مواد لازم
• یك پیمانه پنیر فتا مكعبی خرد شده
• نصف پیمانه كرفس خرد شده
• نصف پیمانه قارچ اسلایس و بخـارپز شده
• نصف پیمانه هویج بخارپز و نگینی خرد شده
• نصف پیمانه مغز گردو
• ¼ پیمانه كشمش
• چهار قاشق غذاخوری ماسـت چكـیده
• ¼ پیمانه روغن زیتون
• ¼ پیمانه آبلیمو
• پودر زیره، آویشن، سیر و رزماری از هر كدام: نصف قاشق چایخوری
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• نمك
طرز تهیه
1. گردو را در آب گرم خیسانده و پوست آن را میگیریم. كشمش را نیز از نیم ساعت قبل در آب خیس می كنیم تا كمی نرم شود.
2. همه مواد را با هم مخلوط كرده و حدود سه الی چهار ساعت در یخچال میگذاریم تا مزه دار شوند.
بازگشت به صفحه نخست