مواد اولیه: كره ذوبشده 100 گرم ارده چهار قاشق سوپخوری مواد لازم برای رویه بورك: زرده تخممرغ یك عدد كنجد به میزان لازم طرز تهیه: آرد، بیكینگپودر و نمك را مخلوط كرده وسط آن را گود میكنیم. ماست، شیر و روغن را ریخته و آرامآرام همه مواد را با هم مخلوط میكنیم و در صورت نیاز كمی آب هم میریزیم تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را 30 دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت داده سپس به چهار قسمت تقسیم میكنیم و هر كدام را به اندازه ظرف مورد نظر به صورت گرد باز كرده روی هر خمیر مخلوط كره و ارده را كاملا میمالیم. یكی از خمیرها را در كف ظرف چربشده قرار داده و روی آن مخلوط سیبزمینی رندهشده، پنیرها و كمی نمك ریخته و كاملا پخش میكنیم و دوباره در دو لایه دیگر هم این كار را تكرار میكنیم. در انتها خمیر چهارمی را روی مواد قرار داده و لبهها را به سمت پایین فشار میدهیم. روی آن زرده تخممرغ زده و كنجد میپاشیم و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه میگذاریم تا رویه بورك طلایی شود. مواد لازم داخل بورك: سیبزمینی آبپز چهار عدد پنیر سفید 100 گرم پنیر لیقوان 100 گرم