو لایه دیگر هم این كار را تكرار می‌كنیم. در انتها خمیر چهارمی را روی مواد قرار داده و لبه‌ها را به سمت پایین فشار می‌دهیم. روی آن زرده تخم‌مرغ زده و كنجد می‌پاشیم و در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه می‌گذاریم تا رویه بورك طلایی شود.

مواد لازم داخل بورك:

سیب‌زمینی آب‌پز چهار عدد

پنیر سفید 100 گرم

پنیر لیقوان 100 گرم



نقل از :خانواده سبز

کد: 5041 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۱ شهريور بازدید: 5720 ساعت: 2:35 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
4 رقابتی‌شدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخ‌گذاری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
6 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
7 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
8 خبر مهم معاون پزشکیان درباره تامین دارو ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
9 ضرورت رسیدگی به معضل پسماند و زباله سوز سراوان در «دستورکار» رادیو ایران ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
10 536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
11 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مسمومیت های غذایی باور نکردنی! همه ساله در جهان افراد زیادی به خاطر بروز مسمومیت ...

  داروهای لاغری تنها با تجویز پزشک مصرف شود رئیس مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهش...

  چه نوع غذاهایی روند پوکی استخوان را تسریع می‌کند؟ کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: روند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۱۰ عادت نادرست که مانع از هضم غذا می‌شود پایگاه خبری لقمه: آیا بعد از هر وعده‌ی غذایی احساس سنگینی زیاد می‌کنید؟ معده‌تان آتش می‌گیرد؟ بدتر از همه این که دچار یبوست یا اسهال می‌شوید؟ اینها جزو شایع‌ترین مشکلات گوارشی هستند که در اکثر موارد به عادت‌های بد خودمان مربوط می‌شوند.
راهنما: برای راه اندازی تهیه غذای خانگی چه کنیم؟ پایگاه خبری لقمه: مشاغل زیادی هستند که ما آن‌ها را به درستی نمی‌شناسیم. آدم‌های زیادی هم هستند که هنوز جویای شغل مناسب هستند. مجله مهر شما را با برخی از این مشاغل آشنا می‌کند.
زندگی شاداب‌ با این 10خوراکی انسان از همان آغاز خلقت به‌دنبال اکسیر جوانی بوده تا بتواند سالم و شاداب زندگی کند و طول عمر بیشتری داشته باشد. گرچه هنوز هم نتوانسته به این معجون خالص دست یابد، اما مصرف بعضی غذاها در رژیم غذایی روزانه دست‌کمی از اکسیر جوانی ندارد.
مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان پایگاه خبری لقمه: مریم امیرجلالی در یک برنامه تلویزیونی ضمن تحسین شیرینی پزی فریبا کوثری برای مرجانه گلچین د رزمینه آشپزی کری خواند.